- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.061
hamilelikte lazer yapılabiliyor mu? yapılıyorsa hangi aydan sonra veya önce yapılabiliyor?yoksa yapılamıyor mu?:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben bi süre önce Medicana'yla görüştüm başlangıç için koltuk altı 100 genital 200, tam hatırlamamakla birlikte yarım bacak için de 300, dediler ve 4. seanstan sonra %20 6.'dan sonra da %30 indirim yapıyorlar ve kol, yüz gibi ince tüylerin olduğu bölgelere yapmayız sonuç alamazsınız dediler bu açıdan dürüst olmaları hoşuma gitti. Merkezde her cihaz var zannedersem bana alexandritele başlayacaklarmış sonra ihtiyaca göre devam ediyorlar anladığım kadarıyla. Ne düşünüyorsunuz ben eylül'de başlamayı planlıyorum bi fikri olan var mı?
Kızlar ben bi süre önce Medicana'yla görüştüm başlangıç için koltuk altı 100 genital 200, tam hatırlamamakla birlikte yarım bacak için de 300, dediler ve 4. seanstan sonra %20 6.'dan sonra da %30 indirim yapıyorlar ve kol, yüz gibi ince tüylerin olduğu bölgelere yapmayız sonuç alamazsınız dediler bu açıdan dürüst olmaları hoşuma gitti. Merkezde her cihaz var zannedersem bana alexandritele başlayacaklarmış sonra ihtiyaca göre devam ediyorlar anladığım kadarıyla. Ne düşünüyorsunuz ben eylül'de başlamayı planlıyorum bi fikri olan var mı?
kızlar mrb; ben alex. cihazı ile lazer yaptıranlardanım çok tereddütle başladım ve çok araştırma yaptım en iyi makine alex. ben nutra system polikinliğinde yaptrıyorum çokta memnunum 6. seansıma gidicem haftaya özel bölge ve kol altı ( güneş görmeyen yerler ) valla 1yıldır evde yalnızca kaşımı alıyorum böyle bi rahatlık yok muhteşem bişey henüz bekarım evlenince ve çocuk olunca kadınlar biraz salıyolar ister istemez o zaman daha çok göreceğiz faydasını zararı var kısır yapıyo vs çok duydum ama daha önceden yaptırmış insanlara bakıyorum bişey yok kanser yapıyo diyen bile var ama bugune kadar çok şükür rastlamadım hiç bu arada benim tüm bölge 3,500 tl verdim helal olsun diyorum
Exelans özel bölgenin tamamına uygulanıyor mu lazer, yoksa sadece üst kısımlara mı yapılıyor? içlerde his kaybı yapıyor onun için iç kısımlarda sakıncalı olduğunu söyleyenler var ne derece doğru bilemiyorum tabii. Sen tüm genital mi yaptırıyorsun?
4. seansa gittim genital bölgenin iç kısımları var kalan bayağı( markası alexandra epicare makinanın 3 seans kaldı ama biter inşallah ben nakit verdim işyeri çok güzel çalışanlarda çok ilgili 800 tl toplam 7 seans için !ekselans; senas ücreti kaça?
eger gercek alexdrate ise 2-3 seansa biter gibi , kac kez gittin?
ya canım bana 2 seans yapıldı, tamamen yok oldular ama genital değil
sert koyu renk tüylerdi, saç gibi..
şaşırdım 4 seans gitmişsin, halan de 3 seans mı gel diyorlar? :26: