• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

kızlar ben dün alt bacagıma alexandrite lazer ile 2.seansımı yaptırdım.bir sonraki seans için gün verdiler kontrol seansı yok mu dediğimde yazın kontrol seansı önermiyoruz ama isterseniz gelebilirsinizz dediler.kafam karıştı bunu ticari politika amaçlı mı söylüyorlar acaba diye kafama takıldı.siz yazın kontrol seansı yaptırıyormusunuz böyle bir şey söylediler mi

kontrol seansı nasıl oluyor? sadece kontrol mu ediyorlar?

kontrol seansı nasıl oluyor? sadece kontrol mu ediyorlar?[/QUOT
Diyelim ki sen bugün lazere gittin hepsi aynı boyda çıkmamış kıllarının çıkmayanlar var henüz,
lazer yaptırdıktan sonra yapan kişi kılların çıkıp döküldükten sonra tekrar kontrol seansına gel diyor şuan için çıkmayan ama 1-2 haftaya çıkacak olan yada şuan lazerden kaçan kılları alalım diyor.
Kontrol seansı lazerden yaklaşık 2 hafta sonra gidilen seanstır.
:34:

4.seansıma gittim bugün ,inşallah tüm seanslarımın faydasını görürüm.18 joule ile atış yaptılar .7 derecede soğuk hava üflüyordu.:16:

kizlar daha once baska konularada yazdim.ama cvp alamadim.Alex epicare ile 16 gin once basladim.genital iyi dokuldu koltuk altida.ama bacaklar uzamiyor.uzasa dokulecek gibiler cunku tirnakla ugrasinca cikio killar.cok kotu kaldilar oyle.dun kontrole gittim dokulur filan dedi bayan ama uzamio.tmm ilk seans ama normalmi bu.

kizlar daha once baska konularada yazdim.ama cvp alamadim.Alex epicare ile 16 gin once basladim.genital iyi dokuldu koltuk altida.ama bacaklar uzamiyor.uzasa dokulecek gibiler cunku tirnakla ugrasinca cikio killar.cok kotu kaldilar oyle.dun kontrole gittim dokulur filan dedi bayan ama uzamio.tmm ilk seans ama normalmi bu.

Bence normal şuan bol bol lifle yada kesele bacaklarını , ölü hücreler kazındıkça yanan kıllar uzayıp minik minik olduktan sonra dökülecekler.Benimde 3. seans oldu aynı cihaz ile.:32:

Kizlar merhaba, ben sali gunu lazere baslicam 5 seans 5 kontrol paketini mi alsam 8 seans. 8 kontrolu mu karsr veremedim. 5+5 yeterli olur mu acaba? Bir de kolunu yaptiranlar var mi?

Kizlar merhaba, ben sali gunu lazere baslicam 5 seans 5 kontrol paketini mi alsam 8 seans. 8 kontrolu mu karsr veremedim. 5+5 yeterli olur mu acaba? Bir de kolunu yaptiranlar var mi?

5 seans kol için yeterli değil bence. Kontrol seanslarının çoğu boşa gidiyor bazen tam kıllar çıkmadan kontrole çağrıyorlar çoğu yerde.8 ideal .Benim kol için 3 seans bitti 4 e gidicem Ağustos sonunda çok az azalma var alexandrite ile yaptırıyorum.

hayır bu gerçekten benim :) peki ütüleme hakkında ne düşünüyorsunuz o iğneli'den dahamı etkili ?

Resmi görünce erkek sandım ,sanki yanlarda sakallar var gibi geldi , birde ek bir parçayla yanak altını farklı renk boyayınca şüpelendim erkek olmanızdan :20: ütüleme hakkında bir fikrim yok en etkili iğneli diye biliyorum ben.

Resmi görünce erkek sandım ,sanki yanlarda sakallar var gibi geldi , birde ek bir parçayla yanak altını farklı renk boyayınca şüpelendim erkek olmanızdan :20: ütüleme hakkında bir fikrim yok en etkili iğneli diye biliyorum ben.

sayın julican üyelik ablamın fakat ben bir erkeğim tahmininiz doğru :)

şimdi bu kaşları yarı yarıya götürmek istiyorum :D ama bazı yerlerde de ütüleme sistemi hakkında en iyisi denilmiş bu konuda çok tereddütlerim var ne yapıcam bilmiyorum. sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı hem ütüleme hem iğneli yapan oraya danışayım ?

sayın julican üyelik ablamın fakat ben bir erkeğim tahmininiz doğru :)

şimdi bu kaşları yarı yarıya götürmek istiyorum :D ama bazı yerlerde de ütüleme sistemi hakkında en iyisi denilmiş bu konuda çok tereddütlerim var ne yapıcam bilmiyorum. sizin tavsiye ettiğiniz bir yer varmı hem ütüleme hem iğneli yapan oraya danışayım ?

Üyelik sizin mi ablanızın mı bilemem ama burası Kadınlar Kulübü :45:.Ütüleme hakkında pek bir bilgim yok bir lazer merkezine gidip daha detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

merhaba arkadaslar,
ben yurdisinda yasiyorum ve gectigimiz subat ayinda ilk tum vucut seansimi aldim istanbulda. ve maalesef amerikada bu islemler cok pahali oldugu icin 4 ay kadar tekrarlatamadim islemi, her ne kadar ilk bir kac hafta "Allahim bu bir mucize!" diye gezdiysem de zamanla ben jilet kullandikca daha da artti ve nerdeyse hic lazer epilasyon yapilmamisimcasina tum killar geri dondu. Ara verdigimden faydasini gormedigimi dusunup bir seans daha aldim haziran ayinda ve su an tam bir ay oldugu halde dogru duzgun cok az kil geri dondu. Cok beyazim ve tuylerim nerdeyse siyah ve uzun yillar boyunca batik sikayetim oldu ve sonunda belki de kotunden almadigim icin artik olanlara yenilere eklenmiyor. Benim sorum su: dokulme evresinde bu killar sanki yanmis gibi dokuluyorlar kokune baktigimda ole koke benzer herhangi bir sey gormuyorum. ciltteki izine baktigimda da kalan bir kararti goremiyorum. bu temelli artik yok oldu anlamina mi geliyor? mesela seans ilk uygulandiginda yanip koku icinde kalanlar hala keselendikce dokulmekte hatta bazen ben cikmalarina cimbizin ucuyla tutarak da yardim ediyorum (cekmeden). etkilenmeyenler kendilerini uzayarak zaten kendini coktan belli etti. keske hep bu haliyle kalsalar. sizce bir ise yariyor mu? acaba iki seans arasinda hic jilet kullanmamak mi gerekiyor? ilkinde o hatayi mi yaptim? sizin cildinizde de ilk anda gomulup kalmis olanlarin dokulmesi nerdeyse 1,5 ayi buluyor mu? yoksa bu gercekten etkilendiginden degil de sadece yandigi icin mi dokuluyor emin olamiyorum. mektubuma burda ara veriyor sizleri kucakliyorum =)

Ben sadece kola gitmiyorum. Tum vucut basladim kolda dahil. İlk seansimi oldum memnun kaldim 5 +5 aldim bitmezse tekrar yeni bir paket alirim artik

Ben sadece kola gitmiyorum. Tum vucut basladim kolda dahil. İlk seansimi oldum memnun kaldim 5 +5 aldim bitmezse tekrar yeni bir paket alirim artik

canım ya bende gitmek istiyorum ama herkes doğumdan sonra git diyor.

bende asıl hamilelikte işime yarasın diye gitmek istiyorum.

kararsız kaldım.:31:

Back