• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

4. seansa gittim genital bölgenin iç kısımları var kalan bayağı:(( markası alexandra epicare makinanın 3 seans kaldı ama biter inşallah ben nakit verdim işyeri çok güzel çalışanlarda çok ilgili 800 tl toplam 7 seans için !

benimde 4 seans oldu iki aydır gitmiyorum tüylerim hala aynı, seanslar sırasında iyidi dökülüyordu ama ara verince tüylü tüylü dolaşıyorum. Özellikle yazın tüysüz olmak istersin kısa giyinirsin felan, nerdeyse hergün jiletle hallediyorum. Moralim bozuk anlayacağın.

bende bu durumdan çok müzdariptim ara verdikten sonra daha çok tüylendim moralim bozuldu anlayacağınız.şimdi tekrardan başladım yüzüm için 4.seanstayım gayette memnunum gün aralıklarını uzman ayarlıyor çekmeköy/taşdelende çokta temiz bir yer kızlar öneririm.bunun yanında kaş bıyık ağdası manikür pedikürde yapıyorlar.iletişim bilgilerini isteyen varsa verebilirim begonvil taşdelen diye geçiyor.

merhaba bayanlar

daha önce lazer konusuna bi kaç kez yazmıştım yüz için gidiyorum . 1,5 yılı geçkin bi süre oldu başlayalı. pişmanım, pişmanım ..

ilk güzellik merkezine gittim 6 seans falandı bıraktım özel hastanede başladım. 1 yılı geçkin bi süre oldu gidiyorum. bazen 1 ay içinde çıkmaya başlıyordu bazen de 1 ay da tek tük çıkıyordu . yaz geldiği için deniz falan ara verdim . 2 ay falan oldu şimdi yüzümün her yerinde çıkıor . ben elmacık kemiklerimdeki siyah tüyler için başlamıştım bu işe. şimdi ise yanaklarıma kadar tüm yüzde var hemde tüy falanda değil sertler . okadar üzgünüm ki keşke hiç başlamasaydım bu işe diyorum.

ben başıma gelen bu durumu paylaşmak istedim . yüz için lazere gidicek arkadaşlar lütfen çok iyi düşünün . benim gibi yüzüne yayılan arkadaşlar olmuş . eğer bırakan varsa ne yaptılar acaba . bana fikir verirlerse çok sevnirim. bu aralar doğal yöntemler araştırıyorum.

arkadaşlar ben de tüm vücut düşünebilirim parası abartı pahalı olmadığı sürece vermeyi düşünüyorum ama kararsızımmm

okmeydanı hastanesi
Maya polikliniği
dermalight lazer

açıkçası çok kararsız kaldım :(((((

bende 6.seansa gidecek biri olarak tavsiyede bulunayım.
alexandrite epicareden çok memnun kaldım.ilk seanstan itibaren etkisini gördüm.
yanlız sakın yüze vurdurmayın,ben kol için de uygun görmüyorum.
dediğim gibi ben çok memnun kaldım,ama lazer yapılan yerlerle yapılmayan yerler
arasındaki çizgi,yani o sınır çizgideki,alınmayacak kıllarıda kalınlaştırıp,uzamasına neden oluyor.
bende 4-5 kadar tüyde bu problem oldu.kesinlikle yüze vurdurmayın perişan olursunuz.
genital,koltuk altı,bacak altında iyi etki gösteriyor.ama bacak üstünde %70 kadar etki gösyeriyor.

kızlar merhaba benim sizlere bikaç sorum olucak ilk lazer randevumu aldım alex epicarele yapılacak koltuk altı+genital için 200 lira dediler bu fiyat normal mi? ikinci sorum da benim bugüne kadar jilet kullanmaktan genital bölgemde çok fazla batık ve eski batıklardan kalma izler var böyle gidince bi sorun olur mu :( o batık izleri için ne yapılabilir ne önerirsiniz

kızlar ankarada gidip memnun kaldığınız lazer merkezi var mı? doktor kontrollü olması önemli bir de kızılay tarafında olursa iyi olur. teşekkürler:)):16:

kızlar ankarada gidip memnun kaldığınız lazer merkezi var mı? doktor kontrollü olması önemli bir de kızılay tarafında olursa iyi olur. teşekkürler:)):16:

ben gittiğim yerden çok memnunum diğer yerlere göre daha fazla para veriyorum fakat çok kısa sürede yanıt aldım bu gittiğim yerden.Ama malesef kızılayda değil tunalıda gittiğim yer, yinede istersen adını verebilirim.

polikistik over hastalığım.ama uzun yıllardan beri ilaç vs kullanmıyorum.adetlerim düzenli.neyse yüzümde çene ve boynumda erkek kılı gibi sakal var.başlamak istiyorum.bulunduğum yerde lazer yok.1 2 saat yolculuk yapmam gerek.tel ettim.yüz seans 50 bıyık 10 dediler.12 seans sürermiş.inş çözüm alırım.alexandrayt bide diyot muş makineleri.param ziyan olmaz diye umuyorum.
yüzde kıl olması çoook zor bakkala giderken bile utanıyosum.hep önüne bakıyosun aman bi tanıdık çıkmasın diye.

polikistik over hastalığım.ama uzun yıllardan beri ilaç vs kullanmıyorum.adetlerim düzenli.neyse yüzümde çene ve boynumda erkek kılı gibi sakal var.başlamak istiyorum.bulunduğum yerde lazer yok.1 2 saat yolculuk yapmam gerek.tel ettim.yüz seans 50 bıyık 10 dediler.12 seans sürermiş.inş çözüm alırım.alexandrayt bide diyot muş makineleri.param ziyan olmaz diye umuyorum.
yüzde kıl olması çoook zor bakkala giderken bile utanıyosum.hep önüne bakıyosun aman bi tanıdık çıkmasın diye.

mrb çene altı için lazer önermiyrlar ayva tüylerini gördüğü için çoğalabilir paran ziyan olmasn bence iğneli epilasyona git ben öyle yapıyrm kolay gelsn.

Canlar iş ne zaman böyle konulara gelse tıkanıp doğru olanı seçemiyorum.. 6 seans Diode a gittim. 2 ay ara verdim şuan tüylerimin maaşallahı var.. Gittiğim yeri değiştirmek istiyorum okuduklarım dan yine pek bi karara varamadım... Yorumumu gören arkadaşlar sizce aleksandrite mi gideyim..

Canlar iş ne zaman böyle konulara gelse tıkanıp doğru olanı seçemiyorum.. 6 seans Diode a gittim. 2 ay ara verdim şuan tüylerimin maaşallahı var.. Gittiğim yeri değiştirmek istiyorum okuduklarım dan yine pek bi karara varamadım... Yorumumu gören arkadaşlar sizce aleksandrite mi gideyim..

Diode'un hangi modeliyle yaptırdınız?

kızlar bende lazer yaptırmak istiyorum en çok benim ihtiyacım vardır herhalde diye düşünüyorumm:43::43: genital bölge konusunda çok hassas ve utangacım :17: yani orasını yağarken nasıl yapıyorlar tamamen çıkartıyoruz sanırım :18: izmir'de oturuyorum araştırma yaptım kafamda tam olarak belli bir yer yok bileniniz varsa bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum birde görüşmeye gittiğimde nelere dikkat edicem bir kere kesinlikle IPL cihaza başvurmayacağım bunda fitim .:44:

Kızlarr bende geçen hafta gittim ilk seansıma gittim yerdeki cihaz alxandrite nd yag. İki lazer cihazını birleştirmişler yani. Bu cihazın nasıl oldugunu bilen var mı. Tüylerimde halen dökülmedi sert sert duruyor bayagı morelim bozuluyor onları görünce hiç dökülmeyecekmiş gibi:s

Bende 3 ay önce başladım bacak,bikini,genital ve koltukaltına. 2. seansıma 15 gün önce gittim.Şu anda herşey çok iyi gidiyor.Lazere başladığımdan beri tüysüzüm.En çok etkiyi bikini bölgesinde gösterdi.Bembeyaz pamuk gibi oldu :21: Yalnız alt kısımlarında dökülme üst kısımlara kıyasla biraz daha az.Bacaklarımda da dizlerden aşağısı komple döküldü.Üst kısımdaki tüylerim ince olduğundan oraya diod yapıyorlar.Diod da etkisini hemen göstermiyormuş.Paket program aldım 6 seans+6 kontrol seansı.Önümde daha 4 seans var hep birlikte kurtulalım şu tüylerden tamemen :32:

nereye ve ne kadara gidiyorsunuz acaba? teşekkürler şimdiden

Back