- 8 Şubat 2010
- 606
- 6
- Konu Sahibi EstetikEditor
ben 1 senedir yaptırıyorum çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim bu yöntemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba kafam karıstı yardımınıza ıhtıyacım var :2:
ben eskıden nd yag kullanan bı hastanede uygulama yaptırıyordum.
cihazı değiştirmişler candela alex. lazer almıslar onunla uygulama yapıyorlar.
hiç acı duymadım jel falan kullanmadılar soguk hava ufluyordu. flas patlaması gıbı bırsey oldu ve cok kısa surdu koltukaltı ıcın 3-4 dakıka bırsey surdu.
daha once bu sekılde ıslem goren var mı ne dıyorsunuz ? :2:
ikisi arasında fark varmı snce hangsinden daha memnun kaldın ? kaç seans oldu..çok sordum ama k. bakma
bu yenı cıhazla yanı alexle ılk defa yaptırdım. o yuzden sımdıden yorum yapamıcam ama acısı yoktu o yonden memnun kaldım. onceden ndyag kullanıolardı cok acıodu ama memnundum. 5 seans nd yag ıle uygulama yaptırmıstım ve 4-5 ay hıc seansa gıtmeme ragmen cıkmamıstı cok az kalmıstı zaten. 2 seans daha gıdecegım lazere olmazsa ıgnelıye gecmeyı planlıorum.
genıtal ıcın de baslamayı dusunmustum ondan cıhaz ıcın oncelıkle arastırma yapıp sonra uygulama yaptırmak ıstıyorum. bu konuda mutsuz olan magdur olan cok kısı var forumda da okuyoruz.
bende tüm bacak genital ve koltk altı yaptrdm ilk seansımı 4 gün önce. lazere başlamadan önce öngörüşmelere gittiğimde bir klinikte nasl olduğunu görmem için bacağımın küçük bir bölgesine atış yaptı atış yapılan yer anında pürüssüzleşti 1 ay oldu hala tüğ yok sadece kökleri gözüküo şu an. lazere başladıım yer başka bir yer orda yapılan tüyler yanık olarak duruyo şu an 1 hafta sonra döklcek kendiliğinden dediler. ama bnm içime sinmedi diğer tarafta yapar yapmaz dööklmştü burda zamanla dediler. iki cihazla alex. bir fikri olan var mı?????
anladım teşekkürler ..pekii nd ile azalan tüyleri alex görürmü ki.. bildiğim kadarıya koyun renk kalın tüylerde yararlı oluyor alex.
birde nd hangitüyleriçin uygun ?
Arkadaşlar alexandrite lazer epilasyonla nasıl sonuçlar aldığınızı paylaşır mısınız? mesela ben alex epicare cihazının olduğu bir merkezle görüştüm, çok etkili olduğunu söylüyorlar ama son seanlara doğru bu cihaz iyice küçülmüş olan tüyleri görüyor mu? İzmirde sadece alex ile istediği sonuca ulaşanlar özelden merkezin adını yazarsa gidip orayı araştırırım. haberlerinizi bekliyorum:)
ben alex epicare ile koltuk altıma ve üst bacagıma lazer yaptırıyorum.koltuk altım 2.seans oldu cuma günü üst bacak da ilk seans.üst bacagım çok feci bir şekilde acıdı ve özellikle genitale dogru bacagın iç kısımları yara oldu kabuk falan bagladı.kol altımda da dereceyi bi kademe arttırdı ve o da çok acıdı hafif yara oldu.ya bu üst bacagım kırmızı kırmızı oldu sizde de böyle oldu mu hiç.o acı nasıl bi şeydi anlatamam,ben de kendimi acıya dayanıklı falan sanırdım.emla krem sürüp gideyim bundan sonra dedim ama onun da fiyatı baya pahalı ve içinde küçücük tüpler var,1 kutu tek bacagıma bile yetmez baska fiyatı uygun acıyı azaltan krem bilen var mı.20 gün sonra kontrol seansım var ama ben şimdiden korkmaya basladım.
senı en ıyı ben anlarım herhalde 5. seansımda bende de ole olmustu. dozu fazla kullandılar ondan dolayı nokta nokta kırmızı kalmıstı. gecmedı onlar bende umarım sende gecer. allahtan benımkı koltukaltı ve kucuk bı bolgeydı de cok ustunde durmadım. krem falan verdı gecer dedı ama sadece soldu bıraz gecmedı. o da 4 ay falan oldu.
ben alex epicare ile koltuk altıma ve üst bacagıma lazer yaptırıyorum.koltuk altım 2.seans oldu cuma günü üst bacak da ilk seans.üst bacagım çok feci bir şekilde acıdı ve özellikle genitale dogru bacagın iç kısımları yara oldu kabuk falan bagladı.kol altımda da dereceyi bi kademe arttırdı ve o da çok acıdı hafif yara oldu.ya bu üst bacagım kırmızı kırmızı oldu sizde de böyle oldu mu hiç.o acı nasıl bi şeydi anlatamam,ben de kendimi acıya dayanıklı falan sanırdım.emla krem sürüp gideyim bundan sonra dedim ama onun da fiyatı baya pahalı ve içinde küçücük tüpler var,1 kutu tek bacagıma bile yetmez baska fiyatı uygun acıyı azaltan krem bilen var mı.20 gün sonra kontrol seansım var ama ben şimdiden korkmaya basladım.
bence arkadaşım yaşadığın normal bir durum değil. ben de oldukça yüksek dozlara çıktım(22) ama maşallah hiçbir yanma olmadı. sadece kızardı ve onlar da 10-15 dk içinde eski haline döndü. senin anladığım kadarıyla bildiğin yara olmuş.
masallah canım yapan bayan dedi ki cok hassas cildin var,bacakların da beyaz renk zaten dedi.atıs yapar yapmaz hemen kızarıp kabarıyo anında dedi,kol altımda bu 2.seansta böyle oldu hafif yara gibi.kabarıklıklar geçti ama sadece bi kol altımda ve bacagın iç kısımda genitale yakın yerde işte o izler var.dedim ki dozu arttırmasak olmaz mı,bu sefer de tüyler incelince makine görmez her seans arttırcaz dedi mecburen.şimdi bu cuma 1 hafta olcak işte arayıp söylüycem bi.bi de lazerden sonra dermovate diye bi krem vermişlerdi 2 gün sabah aksam kullanıyosun,kullandım düzenli ama nafile