- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
kızlar ben dün alt bacagıma alexandrite lazer ile 2.seansımı yaptırdım.bir sonraki seans için gün verdiler kontrol seansı yok mu dediğimde yazın kontrol seansı önermiyoruz ama isterseniz gelebilirsinizz dediler.kafam karıştı bunu ticari politika amaçlı mı söylüyorlar acaba diye kafama takıldı.siz yazın kontrol seansı yaptırıyormusunuz böyle bir şey söylediler mi
kontrol seansı nasıl oluyor? sadece kontrol mu ediyorlar?[/QUOT
Diyelim ki sen bugün lazere gittin hepsi aynı boyda çıkmamış kıllarının çıkmayanlar var henüz,
lazer yaptırdıktan sonra yapan kişi kılların çıkıp döküldükten sonra tekrar kontrol seansına gel diyor şuan için çıkmayan ama 1-2 haftaya çıkacak olan yada şuan lazerden kaçan kılları alalım diyor.
Kontrol seansı lazerden yaklaşık 2 hafta sonra gidilen seanstır.
kontrol seansı nasıl oluyor? sadece kontrol mu ediyorlar?
kizlar daha once baska konularada yazdim.ama cvp alamadim.Alex epicare ile 16 gin once basladim.genital iyi dokuldu koltuk altida.ama bacaklar uzamiyor.uzasa dokulecek gibiler cunku tirnakla ugrasinca cikio killar.cok kotu kaldilar oyle.dun kontrole gittim dokulur filan dedi bayan ama uzamio.tmm ilk seans ama normalmi bu.
Kizlar merhaba, ben sali gunu lazere baslicam 5 seans 5 kontrol paketini mi alsam 8 seans. 8 kontrolu mu karsr veremedim. 5+5 yeterli olur mu acaba? Bir de kolunu yaptiranlar var mi?
arkadaşlar yüzde en etkili sistem bumudur
http://imgim.com/2013-06-28134605.jpg
Benim kaşlarım böyle kaç seansta kesin çözüm bulabiliriz ?
resmi örnek olarak ekledin sanırım ? Yüzde en etkili iğneli epilasyon , alexandrite değil .
hayır bu gerçekten benim :) peki ütüleme hakkında ne düşünüyorsunuz o iğneli'den dahamı etkili ?
Resmi görünce erkek sandım ,sanki yanlarda sakallar var gibi geldi , birde ek bir parçayla yanak altını farklı renk boyayınca şüpelendim erkek olmanızdanütüleme hakkında bir fikrim yok en etkili iğneli diye biliyorum ben.
sayın julican üyelik ablamın fakat ben bir erkeğim tahmininiz doğru :)
şimdi bu kaşları yarı yarıya götürmek istiyorumama bazı yerlerde de ütüleme sistemi hakkında en iyisi denilmiş bu konuda çok tereddütlerim var ne yapıcam bilmiyorum. sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı hem ütüleme hem iğneli yapan oraya danışayım ?
Ben sadece kola gitmiyorum. Tum vucut basladim kolda dahil. İlk seansimi oldum memnun kaldim 5 +5 aldim bitmezse tekrar yeni bir paket alirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?