- 14 Şubat 2011
- 555
- 10
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
valla bilemiyeceğim canım. benim tenim de çok beyaz ve tüy köklerim çok güçlüdür. öyle ki ağda kullanırken morarırdı,kanardı ve sivilce dökerdi. bence gittiğin yer bir hastahane ise dermotologa da göster. değilse de başka bir dermatologa git.hem için rahat etsin.
gittigim yer dermatoloji kliniği zaten ama hastane deil,dermatolog bi doktorun actıgı kendi özel kliniği.cuma arayıp kesin sorcam zaten,yoksa her seansta doz arttıkca imkanı yok dayanamam yanarım resmen
normal bi durum değil zaten. ben 6 seans aldım sadece 1 tanesınde ole oldu onda da uygulamayı yapan kısı degısmıstı ona bagladım. her seans ole olmuo. bole olacak dedılerse bence merkezını degıstır. kızarıklıga neden olan acı normal acı degıl. bende o kdr kasmıstım kı kendımı 1 hafta butun kaslarım agrımıstı. sonradan normal dozda atıs yapılınca dayanılabılecek bı acısı oluo o kdr.bana da krem vermıstıler sabah aksam kullanmıstım ama gecmedı sadece soldu o yuzden eskısı kadar dıkkat cekmıo.
MErhaba özel msj atamıyoruma ma bende izmirdenim ve gittigim yerden inan çok memenunum buradan isim vermek yasak ama karşıyakada karakolun karşısında gittigim yer bilgin olsun
Merhaba ben 2 ay önce özel bir hastanede lazer epilasyon yaptırdım. Alexandrite cihazla işlem yapıldı hem fiyatı uygundu hemde bu model cihaz.. gerçekten çokta memnunum . ancak tek sorun ben ilk seansa gittikten yaklaşık 15 gün kadar sonra dökülmeyen tüyler için bir kontrol seansı olup olmadığını sormak - çnkü yaptıranlar bilir ışının görmediği tüyler oluyor ve ilk seansta fazlasıyla etkilenmeyen bölge vardı . bir çok yerin kontrol seansı aldığını bildiğim için aradm - biraz emri vakiyle kontrole gittim tekrar atış yaptıktan sonra nerdeyse tamam ı döküldü ancak bi seferlik olduğunu ve bundan sonra kontrol almadıklarını söylediler . Şimdi seanslara devam etmek istiyorum ancak aynı yere gidip gitmeme konusunda tereddütlerim var . dediğim gibi hem cihaz çok iyiydi hem hastane olduğu için temiz ve güvenilir hemde fiyatı fena değildi ancak kontrol alan bir yere gitmek istiyorum .
istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum güvenip bir yere gitmek zor bana bu anlamda tavsiye edebileceğiniz yer varsa paylaşabilir misinz ? ( özelden msj atabilirsinz - ben msj hakkım yetmediği için atamıyorum ) istanbulda o kadar çok tanıtım yapan yer var ki iyi bir yer bulmak çok zor şimdiden çook teşekkürler :)
Merhabaaaa! Ben de haftaya randevu aldım kadıköyde. Hepsi bitecek dediler. Aynı zamanda güneşe de çıkabilirsin leke meke olmaz dediler. Gerçekten olmaz mı?
Bence iyi düşün derim, lazer epilasyon sonrası güneşten korunulması gerektiği her yerde bas bas bağırılıyor, böyle bişey mümkün bile olamaz, ki normalde herkesin güneş koruyucu krem kullanması gerekirken, lazer sonrası hassaslaşmış ve kızarmış bölgelerin korunulmaması gibi bi mantık olamaz..
Kesinlikle kontrol seansı olan merkezleri seçmelisin bence, yoksa seansların uzuyacaktır, dolayısıyla uygun diye verdiğin ücretler kat kat artacaktır..
evett doğru ama yeni bi yerede güvenip gitmek zor çok bildiğiniz bi yer var mı kızlar ?? özelliklede bu cihaz olsun istiyorum gerçekten yararını gördüm cnkü
selam yedekruh bende senin gittiğin yere gidiyorum sanırım. daha önceden burada alex yoktu yeni gelmiş. bugün onunla ilk seansım oldu. daha az acı hissettim ve memnun kaldım şimdilik ama bakalım:) bu arada bu benim üçüncü seansım. umarım güzel sonuçlar alırız...Merhaba asyahelin, dediğin yeri biliyorum araştırırken görmüştüm. ama hangi cihazlar kullanılıyor tam bir bilgim yok. bir de fiyatlarını sormadım hiç. bu arada ben alsancak caminin çaprazında bir yere başladım. tüm vücut (kol+tam bacak+kol altı+genital+göğüsucu) 8 seans 2000tl ye anlaştım. kampanyaları varmış. henüz bir seans yapıldı. önümüzdeki ay 2. seans yapılacak. merkezde alexandrite epicare cihazı var. hem ngyad hem alex olan yerler çok yüksek fiyat verdiler. zaten izmirde her ikisine sahip olan yerin sayısı oldukça az. umarım doğru bir karar vermişimdir.
sen kaç seans yaptırdın? hangi bölgeleri yaptırıyorsun? fiyatlar nasıl? umarım iyi sonuçlar alırız, görüşmek üzere
selam yedekruh bende senin gittiğin yere gidiyorum sanırım. daha önceden burada alex yoktu yeni gelmiş. bugün onunla ilk seansım oldu. daha az acı hissettim ve memnun kaldım şimdilik ama bakalım:) bu arada bu benim üçüncü seansım. umarım güzel sonuçlar alırız...
sanırım bende bahsettiğiniz yere başlamayo düşünüyorum ama bana daha yüksek bir fiyat verdiler.bacak genital koltuk altı için 1900 dediler. kollar için pek iyi sonuç alınmaz dediler bende kararsız kaldım.:44: memnunmusuz sonuçlardan ?
Bi de ben sırt bölgemden olmuştum..
Arkadaşlar Ankara da önerebileceğiniz,özellikle sırt için iyi sonuç alabileceğim bir klinik var mı..Bikaç yer denedim ama genelde pek özenli olmadıklarını düşünüyorum.Aralık bırakarak atış yapıyolar.Halbuki etkili olması için bazen aynı noktaya birden fazla atış yapılması gerekiyo