Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar ben bi süre önce Medicana'yla görüştüm başlangıç için koltuk altı 100 genital 200, tam hatırlamamakla birlikte yarım bacak için de 300, dediler ve 4. seanstan sonra %20 6.'dan sonra da %30 indirim yapıyorlar ve kol, yüz gibi ince tüylerin olduğu bölgelere yapmayız sonuç alamazsınız dediler bu açıdan dürüst olmaları hoşuma gitti. Merkezde her cihaz var zannedersem bana alexandritele başlayacaklarmış sonra ihtiyaca göre devam ediyorlar anladığım kadarıyla. Ne düşünüyorsunuz ben eylül'de başlamayı planlıyorum bi fikri olan var mı?

Fiyatlar seans başı olduğu için bana normal geldi, paket olduğu zaman daha düşük oluyor yalnız. Alexandrite de şuan en iyi etkili makinalardan.Ay olarakta eylül ideal bence arkadaşım .Yinede aklında kalmasın başka yerleri de araştır ve o merkeze gidenlere de mutlaka memnuniyet derecelerini sor

bence çok pahalı canım normalin iki katı yahu bu ne böyle.bende tek tek yaptırdım paket anlaşmadım.gerçi yıllar oldu ama hala aynı fiyatlar değişmedi. kolaltı 50.genitale üç farklı yerde gittim 150-100-90 idi. yarım kol 150 idi yarım bacakta 150 ve fiyatlar hala aynı bi çok yerde ve şehirde. çünkü soruyorum yaptıran yakınlarım var genelde paket anlaşıyorlar sende öyle yap benim başladığım yıllarda yoktu paket olayı mecbur parçalı oldu birde yüz için evt sonuç almak çok zor gittiğim merkezlerdeki bayanlardanda arkadaşlarımdanda biliyorum. ama ben kollarımdan sarışın olmama rağmen beklediğim sonucu aldım.zaten kabak gibi olsun istemiyodum ama çok azaldı o sarı tüylerim bile gitti. merkez çok önemli tabi benim gittiğim yerdeki dr. çok iyiydi.o makinaların ayarı var canım benim koldakileri artık son seanslarda hiç görmez olmuştu.atıyorlar atıyorlar tık yok sora dediki dr. kolun bir kısmında yüksek atış deniycez ve 10 dk bekliycez sonuca göre devam edicez dedi. tahriş olcakmı kızarma geçicekmi diye. canım çok yandı kıpkırmızı oldu kolum ama geçti hemen onlarda devam etti atışlara ve o seanstan sora ben bir ha yaptırmadım sonuç çok iyiydi yani.demek istediğim onlar risk almak istemiyodur ondan sonuç alamazsın demiştir. ben bile aldıysam herkes alır

valla pahalı falan ama en azından 2-3-5 ay tüysüz geziyorum. ve cidden 2010 dan beri fiyatlar aynı yani en azından benim gittiğim yerlerde.

kızlar mrb; ben alex. cihazı ile lazer yaptıranlardanım çok tereddütle başladım ve çok araştırma yaptım en iyi makine alex. ben nutra system polikinliğinde yaptrıyorum çokta memnunum 6. seansıma gidicem haftaya özel bölge ve kol altı ( güneş görmeyen yerler ) valla 1yıldır evde yalnızca kaşımı alıyorum böyle bi rahatlık yok muhteşem bişey henüz bekarım evlenince ve çocuk olunca kadınlar biraz salıyolar ister istemez o zaman daha çok göreceğiz faydasını zararı var kısır yapıyo vs çok duydum ama daha önceden yaptırmış insanlara bakıyorum bişey yok kanser yapıyo diyen bile var ama bugune kadar çok şükür rastlamadım hiç bu arada benim tüm bölge 3,500 tl verdim helal olsun diyorum

Kizlar tesekkur ederin cevaplariniz icin ama paket olayi burda da yok sanirim malesef seans seans gittikce oduyoruz. Ankara'da bi hastanede vs yaptirip memmun kalan varsa bana mesaj atabilir mi fiyatiyla birlikte guzellik merkezlerine gitmeyi dusunmuyorum doktoru olan bi yer olsun istiyorum.

Kızlar bugün forumlara cevap yazma günüm galiba.. Ama vaktim varken yazayım.. Bu epilasyon olayını da çok uzun süreler araştırmış biri olarak. Şu anda 3 seans oldu bacaklarım genitalim ve koltuk altım için alex , kollarım için nd yag (1 seans bu ) , böbek göğüs ucu ve bel için diode lazer e gidiyorum. Alex den gerçekten memnunum tüğleri azaltması açısından evet etkili oldu genitalim bacaklarım ve koltukaltımda... Diod dan hiçbişey farketmedi diyebilirim jiletle aldıgımla kaldım göbğimi ve belimi.. Bu arada diode dediğim de ( Soprano XL ütüleme cihazi ). Nd yag denen şeyi kollarıma bir kere yaptılar canımdan can gitti böyle bir acı görmedim hep ağladım dayanılmaz bişey.. Sonra bidaha koluma yapmadılar zaten rengi koyulaştı diye.. Arkadaşlar ben uzun süre yaptırmak için merkez aradım hem fiyatı iyi olsun diye hem de kaliteli olsun diye. Şuanda pendik doğa life diye biryere gidiyorum. Cihazları iyi cihazlar ve bölgenize uygun olan cihazı kullanıyorlar yani hangi bölgenizdeki tüğ yapısına hangi cihaz uyarsa bunu cünkü bütün cihazlardan ellerinde var bu bi avantaj dediğim gibi ama ben alex harici begenmedim diger cihazları ki teknolojilerinin son moda cihazları oldugu halde.. Ben buraya beykoz dan gidiyorum sırf araştırmalarım sonucu buraya karar verdim diye. Ama kızlar fiyatta anlaşırken çok çok uyanık olmanız lazım. Burada basıma geleni söylüyorum 2250 TL den tüm vücut 8 seans paket satın aldım ben ve bir sene den fazla zaman oldu ben pek gidemedim başlarda başlayamadım bi türlü senaslarıma neyse.. Geçenlerde bir arkadaşım benim tavsiyemle gitti benim aldıgım paketin aynısı hatta bir de incelmek için kavitasyndu oynu buyd bi dunya şey hediye etmişler bana sdce cilt bakımı hediye etmişlerdi ve benim verdiğim paradan çok daha uyguna kayıt olmuş inanamadım aradan bi sene geçmesine rağmen bide.. Benim kardeşim de aynı yere gidiyor bacaklar genital koltuk altı ve kollarını 1600 TL ye 8 seans kayıt olduk. Aynı paketi yine bu arkadaşımın arkadaşına 1000 tl ye satmışlar bide benim tavsiyemle giden insanlar yani inanamadım anlayacağınız kime ne geçirirsek o taktiğini kullanıyolar yedirebildiğine yani.. Ve ben bunu gidip sordugumda yok şimdi bu mevsimde kampanya var o zaman yoktu .. Yok işte tüğlerin yapısına göre fiyat değişebiliyo sizin tüğününz kalındı işte onun tüğleri çok az o yuzden ona indirim yapabildim. Yok onlar şimdi aldı ama yaptıramıcak yaz oldugu için sonra yaptırıcaklar o yuzden gibi gibi gibi onunuze tonlarca bahane ve sebep çıkarıyorlar.. Bir de sizinle pazarlık yapıp fiyatta anlaşılan gün size imza attırıyolar mutlaka işte bu indirimden yararlanmanız için ödeme yapmanız gerekiyo bi kaç gün içinde diye arayıp arayıp duruyolar oldukça rahatsız edici bi satış yöntemleri var yok işte iptal ettiremezseniz sizinle konuştuk filan paramı ödemememişim neyini iptal ettiriremiyorum da üzerlerine gitmedim zaten kayıt olacagım diye. Ödeme yaptıktan sonra da hiç hizmet almadan daha iptal ettiremiyosun güya böyle saçma sapan şeyleri var.. Yani pazarlık ederken paranız hiç yokmuş gibi davranın ne diyim ayıp yani bunların yaptıkları.. Bide ben size de çok indirim yaptım diyorlar başlıyorlar 3500 3900 lira fiyat diye güya indirim yapıyor biz de enayiydik zaten bir bu satışçılar akıllı.. Hadi neyse ben kendimi avuttum dedim ki en azından piyasa fiyatlarına göre normal fiyata yaptırdım benim zaten gözden çıkardıgım para bu kdrdı yani hadi neyse dedim.. Cihazları ve uygulayan personeli begendim diye dedim boşver.. Merkez de yani bir kaç katlı ve hijyenik biryer hani bu konularda birşey diyemem.. Gerçi bi tane personelleri vardı bilgisizliğinden kardeşimin bacagını yaktı böleleri de var..Sonra kalıcı olmadı geçti Allahtan..Mutlaka sorun kim ilgilenicek benimle ne kdrdr yapıyo bu işi diye. Neyse aldık ilk randevuyu rengimiz açılsın diye keseledik hamamlarda sürekli böyle seansları ertelemeye çalışıyolar en ufacık şeyden sizi ilerki tarihe atmaya bayılıyolar. Bahane de hazır tabi renk koy rek koyu ki zaten ütüleme de renk önemli değil yani yine de yapmıyolar sonra yok işte kıllar çıkmamış haydaa bidaha ertele erteleye erteleye bi hal olduk.. Ki benim kolumun rengi öyle koyu değil resmini çekip koysam şaşırırsanız zaten bidaha yaparlarsa kagıt imzalıcam sorumluluk bendedir yapın diye. Herneys hadi bunlarda tamam.. Ama aman allahım randevu olayı.. Randevuyu ayarlayacak olan kişileri tesadüf müş gibi nasıl bulmuşlarsa kendini oranın sahibi sanan uzmanların değilde kendi keyiflerine göre randevuların ayarlanması gerektiğini düşünün kişiler.. Danışma da duruyor bunlar ikisi de birbirinden suratsız.. Birşeyi çözmekten çok probleme sürükleyen insanlar. Giden herkes bu iki kişiden şikayetçi beklerken aramızda konuşuyoruz ama nasıl hala orada çalışıyorlar anlaşılır gibi değil. Maaşlarımı düşük nedir birşeye yoramadık. Nasıl hala çalıştırıyorlar diye.. Şikayet ediyoruz aman efendim tamam efendim diyorlar ama birşey oldugu yok.. Buranın sahibi gerçekten güler yüzlü çok beyefendi bir insan.. Bu zamana kadar onun hatırına zaten sustum.. Ama en son o da bana söz verdiği halde dönmediği için artık bende bari baska insanlar yanmasın diye forumlara yazacağım.Şikayet var a da tüm şikayet sitelerine de.. Dava da açmayı düşünüyorum gerekirse ama benim baska bir davam da var trafik kaynaklı onun bitmesini istiyorum önce. Randevuya 5 dakika geciktiğim için ve tamına tamına 5 dakika ! Beni randevuma almadılar ve bende bekledim araya belki girebilmek için hiçbir açıklama yapılmadan 2 saat boyunca orada oturdum sizi birazdan alacagız bile demediler.. Ve oturdugum süre içerisinde geç kalıp giren de oldu erken giren de oldu randevusu olmayan bölgeyi seansa ekleten de oldu. Bu resmen terbiyesizlik ve saygısızlıktır. Ve birsonraki hafta beni kendi seansıma 15 dk geç aldılar.İş ahlakı diye birşey vardır ama nerde? Demek ki neymiş beni 15 dakika geç alabiliyor ama baskasını 5 dakika alamıyor. Adamına göre muamele yani. Ben böyle şeylere sorun çıkartan bir insan hiç değilimdir insanlık hali ben beklerim beş on dakika veya on beş dakika sorun diil. ama bir önceki hafta beni beykoz dan geldiğim halde 5 dakika geciktim diye seansa almıyorsun.. Sonra bunu yapıyorsun. Ben bilsem ki burada bir prensip var basım üstüne.. Ama bu kadar yaptıgı işten bi haberlik olur mu ? Randevu alacağız bir surat bir surat yok çorba oldu deniyor bana seanslarım 2 ye bölündü diye çorba oldu ne demek lafa bakarmısınız ? Buna uzman karar verir randevu yapan kişi değil!! Ben daha ne diyim kızlar dikkat edin yani merkezin cihazı kaliteli olması hijyenik olması ve uzmanlarının iyi olması önemli değil sadece ! Bakın bunlar olan bir merkez ama ne yazık ki çalışanları yuzunden ne gözle bakılıyor. Çok iyi araştırın.. Şimdi hiçbir randevuma inanın gitmek istemiyorum ama kurtulmakta ne mumkun ayrılıcam desen para iade etmiyolar. Nefret ede ede gidiyorum seanslarıma çok mutsuzum yani. Aman iyi araştırın...

Exelans özel bölgenin tamamına uygulanıyor mu lazer, yoksa sadece üst kısımlara mı yapılıyor? içlerde his kaybı yapıyor onun için iç kısımlarda sakıncalı olduğunu söyleyenler var ne derece doğru bilemiyorum tabii. Sen tüm genital mi yaptırıyorsun?

ben her yerini yaptırıyorum üst bölgesi hatta bir yere kadar içini bile eğer tam temizlik istiyosak bunu yapmamız lazım bencee

canım ya koltuk altını bnm bir tanıdığım lazer yaptırdı 40tl ye burası biraz pahalı artık adının parasınıda mı alıyordur nedir markalar gibi :)

merhAba arkadaşlar ben de genital+bikini hattı yarım bacak için gidiyorum alex cihaz 4. seans genitalda içlerde baya kaldı 3 seans kaldı paket almıştım 18 den atış yapıyolar bacaklarda az var tek tük ama genital??? umarım biter ve acısını anlatamam

ekselans; senas ücreti kaça?

eger gercek alexdrate ise 2-3 seansa biter gibi , kac kez gittin?
4. seansa gittim genital bölgenin iç kısımları var kalan bayağı( markası alexandra epicare makinanın 3 seans kaldı ama biter inşallah ben nakit verdim işyeri çok güzel çalışanlarda çok ilgili 800 tl toplam 7 seans için !

arkadaşlar merhaba
ben şuana kadar 3 ana seans 2 kerede kontrol seanslarına gittim
ama malesef hala tüylerim bitmedi sizce normalmi
kaç seansda çıkmamaya başlıyor

ya canım bana 2 seans yapıldı, tamamen yok oldular ama genital değil
sert koyu renk tüylerdi, saç gibi..

şaşırdım 4 seans gitmişsin, halan de 3 seans mı gel diyorlar? :26:

ya canım bana 2 seans yapıldı, tamamen yok oldular ama genital değil
sert koyu renk tüylerdi, saç gibi..

şaşırdım 4 seans gitmişsin, halan de 3 seans mı gel diyorlar? :26:

Canim kontrollerle birlkte 5 seansa gittim.daha 5 kere daha gidicem.canim 2 seansta tamamen dökülüyor ama sonradan yine cikiyor. Ama umarim seninki cikmaz

Bende 3 ay önce başladım bacak,bikini,genital ve koltukaltına. 2. seansıma 15 gün önce gittim.Şu anda herşey çok iyi gidiyor.Lazere başladığımdan beri tüysüzüm.En çok etkiyi bikini bölgesinde gösterdi.Bembeyaz pamuk gibi oldu Yalnız alt kısımlarında dökülme üst kısımlara kıyasla biraz daha az.Bacaklarımda da dizlerden aşağısı komple döküldü.Üst kısımdaki tüylerim ince olduğundan oraya diod yapıyorlar.Diod da etkisini hemen göstermiyormuş.Paket program aldım 6 seans+6 kontrol seansı.Önümde daha 4 seans var hep birlikte kurtulalım şu tüylerden tamemen

Bende araştırma ve tavsiye sonrası alexandrite cihazı ile bu hafta lazere başlıyorum. 8 seans + 8 kontrol kol-bacak-genital-koltukaltı 1.800 tl taksitle anlaştım. soğutmalı lazer makinesiymiş. çok heyecanlıyım canım acıyacak diye. önceden birkaç kez genitale ağda deneyimim var ama uzun süredir jilet kullanıyordum. güzellik salonundaki görevli bayan eğer ağda acısını biliyorsan bu ondan daha az olacak dedi. hatta emla krem süreyim mi diye sordum gerek yok dedi. inşallah doğru söylemiştir.ilk seansımdan sonra size yaşadıklarımı anlatırım şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…