• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar benimde bir sorum var
koltukaltıma 2. seansıma gittim, ilk seansımda çok dökülme oldu
yapan kişide öyle söyledi neyse ondan memnun kaldım
bu kez tüm bacak da yaptırdım ilkkez 10 gün oldu
henüz pek bir dökülme yok
kontrole gitme imkanım pek yok, şehir dışına gitmem gerekiyor çünkü
henüz evham yapmak için erken mi
bi 5-10 gün daha beklemeliyim
bide bu bacakta ki tüyleriniz nasıl dökülüyor
yani kolaltı küçük olduğu için elimle çekince geliyordu
ama koca bacak nasıl dökülcek
kese falan mı yapsam
bilmiyorum, bu bacak konusu nasıl olcak aydınlatırmısınız lütfen

Bacaktaki tüy dökülmeleri göz ile takip edilemiyor. Yani kendi açımdan konuşmak gerekirse ben takip edemiyorum.
Çünkü atıyorum pantalon giyip çıkarıyoruz veya çorap giyip çıkarırken dökülme olabiliyor.
Ama koltuk altı o şekilde değil... Gözlemlenebiliyor...
Bacaklarına kese yapabilirsin. Hiç bir zararı yok. Hatta kese yapmayı zaten öneriyorlar.
Hem bu şekilde batıklarda varsa zamanla onlarda düzeliyor.

Bacaktaki tüy dökülmeleri göz ile takip edilemiyor. Yani kendi açımdan konuşmak gerekirse ben takip edemiyorum.
Çünkü atıyorum pantalon giyip çıkarıyoruz veya çorap giyip çıkarırken dökülme olabiliyor.
Ama koltuk altı o şekilde değil... Gözlemlenebiliyor...
Bacaklarına kese yapabilirsin. Hiç bir zararı yok. Hatta kese yapmayı zaten öneriyorlar.
Hem bu şekilde batıklarda varsa zamanla onlarda düzeliyor.

teşekkür ederim cevap yazdiginiz icin
bide sanki 10.gunden sonra bssliyor sanirim dökülme
kese yapicsm çünkü cok fazla batik ve lekelerim var
doktor bide peeling verdi anobis diye
ins. faydasi olur
yalniz koltuk alti ciddi rahatlik
henüz 2 kez gittim süper bişey

teşekkür ederim cevap yazdiginiz icin
bide sanki 10.gunden sonra bssliyor sanirim dökülme
kese yapicsm çünkü cok fazla batik ve lekelerim var
doktor bide peeling verdi anobis diye
ins. faydasi olur
yalniz koltuk alti ciddi rahatlik
henüz 2 kez gittim süper bişey

Zamanla batıklar ve lekelerde geçiyor...
Ben tüm vücut yaptırıyorum, sırf koltuk altı için değil tüm vücut için rahatlık valla :1:
Yalnız koltuk altım normalinden daha fazla terlemeye başladı ama geçici bir durummuş...

arkadaşlar lazere gidip bitti diyen varmı aramızda hiç
yada kimseye denk geldiniz mi
arkadaşım gidiyor benim 1 seneden fazla..
bitmedi ama azaldı dedi
1senede 6 kez seansa gitse
8 9 kez gitmiştir sanırım

benm arkadasm da gidiyor ama bitti demedi koltuk altını gösterdi çok azalmş ama tabiki bitmemiş.. bn de başladım koltuk altı ve bikini bölgesine.. bakalım sonuçlar nasıl olacak...:9:

kızlar yazin lazer konusunda ne düşünüyorsunuz
tamam güneş kremi şart cok fazla bronzlaşmamak gerekli
bu yüzden leke vs. sorunu olan oldumu

kızlar yazin lazer konusunda ne düşünüyorsunuz
tamam güneş kremi şart cok fazla bronzlaşmamak gerekli
bu yüzden leke vs. sorunu olan oldumu[/
lazerden sonra unuttum kısa kolla gezinti yaptım hemen kızardı ertesi gün geçti.
lazerden sonra birhafta güneşe çıkmayın diyorlar sonrası için krem sürüp güneşlenebilirsin.
kendini riske atma bence

Kızlar benimde bir sorum var
koltukaltıma 2. seansıma gittim, ilk seansımda çok dökülme oldu
yapan kişide öyle söyledi neyse ondan memnun kaldım
bu kez tüm bacak da yaptırdım ilkkez 10 gün oldu
henüz pek bir dökülme yok
kontrole gitme imkanım pek yok, şehir dışına gitmem gerekiyor çünkü
henüz evham yapmak için erken mi
bi 5-10 gün daha beklemeliyim
bide bu bacakta ki tüyleriniz nasıl dökülüyor
yani kolaltı küçük olduğu için elimle çekince geliyordu
ama koca bacak nasıl dökülcek
kese falan mı yapsam
bilmiyorum, bu bacak konusu nasıl olcak aydınlatırmısınız lütfen
Bacaklarda malesef etkili olamıyor çoğu kişi için. 2. seansta genital ve koltuk altında %80 dökülme varken
bacaklarımda dökülme olmadı kese yapıyorum nemlendirici sürüyorum umarım ilerleyen günlerde
değişiklik olur. Bacak tüylerim kökleriyle duruyor ama görünüşte yoklar jiletlemişim gibi sanki

Bacaklarda malesef etkili olamıyor çoğu kişi için. 2. seansta genital ve koltuk altında %80 dökülme varken
bacaklarımda dökülme olmadı kese yapıyorum nemlendirici sürüyorum umarım ilerleyen günlerde
değişiklik olur. Bacak tüylerim kökleriyle duruyor ama görünüşte yoklar jiletlemişim gibi sanki

sanırım o kullanılan cihaza görede değişir.örneğin benim ilk seansımdan 12-15 gün arası tüm kıllarım döküldü . cihazın görmediği bi 5-10 kıl kalın kaldı ,zaten o çok belli oluyor jiletlenmiş gibi kalın , lazerle dökülenler daha ince görünüyor.

Selam..Bende dün 6 seanslık paket aldım ve lazer epilasyona başladım.Bacak, bikini, genital ve koltuk altı yaptırıyorum.Benim merak ettiğim, genitale lazer yaptıranlar zamanla oranın renginde açılma oluyormu.

arkadaşlar lazere gidip bitti diyen varmı aramızda hiç
yada kimseye denk geldiniz mi
arkadaşım gidiyor benim 1 seneden fazla..
bitmedi ama azaldı dedi
1senede 6 kez seansa gitse
8 9 kez gitmiştir sanırım

Ben 7 seans gitmiştim. Çok azalmıştı. Uzun süre çıkmayan yerlerden bir daha hiç çıkmayacak sandım. Ama şuan maalesef çıkıyorlar:31: Eskiye göre yine az ama 7 seansa göre çok fazla. Ki gittiğim yer 6 seansta biter demişti durumuma bakıp. En son gittiğimde genital bölgemi yakınca gitmedim bir daha. Bitme garantiliydi fakat gitmiyorum. Dava açsam kazanırım. Çünkü bana önce sana alexandrite olmaz dediler, diode olur dediler. 6 seans diode yaptılar. En son gittiğimde de diode makinesini kaldırdık deyip, alexandrite'la yaptılar. Ve yandım resmen. O acıdan sonra bir daha gitmedim. İleride acıtmayan bir makine bulursam ona gideceğim :5:

selam kizlar,

bu epilasyon olayi biraz SIKINTILI bir is, herkesin ten rengi kil yapisi vs farkli, o yüzden reaksyonda degisiyor tabii. cok yanan gördüm cevremde bu cihazlar yüzünden. herkes kendi tecrübesini yapmak zorunda bence deneyerek. bu is ilac gibi , tavsiye ile zor yani, uzmandan yardim almak lazim, ama maalesef her konuda oldugu gibi cihaz alan epilasyon yapiyor, kuaförler bile.....
gecen pazara giderken gördüm, direklere kagit asmislar " epilasyon yapilir " diye altindada tel numarasi, ...yok artik dedim ..
bilincli olalim kizlar, her hastanede profesyonel calismyior ama kuaför salonundan iyidir en azindan:)

kızlar ben 3 seanstır lazer yaptırıyorum ilk seansım bi hastanede olmuştu hiç acı çekmemiştim soğutmalıydı sonra pek bi etkisini görmeyince araştırdım daha iyi bir yere gittim.
Bu sefer bu da soğutmalı ama ismi farklı ve ben dayanamıyorum her atışta bağırıyorum resmen zıplıyorum :( var mı benim gibi koltuk altı çok acıyan yaa :( yoksa benim mi canım çok tatlı anlamadım ama normalde ilk gittiğim lazer de ya da ağda yaparken hiç acımazdı.Demek ki etkili diye kendimi avutuyorum ama bakalım
bu arada şuanki aletin adı cynosure apogee laser diye geçiyor.Şuana kadar ki lazerlerin en iyisiymiş zaten gittiğim yer de lüks bir yer

eseyto bende pazartesi günü başlıyorum lazere (inşallah) ankara tunalıda birçok merkezle görüştüm hepsinde doktor çalışıyor tabi lazeri estetisyenler yapıyor gittiğim 3 klinikte alex apoge 5500 cynosure diğer merkezde alex epicare duo var fiyatlar aşağı yukarı aynı ben onun için okuduğum yorumlardanda yola çıkarak ilk seans için alex cynosure u seçeceğim. Merak ettiğim sende hangi seviyede atış yaptılar acaba bu makinayla (çünkü birçok yer seans sayısını arttırmak için düşük çalışıyormuş)

eseyto bende pazartesi günü başlıyorum lazere (inşallah) ankara tunalıda birçok merkezle görüştüm hepsinde doktor çalışıyor tabi lazeri estetisyenler yapıyor gittiğim 3 klinikte alex apoge 5500 cynosure diğer merkezde alex epicare duo var fiyatlar aşağı yukarı aynı ben onun için okuduğum yorumlardanda yola çıkarak ilk seans için alex cynosure u seçeceğim. Merak ettiğim sende hangi seviyede atış yaptılar acaba bu makinayla (çünkü birçok yer seans sayısını arttırmak için düşük çalışıyormuş)

birde emla krem işe yarıyormu kullandınız mı?

Kizlar merhaba bu baslikta neredeyse 50 sayfa okudum anlasilan en iyi lazer alexandrite deniliyor benim sormak istedigim sey genital ve bikini bolgesi icin randevu aldim ve epilasyonu yaptiracagim yer sislide alexandrite kullandiklarini soyluyorlar ky...le isimli bir epilasyon merkezi avcilarda da yeri varmis bu merkeze daha once gidip tecrubesi olanlar varmi bana yorum yaparsaniz cok sevinirim

Kizlar merhaba bu baslikta neredeyse 50 sayfa okudum anlasilan en iyi lazer alexandrite deniliyor benim sormak istedigim sey genital ve bikini bolgesi icin randevu aldim ve epilasyonu yaptiracagim yer sislide alexandrite kullandiklarini soyluyorlar ky...le isimli bir epilasyon merkezi avcilarda da yeri varmis bu merkeze daha once gidip tecrubesi olanlar varmi bana yorum yaparsaniz cok sevinirim

Ben İstanbul'lu değilim o yüzden gittiğiniz yer hakkında bi fikir sahibi değilim fakat şunu belirtmek isterim ki, benim gittiğim ilk merkezde Alexandrite cihazına girmiştim fakat bu cihaza girmeden önce mutlaka horman testi yaptırmalısın ve doktor kontrolünde olmalı(ymış). Ben bunu sonradan öğrendim ve zaten memnun olmadığım için ilk gittiğim yeri bıraktım. Hatta bu ilk gittiğim merkezde ayda bir normal seans 15 de 1 de ara seans olduğu halde pek faydasını görememiştim 2. başladığım yerde öğrendim ki Alex'e en az 45 gün arayla girilmeliymiş ve inan çoğu yer para tuzağı o yüzden çok iyi araştırmalısın.

İlk gittiğim merkezde cihaza sık girmeme rağmen azalma çok olmamıştı çünkü baya düşük çalışmışlar. Hatta kıza rica ettim dayanırım yüksek çalışın dedim ve resmen tecrübesizliğinden yaktı benii :19: 2.ye gittiğimde sonuç süperdi 45 gün geçmesine rağmen saensıma 1 hafta kala tüy şeklinde çıkmaya başladı. Bunlara dikkat etmelisin çünkü çoğu merkez düşük çalışıp süreyi uzatma derdinde. Umarım bu gideceğin yerde böyle sıkıntılar yaşamassın.

arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin

o senın vücudunun durumuna ve tüylerının kalınlıgına incelıgıne rengıne baglı. ama siyah olması daha ıyı makıne daha cok görüyor.ben yaklasık- seanstırf yaptırıyordum. alexsandrayt kullandım ama onunda çeşitleri var tabı ben cok memnunum bacaklarımda % 70 azalma var.3.5 aydır yaptırmamıstım ten çorap giyebılıyordum neredeyse o kadardı yanı. bırde dereceleerıne dıkkat et. düşük jul verıp seans uzatmak ısteyen yerler var her yere guvenme. ben özel hastahanede yaptırmıstım. yaptırırken jull unude sor

Back