• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

1 yıldan beri vücudumun farklı yerlerine lazer alıyorum..alt bacaga da başladım. 1 seans 1 kontrol aldım esmer tenliyim ve kara kıllar bildiginiz sarardı ve beyazladı tuaf geldi bana bu durum.. bunu yaşayan var mı aranızda? ( cihaz alex)

kızlar ankarada gidip memnun kaldığınız lazer merkezi var mı? doktor kontrollü olması önemli bir de kızılay tarafında olursa iyi olur. teşekkürler:)):16:

tunalıda cadde üzerinde daylight polikliniği var, iyi doktorlardır, bir ara istersen :)
Özel Daylight Polikliniği- lazer epilasyon, Güzellik Merkezleri,Leke Tedavisi, Botox, Dolgu, Kırışıklık Dolgu, Zayıflama Merkezleri,Fraksiyonel Karbondioksit Lazer, Varis Kılcal Damar Tedavisi Ankara

ipl den sonra alex. dönen varmı ipl den bir sonuç alamıyorum alex. denemek istiyorum fakat gittiğim yerdeki uygulama yapan bayan ipl den dönenlerde zor sonuç alındığını söyledi ? birde buna para kaptırmak istemiyorum

nereye ve ne kadara gidiyorsunuz acaba? teşekkürler şimdiden

Selam...Ben maçka da bi kliniğe gidiyorum.Burda adını söylemem doğrumu bilmiyorum.Miaplast estetik kliniği.6 seans ücreti 1500 tl.kredi kartıyla öderseniz 1800 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam.Aralığın 2.haftasında 3.seansıma gidicem bakalım.Bi an önce artık kurtulmak istiyorum şu tüylerden.

Allah'ını seven defansa koşsun!!! :ssz::ssz::ssz:

Bu işin şakası ama lütfen birisi bana "reklam" içermeyen güvenilir bir yer önerisinde bulunsun. Tercihen Anadolu yakası, ancak Avrupa'ya da razıyım şu çaresizlikte. Alex. istiyorum bunu da göz önünde bulunduralım.

Dipçik Not: Öğrenciyim hatırlayanlar olacaktır aranızda, mutfak masraflarından kısarak gideceğim. :1::1::1: Neyse şaka bir yana bir an önce bir yer bulup başlamak istiyorum. Öneriler işin ayrıca teşekkürler. İyi günler. :34:

Arkadaşlar bende 4 defa geçen yıl olmak üzere 1 defa da 3 ay önce olmak üzere toplam 5 defa lazer e gittim Alex cihazı. Fakat0 izmir de güvenilir bir yer bulamadım 8 e tamamlamak istiyorum . Bana bir yer önerebilir misiniz

Izmir de bir kere gittiğim yer geçen yıl gittiklermın boşa olduğunu ve bir işe yaramadıginı ve baştan toplam 10 kez gelmem gerektiğini söyledi. Ve sonradan fark ettim tüm bacağımı taramamis

kocaeli İzmitte oturuyorum. 21 Kasım günü İzmit te Özel ELM Epi lazer Kliniğine lazer epilasyon için gittim. Daha önceleri de gitmiiştim. Her hangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Bana epilasyon yapan kız ayrılmış başka bir kız yaptı. Bacaklarıma yaparken kılları (çok seyrek vardı sürekli yaptırdığımdan azalmıştı.) alayım mı yoksa yaparken ki his rahatsız etmezse kalsın dedi. Bende rahatsız olmam dedim. Bacaklarıma yaptı. Çok acı hıssettim. Kıllar yanıp bacağa yapışmış. O nedenle canım yanmış şimdi bacaklarda kıl şeklinde izler var. kırmızı kırmızı. Bu çok sorun teşkil etmiyor ama asıl rezalet kollarıma yapılırken yaşandı.

Kollarımda anormal acı hissettim. Bana hassas gününüze yakınsa ondan dır deendi. Ben bir tuhaflık var dedim. Ancak malesef dinlemei bir sorun yok dedi. devam etti. 1 saat sonra iş yerimde kollarım para para kızardı. Acıma yanmöa arttı. Aradım bişey yok geçer dendi.
ertesi gün acı çok olunca cilt doktoruna gittim. Yandığını söyledi. bir sürü krem verdi. 4 ayda cilt yeniler kendini geçer dedi. Geçmez<se peeling yaparız dedi. 2 gün üste bişey değdikçe kollarım acıdı. Acı geçti lekeler koyulaştı. şimdi gören sedef mi oldun noldun diyor. perişan haldeyim. Resmen kızın bilgisizliği, ihmali , umursamazlığı ile kollarımın ikiside yandı.
Elm Epi lazer Kliniği izmit de sürekli bir dermotolog yok. hatta doktora hiç rastlamadım. O nedenle oraya gidenler tekrar düşünsün derim.

arkadaşlar 3 yıl evvel koltukaltı ve bacak epilasyonu yaptırmıştm neredeyse çıkan kıl mıl yok fakat yüzüme yaptrmayaa cesaret edememiştim. Bir klinikte yüzüme duetto nd yaglı alexandrite yaptırdım sonuç inanılmaz. 2 seansta neredeyse yarısı gitti :66:

Merhabalar herkese;

Lazer konusunda kendi başımdan geçenlerle sizleri de bilgilendirmek istiyorum.

Bu cihazla ilk olarak yüz bölgesinde tanıştım. Candela olan modeli diye hatırlıyorum. 3 seans yapıldı bana. Evet, yüzümdeki siyah kıllar oldukca inceldi ama maalesef yoğunluğunun arttığını hissettim. O vakitlerde de bulunduğum şehirden taşındım ve İstanbul'a geldim. Lazer hakkında çok fazla bilgim yoktu açıkçası. O zamanlar tedaviden ziyade temizliği düşünüyordum. Bazı merkezlerle görüştüm; bu cihazın ve bu modelin yüz için asla uygun olmayacağını ve ince kılları aktif hale geçirebileceğini söylediler. Bir güzellik merkezinde isebaşka bir markanın üzerine düştüler ancak güven vermedikleri için başlamadım hiç. Bir nedeni de şu: Alexandrite ile epilasyon yaptıran arkadaşlar bilir; epilasyon sonrası ciltte tertemiz bir görüntü oluşur ve kıllar yüzeyden anında temizlenir. Diğer cihazlarda dökülmesini beklemek istemediğim için tercih etmedim. Ağdaya geri döndüm maalesef...

Aradan 2 sene geçti ve yüz kıllarım eski halini aldı. Düğünüme 15 gün kala açıkçası yine sırf temizlik amaçlı Samsun'da bir merkezde Alexandrite cihazı ile tekrar epilasyon yaptırdım. Pek yapmaya yanaşmadılar ama öncesinde de yaptırdığımı belirtince ikna oldular. Düğün balayı derken bu arada vücut kıllarımda uzadı. Eşim neden epilasyon yaptırmıyorsun deyince komple vücut için karar verdim :)

Yaklaşık 10 gün araştırma yaptım, görüşmelere gittim. Yaptırmak istediğim cihaz belliydi, ama yer bulmam zor oldu açıkçası. Aklıma en yatkın yerde yine Alexandrite ile komple vücut lazere başladım. 2. seansım Ekim ayı başında yapıldı. 3. seansım 28 Aralık'ta. Fakat kol ve koltuk altlarım dışında kıllarım henüz çıkmadı.

Gelelim memnuniyete... İlk başlarda çok korktum. Çünkü bu iş artık o kadar ticarete döküldü ki. 8 seans gitmiş olmasına rağmen hala aynı kıllarından yakınanlar, bacaklarında yanıklar olanlar ve daha neler neler duydum. Burda kimseyi karalamak istemiyorum ancak araştırmalarından, görüşmelerimden, arkadaşlarımdan, ailemden duyduğum gördüğüm bir şey var. Lazer işi güzellik merkezlerinde çok güvenilir değil bence. İstisnalar var mıdır? Tabii ki vardır ama o da iyice araştırılıp bulunmalı. Kaldı ki bu işi özel hastanede yaptıran arkadaşlarımdan bile şikayetler duyuyorum. Çok samimi bir arkadaşım 2 sene lazere gitti, kılları tamamen bitmişti. Ama 8 ay gibi kısa bir sürede hepsi yeniden çıktı. Bana gelince... Evet. Ben çok memnunum. Lazer seansıma musmutlu bir şekilde gidiyorum. Çünkü paramı ziyan etmediğimi biliyorum. Kıllarımda şimdiden epey bir incelme, yer yer dökülmeler mevcut. İnşallah bu şekilde devam eder ve tedavim neticelenir. Ama içimi en çok rahatlatan konu gittiğim merkezin çok bilinçli ve net olması. Bendeki değişimi görüp, lazere başlamak isteyen arkadaşlarım oldu. Yanımda onları da götürdüm. Doktor inceledi kıl yapılarını ve komple yaptırmasının gereksiz olduğunu söyledi iki tanesine. Bacaklar, genital ve koltuk altı için uygun olduklarını belirtti. Ben eşimi de omuz bölgesi için götürdüm, ancak abartı bir durum değil, bence başlamayın erkeksiniz sonuçta ama illa isterseniz yaparız dedi. Bu işi para için yapmadıklarına inancımı da kazanmış oldum. Ayrıca lazer yaptıranlara müşteri gözü ile değil, tedaviye gelmiş hasta gözü ile bakıyorlar...

Bir de şöyle bir durum var; her Alexandrite cihazı yapan yerlerinde güvenli olmayacağı bilinmeli. Çünkü cihaz kadar yapan kişiler ve kurumlar da çok önemli.

Gerçekten kıllarla uğraşmak büyük dert. Allah bu konuda hepimize yardımcı olsun. Karşımıza para düşkünü, işi ticarete dökmüş insanları çıkarmasın inşallah.

Benim tedavime gelince, 5 seans sonrasında duruma göre sonlandırılacak. Çok nadir de olsa 6. seansı yaptıkları hastaları varmış. Bacakta ve kolda tek tük tüyler kalabilir, onu da iğneli ile halledebilirsiniz dedi. Kendileri sadece lazer epilasyon yapıyorlar ve bu cihazı kullanıyorlar. İnşallah gerek kalmaz ama olursa da iğneli için arkadaşlarım gittiği ve memnun kaldığı bir yer var zaten.

Herkese çok kolay gelsin :) Lütfen, bol bol araştırın, bilinçlenin, gerekirse devamlı görüşmelere gidin ve en uygun yeri bulun lazer için.
Sevgiyle...

ben ayın 20sinde ilk seansa gideceğim izmite.bikini,bacak ve koltukaltı:Dçok korkuyorum:S yaptıranlar yardımmmm.bu arada vaniqa diye bir krem gelmiş eczaneye.yüzdeki tüyler için kesin sonuç dedi doktorum.türkiyede ilk defa bi ezcane getirmiş oldu bu kremi.kullanan var mııııııııııııııı

Merhabalar herkese;

Bu cihazla ilk olarak yüz bölgesinde tanıştım. Candela olan modeli diye hatırlıyorum. 3 seans yapıldı bana. Evet, yüzümdeki siyah kıllar oldukca inceldi ama maalesef yoğunluğunun arttığını hissettim. O vakitlerde de bulunduğum şehirden taşındım ve İstanbul'a geldim. Lazer hakkında çok fazla bilgim yoktu açıkçası. O zamanlar tedaviden ziyade temizliği düşünüyordum. Bazı merkezlerle görüştüm; bu cihazın ve bu modelin yüz için asla uygun olmayacağını ve ince kılları aktif hale geçirebileceğini söylediler. Bir güzellik merkezinde isebaşka bir markanın üzerine düştüler ancak güven vermedikleri için başlamadım hiç. Bir nedeni de şu: Alexandrite ile epilasyon yaptıran arkadaşlar bilir; epilasyon sonrası ciltte tertemiz bir görüntü oluşur ve kıllar yüzeyden anında temizlenir. Diğer cihazlarda dökülmesini beklemek istemediğim için tercih etmedim. Ağdaya geri döndüm maalesef...

Aradan 2 sene geçti ve yüz kıllarım eski halini aldı. Düğünüme 15 gün kala açıkçası yine sırf temizlik amaçlı Samsun'da bir merkezde Alexandrite cihazı ile tekrar epilasyon yaptırdım. Pek yapmaya yanaşmadılar ama öncesinde de yaptırdığımı belirtince ikna oldular. Düğün balayı derken bu arada vücut kıllarımda uzadı. Eşim neden epilasyon yaptırmıyorsun deyince komple vücut için karar verdim :)

Yaklaşık 10 gün araştırma yaptım, görüşmelere gittim. Yaptırmak istediğim cihaz belliydi, ama yer bulmam zor oldu açıkçası. Aklıma en yatkın yerde yine Alexandrite ile komple vücut lazere başladım. 2. seansım Ekim ayı başında yapıldı. 3. seansım 28 Aralık'ta. Fakat kol ve koltuk altlarım dışında kıllarım henüz çıkmadı.

Gelelim memnuniyete... İlk başlarda çok korktum. Çünkü bu iş artık o kadar ticarete döküldü ki. 8 seans gitmiş olmasına rağmen hala aynı kıllarından yakınanlar, bacaklarında yanıklar olanlar ve daha neler neler duydum. Burda kimseyi karalamak istemiyorum ancak araştırmalarından, görüşmelerimden, arkadaşlarımdan, ailemden duyduğum gördüğüm bir şey var. Lazer işi güzellik merkezlerinde çok güvenilir değil bence. İstisnalar var mıdır? Tabii ki vardır ama o da iyice araştırılıp bulunmalı. Kaldı ki bu işi özel hastanede yaptıran arkadaşlarımdan bile şikayetler duyuyorum. Çok samimi bir arkadaşım 2 sene lazere gitti, kılları tamamen bitmişti. Ama 8 ay gibi kısa bir sürede hepsi yeniden çıktı. Bana gelince... Evet. Ben çok memnunum. Lazer seansıma musmutlu bir şekilde gidiyorum. Çünkü paramı ziyan etmediğimi biliyorum. Kıllarımda şimdiden epey bir incelme, yer yer dökülmeler mevcut. İnşallah bu şekilde devam eder ve tedavim neticelenir. Ama içimi en çok rahatlatan konu gittiğim merkezin çok bilinçli ve net olması. Bendeki değişimi görüp, lazere başlamak isteyen arkadaşlarım oldu. Yanımda onları da götürdüm. Doktor inceledi kıl yapılarını ve komple yaptırmasının gereksiz olduğunu söyledi iki tanesine. Bacaklar, genital ve koltuk altı için uygun olduklarını belirtti. Ben eşimi de omuz bölgesi için götürdüm, ancak abartı bir durum değil, bence başlamayın erkeksiniz sonuçta ama illa isterseniz yaparız dedi. Bu işi para için yapmadıklarına inancımı da kazanmış oldum. Ayrıca lazer yaptıranlara müşteri gözü ile değil, tedaviye gelmiş hasta gözü ile bakıyorlar...

Bir de şöyle bir durum var; her Alexandrite cihazı yapan yerlerinde güvenli olmayacağı bilinmeli. Çünkü cihaz kadar yapan kişiler ve kurumlar da çok önemli.

Gerçekten kıllarla uğraşmak büyük dert. Allah bu konuda hepimize yardımcı olsun. Karşımıza para düşkünü, işi ticarete dökmüş insanları çıkarmasın inşallah.

Benim tedavime gelince, 5 seans sonrasında duruma göre sonlandırılacak. Çok nadir de olsa 6. seansı yaptıkları hastaları varmış. Bacakta ve kolda tek tük tüyler kalabilir, onu da iğneli ile halledebilirsiniz dedi. Kendileri sadece lazer epilasyon yapıyorlar ve bu cihazı kullanıyorlar. İnşallah gerek kalmaz ama olursa da iğneli için arkadaşlarım gittiği ve memnun kaldığı bir yer var zaten.

Herkese çok kolay gelsin :) Lütfen, bol bol araştırın, bilinçlenin, gerekirse devamlı görüşmelere gidin ve en uygun yeri bulun lazer için.
Sevgiyle...

Canım gittiğin yerin adını verir misin lütfen :2: araştıra araştıra doğru dürüst bir yer bulamadım maalesef.

Mrb arkadaşlar ben de alex ile tüm vücut lazere gidiyorum. 3. seansım var haftaya, alt ve üst bacağım eskisi gibi olmasa da yine de çıktı ama paket ve koltuk altım neredeyse tertemiz. Çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum, özellikle mutlaka herkes koltuk altını yaptırmalı bence. Hoşçakalın :3:

1 yıldan beri vücudumun farklı yerlerine lazer alıyorum..alt bacaga da başladım. 1 seans 1 kontrol aldım esmer tenliyim ve kara kıllar bildiginiz sarardı ve beyazladı tuaf geldi bana bu durum.. bunu yaşayan var mı aranızda? ( cihaz alex)

evet benim de beyazladı bazıları :25:

lazer devam ederken işe yarayıp yaramadığı anlaşılmıyor.
bende devam ederken çok çok memnundum.
eğer gerçekten sonuç alıp almadığınızı merak ediyorsanız,
3 ay ara verin.2 ayda bütün kıllar çıkmıyor.bilginiz olsun :34:

Merhabalar herkese;

Sevgiyle...

Merhaba cnm bizi aydinlattigin icin tesekkurler ist yaptirmissin ozelden nereye gittini ve fiyatini yazarsan sevinirim tesekkurler

Mrb arkadaşlar ben de alex ile tüm vücut lazere gidiyorum. 3. seansım var haftaya, alt ve üst bacağım eskisi gibi olmasa da yine de çıktı ama paket ve koltuk altım neredeyse tertemiz. Çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum, özellikle mutlaka herkes koltuk altını yaptırmalı bence. Hoşçakalın :3:

Mrhb bende arastiryrm ist a mi gidiysn eger ist fiyati neereye gittini yazarsan sevinirm ozelden msj atabilirsn cvp lutfen :)

Back