- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
yaz sonu itibariyle caddebostanda tanınmış bir medicalde tam 3 seans genital bölgede ıpl lazer tedavisi gördüm. Ancak ne makinadan ne dosktorumdan memnun kaldım. Bana denilen ışıklı bir lazer sistemi. Doğal olarak kalın kıllarda uzun seanslarda etkisini görebilirsiniz denildi. Halbu ki, 2 cm lik bir bölgedeki kimi kıllar döküldü, kiminde banamısın demediHatta ilk seansta hiç birinde dökülme olmadı. Hekime sorduğumda ışık ayarı 31 di. O yüzden bu cok doğaldır denildi. Diğer seanslarda atış miktarını yükselttiler ancak yine durum da pek bir değişiklik olmadı, olan benım minik servetime ve değerli zamanıma oldu. şimdi arkadaşlarımın tavsiyesi ile alexandite lazere başlıyorum. Ilk seansım c.tesi günü . Umarım memnun kalırımmm
DEDİKLERİNE HARFİYEN KATILIYORUM... Dün alexandrite ile ilk tanışmamdı. Arkadaşım tavsiyesiyle gittim ve IPL ile harcadığım zamana yazıkkkcnm bende ıpl ile 6 senas lazer yaptırdım.. Kola altı ve gnital bölgeme.. Ama hiç fayda görmedim bende.. Benimde zamanım ve param boşa gitti... şimdi bende alexandır ile yeniden bi poliklinikte lazere başaldım.. Bir senas gitttim. 18 şubattada kontrole gitcem.. Bu gerçek lazerdi işte remen yanık kokuyo yanıyo kıllar.. ıpl çok farklıymış meğer(
Bir sorum olacak Alexandrite lazerde acı duyulmuyor muu benım Iplde canım oyle yanmıştıki, bu bana mısın demedii :82:
Seans bitiminde uzamana ellinizin hafifliğinden olsa gerek acı duymadımı söylemiştim. Kendiside ilk kez acı hissetmediğini söyleyen hastamsınız diye söyledi , Ay bende mi bir tuhaflık var diye düşünmüştümalexandrite ile şu anda lazer yaptrıyorum ve çok memnunum. daha önce 4 seans ipl yaptırdım ve öyle çok acı çekiyordum ki, bazı zamanlar 1-2 gün hafif yanma bile oluyordu. alexandrite hem daha iyi bir makina, hem de acısı ipl kadar değil.
o kadar da korkacak bir şey yok canım yani:)
Seans bitiminde uzamana ellinizin hafifliğinden olsa gerek acı duymadımı söylemiştim. Kendiside ilk kez acı hissetmediğini söyleyen hastamsınız diye söyledi , Ay bende mi bir tuhaflık var diye düşünmüştümbu arada 16-17 derecelendirmiş lazer boyutuyla atış yaptı canım, acaba seninki kaç derecede atış yapıldı :97:
asyahelinn ,, 3-4 seans alex yaptırıp daha sonra iğneli düşünüyorum. Çünkü hangi lazere gidersek gidelim kılların %20-25 i kalıyor malesef :84::84::84: Böyle durumlarda ince kıl köklerine bir kaç seans iğneli öneriyorlar muhakkak ,, son rötuşlarında iğneliyi tercih etmeyecek misin yada sen ne önerirsinn bacıkoooo :97: