- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.081
4. seansa gittim genital bölgenin iç kısımları var kalan bayağı( markası alexandra epicare makinanın 3 seans kaldı ama biter inşallah ben nakit verdim işyeri çok güzel çalışanlarda çok ilgili 800 tl toplam 7 seans için !
kızlar ankarada gidip memnun kaldığınız lazer merkezi var mı? doktor kontrollü olması önemli bir de kızılay tarafında olursa iyi olur. teşekkürler:))
polikistik over hastalığım.ama uzun yıllardan beri ilaç vs kullanmıyorum.adetlerim düzenli.neyse yüzümde çene ve boynumda erkek kılı gibi sakal var.başlamak istiyorum.bulunduğum yerde lazer yok.1 2 saat yolculuk yapmam gerek.tel ettim.yüz seans 50 bıyık 10 dediler.12 seans sürermiş.inş çözüm alırım.alexandrayt bide diyot muş makineleri.param ziyan olmaz diye umuyorum.
yüzde kıl olması çoook zor bakkala giderken bile utanıyosum.hep önüne bakıyosun aman bi tanıdık çıkmasın diye.
ben gittiğim yerden çok memnunum diğer yerlere göre daha fazla para veriyorum fakat çok kısa sürede yanıt aldım bu gittiğim yerden.Ama malesef kızılayda değil tunalıda gittiğim yer, yinede istersen adını verebilirim.
Canlar iş ne zaman böyle konulara gelse tıkanıp doğru olanı seçemiyorum.. 6 seans Diode a gittim. 2 ay ara verdim şuan tüylerimin maaşallahı var.. Gittiğim yeri değiştirmek istiyorum okuduklarım dan yine pek bi karara varamadım... Yorumumu gören arkadaşlar sizce aleksandrite mi gideyim..
diode ütülme dediler ama model olarak tam ismi ne bilmiyorumDiode'un hangi modeliyle yaptırdınız?
Bende 3 ay önce başladım bacak,bikini,genital ve koltukaltına. 2. seansıma 15 gün önce gittim.Şu anda herşey çok iyi gidiyor.Lazere başladığımdan beri tüysüzüm.En çok etkiyi bikini bölgesinde gösterdi.Bembeyaz pamuk gibi olduYalnız alt kısımlarında dökülme üst kısımlara kıyasla biraz daha az.Bacaklarımda da dizlerden aşağısı komple döküldü.Üst kısımdaki tüylerim ince olduğundan oraya diod yapıyorlar.Diod da etkisini hemen göstermiyormuş.Paket program aldım 6 seans+6 kontrol seansı.Önümde daha 4 seans var hep birlikte kurtulalım şu tüylerden tamemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?