• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kizlar merhaba bu baslikta neredeyse 50 sayfa okudum anlasilan en iyi lazer alexandrite deniliyor benim sormak istedigim sey genital ve bikini bolgesi icin randevu aldim ve epilasyonu yaptiracagim yer sislide alexandrite kullandiklarini soyluyorlar ky...le isimli bir epilasyon merkezi avcilarda da yeri varmis bu merkeze daha once gidip tecrubesi olanlar varmi bana yorum yaparsaniz cok sevinirim

Ben lazere başlamadan önce baya bi araştırma yaptım.
Benim en yakın 2 arkadaşım o dediğiniz yere gidiyor. Şişli Camiisi karşısına kalıyor marketin üstünde.
Bende görüşmeye gittim oraya ama bana fiyatı çok fazla gelmişti.
Bi başka arkadaşım Nişantaşın'da bir merkeze gidiyormuş tavsiye etmişti.
Bende Nişantaşın'daki merkezde başladım ve gayet memnunum.
Ama Şişli'ye giden arkadaşlarımda memnun.

Ben İstanbul'lu değilim o yüzden gittiğiniz yer hakkında bi fikir sahibi değilim fakat şunu belirtmek isterim ki, benim gittiğim ilk merkezde Alexandrite cihazına girmiştim fakat bu cihaza girmeden önce mutlaka horman testi yaptırmalısın ve doktor kontrolünde olmalı(ymış). Ben bunu sonradan öğrendim ve zaten memnun olmadığım için ilk gittiğim yeri bıraktım. Hatta bu ilk gittiğim merkezde ayda bir normal seans 15 de 1 de ara seans olduğu halde pek faydasını görememiştim 2. başladığım yerde öğrendim ki Alex'e en az 45 gün arayla girilmeliymiş ve inan çoğu yer para tuzağı o yüzden çok iyi araştırmalısın.

İlk gittiğim merkezde cihaza sık girmeme rağmen azalma çok olmamıştı çünkü baya düşük çalışmışlar. Hatta kıza rica ettim dayanırım yüksek çalışın dedim ve resmen tecrübesizliğinden yaktı benii :19: 2.ye gittiğimde sonuç süperdi 45 gün geçmesine rağmen saensıma 1 hafta kala tüy şeklinde çıkmaya başladı. Bunlara dikkat etmelisin çünkü çoğu merkez düşük çalışıp süreyi uzatma derdinde. Umarım bu gideceğin yerde böyle sıkıntılar yaşamassın.

Tesekkur ederim cevaplar icin sanirim test etmeden anlamanin yolu yok randevuma bir kac gun kaldi emla mi surup gidicem :)

Ben lazere başlamadan önce baya bi araştırma yaptım.
Benim en yakın 2 arkadaşım o dediğiniz yere gidiyor. Şişli Camiisi karşısına kalıyor marketin üstünde.
Bende görüşmeye gittim oraya ama bana fiyatı çok fazla gelmişti.
Bi başka arkadaşım Nişantaşın'da bir merkeze gidiyormuş tavsiye etmişti.
Bende Nişantaşın'daki merkezde başladım ve gayet memnunum.
Ama Şişli'ye giden arkadaşlarımda memnun.

Evet aynen o bahsettiginiz yer calisanlar biraz suratsizlar ve doktor felan yok ama cok musterisi var umarim pisman olmam denemek lazim

arkadaşlar lazere gidip bitti diyen varmı aramızda hiç
yada kimseye denk geldiniz mi
arkadaşım gidiyor benim 1 seneden fazla..
bitmedi ama azaldı dedi
1senede 6 kez seansa gitse
8 9 kez gitmiştir sanırım

Canım ben şunu diyim bende 1 seneye yakındır gidiyorum hatta 4-5 seans oldu. Herkese öneririm iyi bir yere gidersen asla pişman olmazsın. Bendeki durum ise şu zaten ilk 2 seanstan sonra kıllar o kadar inceldiki görmen için çok dikkatli bakman gerekiyor ve bayağı azaldı. Bacaklarım şu an 2 aydır gitmeme rağmen hiç yok gibi olanlarda zaten gözükmüyor... En inatçı bölge ise genital ama o bile % 70 azaldı. Kalanlarda 2-3 ay sonra çıkmış oluyor.makinede Alex çok iyi ama kurumun kıl tipine göre seçmesi mantıklı mesela bende üst bacakta çok ince olduğu için soprana xl kullanılıyor. Hastane tarzı yerler daha güvenilir oluyor benimkide öyle bir yer.son teknoloji 4-5 adet makineleri var. Güzellik merkezlerini , kuöferleri, (zaten yasak) IPL lazer cihazlarını seçmemek gerekiyor. Ya ben söyle diyim aldıkları para helal olsun.. :))

Bende ankarada tunalıda bir merkezde lazer yaptırıyorum alex cynosure apogee 5500 derece olarak kolaltı+bacak+bikini bölgesine 16 joule ile çalıştı canım azda olsa yandı. gayet beyaz tenli simsiyah sert kıllara sahibim 3 yıldır jiletle alıyorum kökten işlem uygulamıyorum. dereceyi 1 kaç joule daha arttırsak daha kısa sürede cevap alırım diye düşünüyorum. çook pahalı bir an önce kurtulmam lazım hazır siyah olan kıllarımı düşük dereceyle çalışıp inceltsinler ve seans sürelerini uzatsınlar istemiyorum. Sizce yani bu konuda fikri olan derece/doz/joule önemli mi? önerilerinizi bekliyorum

Bende ankarada tunalıda bir merkezde lazer yaptırıyorum alex cynosure apogee 5500 derece olarak kolaltı+bacak+bikini bölgesine 16 joule ile çalıştı canım azda olsa yandı. gayet beyaz tenli simsiyah sert kıllara sahibim 3 yıldır jiletle alıyorum kökten işlem uygulamıyorum. dereceyi 1 kaç joule daha arttırsak daha kısa sürede cevap alırım diye düşünüyorum. çook pahalı bir an önce kurtulmam lazım hazır siyah olan kıllarımı düşük dereceyle çalışıp inceltsinler ve seans sürelerini uzatsınlar istemiyorum. Sizce yani bu konuda fikri olan derece/doz/joule önemli mi? önerilerinizi bekliyorum

Bence doz derecesini onlar daha iyi bilipp arttırırlar ,biz her nekadar fazla yada az desekte onların her seans belli bir doz uygulama bilgileri vardır diye düşünüyorum .Bende dediğiniz cihaz ile lazer yaptırıyorum henüz 2 seans gittim her iki seanstada 16-20 derece arası uyguladılar.( genetaile yalnız 16).Ve daha sonraki seanslarda derecenin artacağını söyledi yapan arkadaş bana.Mennunun şuan için lazerden tek isteğim batıklarımda bir an önce geçsin.:34:

yaz ayı dolayısıyla seanslara ara vermek doğru mu sizce. Lazer bölgelerini güneşten korumak gerekiyor
lekelenme olmasın diye ama tüylerim tekrar eski haline gelir mi biraz endişeliyim. İyi sonuç almak için
düzenli olmak gerekmiyor mu. Benim merkez ten rengin eski haline gelene kadar ara ver dedi buda nerdeyse
4 ay eder.

yaz ayı dolayısıyla seanslara ara vermek doğru mu sizce. Lazer bölgelerini güneşten korumak gerekiyor
lekelenme olmasın diye ama tüylerim tekrar eski haline gelir mi biraz endişeliyim. İyi sonuç almak için
düzenli olmak gerekmiyor mu. Benim merkez ten rengin eski haline gelene kadar ara ver dedi buda nerdeyse
4 ay eder.

Benim gittiğim merkezde öyle bir durum yok 30 haziranda randevum var mesela.
Evet bende duydum ara veriliyormuş lekelenme olmasın diye, ama bu birazda sizin elinizde denize gitmezseniz,yada ne bilim bronzlaşma merkezlerine ,güneş ışınlarından da korunursanız ,direk güneşin cildinize tamas ettiği yerlerde durmazsanız birşey bana göre. Kollarımıda yaptırıyorum ben dışarıda uzun vakit geçireceksem uzun kollu bolera yada ince hırka giyiyorum örneğin.
Seanlara uzun süre ara vermek sakıncalı,ki şayet 3 yada 4. seanta iseniz zaten kılların çıkması 2 - 2 buçuk ayı buluyor bu süreçtede gitmemiş olursunuz.

Benim gittiğim merkezde öyle bir durum yok 30 haziranda randevum var mesela.
Evet bende duydum ara veriliyormuş lekelenme olmasın diye, ama bu birazda sizin elinizde denize gitmezseniz,yada ne bilim bronzlaşma merkezlerine ,güneş ışınlarından da korunursanız ,direk güneşin cildinize tamas ettiği yerlerde durmazsanız birşey bana göre. Kollarımıda yaptırıyorum ben dışarıda uzun vakit geçireceksem uzun kollu bolera yada ince hırka giyiyorum örneğin.
Seanlara uzun süre ara vermek sakıncalı,ki şayet 3 yada 4. seanta iseniz zaten kılların çıkması 2 - 2 buçuk ayı buluyor bu süreçtede gitmemiş olursunuz.

Öncelikle yorum için teşekkürler. Benim 3. seans oldu artık tüyler geç çıkar diye umut ediyorum. Güneşten korunmakta bu yaz aylarında zor gibi
görünüyor bu uzun zaman da illaki denize girmek, güneşlenmek isteyen olacaktır, bunu bırakın oturduğunuz koltukta bile dışardan güneş gelecektir.
Gittiğim merkezde lekelenmenin çok ciddi bi sorun olduğunu seanlara ancak imza karşılığında sorumluluğu kendim almam şartıyla devam edebileceğimi söylediler, bende kabul etmek istemedim o sırada başkalarının ara verdiklerini görünce bende ara verdim. Tekrar seansa başladığımda
tüyler eski haline gelip sıfırdan başlamış gibi olmam umarım hala kararsızım bu konuda...

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum foruma sırf buraya yazabilmek için..
ben yaklaşık 8 aydır lazer epilasyona gidiyorum. ilk seansım alexendirate ile oldu..kontrol seansıda aynı makineyle yapıldı.. koltuk altı bikini bölgesinde ve alt bacaklarda dökülmeler oldu.. ikinsi seans diod ile yapıldı ama kontrol seansı alexti yine..bunda da aynı şekil üst bacakta ne incelme oldu nede dökülme.. üçüncü seans ise koltuk altı ve bacak diod, bikini bölgesi alex yapıldı. ama bu defa hiç dökülme yok.. bikini bölgenin özellikle alt tarafı jilet uygulamasından herhalde sanki daha kalınlaştı bile.. çok moralim bozuldu..sizce bu normal mi ? üçüncü senasta uygu7layan kişi değişti ve çok düşükte yaptı..hiç acı bile hissetmedim.. paket aldığım için geriye tek senasım kaldı..herhalde bitmeyecek? azalma her bölgede var ama forumda okudum bazılarının ikinci senasta bitmiş..benim kontrolleride sayarsak 5 seans oldu ..hala göz görülür bir etki yok.. sizce normal mi ?

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum foruma sırf buraya yazabilmek için..
ben yaklaşık 8 aydır lazer epilasyona gidiyorum. ilk seansım alexendirate ile oldu..kontrol seansıda aynı makineyle yapıldı.. koltuk altı bikini bölgesinde ve alt bacaklarda dökülmeler oldu.. ikinsi seans diod ile yapıldı ama kontrol seansı alexti yine..bunda da aynı şekil üst bacakta ne incelme oldu nede dökülme.. üçüncü seans ise koltuk altı ve bacak diod, bikini bölgesi alex yapıldı. ama bu defa hiç dökülme yok.. bikini bölgenin özellikle alt tarafı jilet uygulamasından herhalde sanki daha kalınlaştı bile.. çok moralim bozuldu..sizce bu normal mi ? üçüncü senasta uygu7layan kişi değişti ve çok düşükte yaptı..hiç acı bile hissetmedim.. paket aldığım için geriye tek senasım kaldı..herhalde bitmeyecek? azalma her bölgede var ama forumda okudum bazılarının ikinci senasta bitmiş..benim kontrolleride sayarsak 5 seans oldu ..hala göz görülür bir etki yok.. sizce normal mi ?
Arkadaşım ben alex ile yaptırıyorum ve 2. seans yeni bitti. paket için %75 i döküldü koltuk altı 1 tane kıl hariç hepsi döküldü:) Ankarada sanatoryum tıp merkezine gidiyorum. zaten tavsiye üzerine gitmiştim. şimdilik memnunum.

Arkadaşım ben alex ile yaptırıyorum ve 2. seans yeni bitti. paket için %75 i döküldü koltuk altı 1 tane kıl hariç hepsi döküldü:) Ankarada sanatoryum tıp merkezine gidiyorum. zaten tavsiye üzerine gitmiştim. şimdilik memnunum.

aslında bende tavsiye üzerine gitmiştim şimdi devam ettiğim yere ama son seanstan hiç memnun kalmadım nedense sanki diğer seanslarda daha fazla dökülme olmuştu. bunda nerdeyse hiç dökülme olmadı..ayrıca üst bacağımdaki kılların yapısı inceydi jilet sayesinde kalınlaştı ve dökülme olmadı..son bir seansım kaldı zaten bunda da dökülmez herhalde kısacası o kadar parayı boşuna verdim :(

Kizlar merhaba bu baslikta neredeyse 50 sayfa okudum anlasilan en iyi lazer alexandrite deniliyor benim sormak istedigim sey genital ve bikini bolgesi icin randevu aldim ve epilasyonu yaptiracagim yer sislide alexandrite kullandiklarini soyluyorlar ky...le isimli bir epilasyon merkezi avcilarda da yeri varmis bu merkeze daha once gidip tecrubesi olanlar varmi bana yorum yaparsaniz cok sevinirim

Mutlaka bir hastanede yaptırmak en doğrusu bence. Çünkü hastaneler doktor gözetiminde. Reklam içerikli konu veya mesaj. Koltuk altında da kampanyaları varmış hatta. 12 seans 100 tl , aleksandır kullanıyorlar.

kızlar ben dün alt bacagıma alexandrite lazer ile 2.seansımı yaptırdım.bir sonraki seans için gün verdiler kontrol seansı yok mu dediğimde yazın kontrol seansı önermiyoruz ama isterseniz gelebilirsinizz dediler.kafam karıştı bunu ticari politika amaçlı mı söylüyorlar acaba diye kafama takıldı.siz yazın kontrol seansı yaptırıyormusunuz böyle bir şey söylediler mi

Ben hem IPL ile hem de Alexandrite ile epilasyon yaptirdim. IPL daha uzun suruyor ve digerine gore daha acisiz. Genital bolge koltuk alti ve bacak yaptirdim. Koltuk alti ve genitali Alexandrite ile yaptirdim 6 seans gittim koltuk altim bitti bikini bolgem eskisine dondu. Bacaklarima IPL ile basladim 10.seansim ve son olacak gibime geliyor. Alt ust bacakta bitti, sadece cok acik renkli tuylere hic birisi etki etmiyor. Sonuclardan memnunum.

Merhaba alexandrite candela gittiğim cihazın adı 6 seansta bacaklarım bitti kol altı 8 seansta bitti sakın olaki apl zırvasına gitmeyin paranıza emeğinize yazık ben boşa yaklaşık 600tl verdim apl cihazına kesin çözüm alexandrite diode lazer hakkında bilgim yok Ankara'da estetik lazer batıkentte ona gitmiştim 2 yıl oldu tekrar çıkar diye korkuyordum fakat çıkmadı sevgiler

Merhaba alexandrite candela gittiğim cihazın adı 6 seansta bacaklarım bitti kol altı 8 seansta bitti sakın olaki apl zırvasına gitmeyin paranıza emeğinize yazık ben boşa yaklaşık 600tl verdim apl cihazına kesin çözüm alexandrite diode lazer hakkında bilgim yok Ankara'da estetik lazer batıkentte ona gitmiştim 2 yıl oldu tekrar çıkar diye korkuyordum fakat çıkmadı sevgiler

Ne kadar güzel şuan için kılların çıkmaması ,umarım hiç çıkmazlar, bende alexandrite candela cihazı ile epilasyona giriyorum,şuan 2 seans oldu daha toplam 10 seanslık anlaştım.Umarım bende memnun kalırım sizin gibi . Böyle yorumlar okumak sevindiriyor beni :34:

slm canım soruna ben cevap vereyım bu konuda tecrübeli biri olarak:)) ben şimdiye kadar özel bölge için 2 seans lazer yaptırdım ank da.. ilk gittiğim yerde dermatolog yapıyordu lazeri ve biraz pahalıydı..... kaliteli olsn dedim o dr a yaptırdım ilk...... 2. seansımda daha ekonomık bi yer bakayım dedim daha uygun fiyatlı bi yer buldum oraya yaptırdım oradan da memnun kaldım ve su anda sadece bir kaç tüy var özel bölgede anlayacağin süper üstelik en son 2 ay önce gitmiştim......gerçi herkesin kıl yapısı farklı zart zurt deyip seansları uzatmaya çalişan düzenbazlar da var ortalıkta o yuzden hemn aldanmamak lazım canım

umarım görürsün:( özelden mesaj atma hakkımda yokki. nereye gittin sen burcu?

Bitirme garantili paket fiyat bence daha mantıklı. Balıkesirde çok fazla yer olmadığı için özel bir hastanede seans başına 440 tl para veriyorum. bacak,kol altı ve genital için. Üçüncü seansıma Temmuzun başında gidip yaz dönemi ara vericem. 3-4 ay ara vermek tüyleri tekrar çıkartırmı ?

Back