- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.021
Kizlar merhaba bu baslikta neredeyse 50 sayfa okudum anlasilan en iyi lazer alexandrite deniliyor benim sormak istedigim sey genital ve bikini bolgesi icin randevu aldim ve epilasyonu yaptiracagim yer sislide alexandrite kullandiklarini soyluyorlar ky...le isimli bir epilasyon merkezi avcilarda da yeri varmis bu merkeze daha once gidip tecrubesi olanlar varmi bana yorum yaparsaniz cok sevinirim
Ben İstanbul'lu değilim o yüzden gittiğiniz yer hakkında bi fikir sahibi değilim fakat şunu belirtmek isterim ki, benim gittiğim ilk merkezde Alexandrite cihazına girmiştim fakat bu cihaza girmeden önce mutlaka horman testi yaptırmalısın ve doktor kontrolünde olmalı(ymış). Ben bunu sonradan öğrendim ve zaten memnun olmadığım için ilk gittiğim yeri bıraktım. Hatta bu ilk gittiğim merkezde ayda bir normal seans 15 de 1 de ara seans olduğu halde pek faydasını görememiştim 2. başladığım yerde öğrendim ki Alex'e en az 45 gün arayla girilmeliymiş ve inan çoğu yer para tuzağı o yüzden çok iyi araştırmalısın.
İlk gittiğim merkezde cihaza sık girmeme rağmen azalma çok olmamıştı çünkü baya düşük çalışmışlar. Hatta kıza rica ettim dayanırım yüksek çalışın dedim ve resmen tecrübesizliğinden yaktı benii2.ye gittiğimde sonuç süperdi 45 gün geçmesine rağmen saensıma 1 hafta kala tüy şeklinde çıkmaya başladı. Bunlara dikkat etmelisin çünkü çoğu merkez düşük çalışıp süreyi uzatma derdinde. Umarım bu gideceğin yerde böyle sıkıntılar yaşamassın.
Ben lazere başlamadan önce baya bi araştırma yaptım.
Benim en yakın 2 arkadaşım o dediğiniz yere gidiyor. Şişli Camiisi karşısına kalıyor marketin üstünde.
Bende görüşmeye gittim oraya ama bana fiyatı çok fazla gelmişti.
Bi başka arkadaşım Nişantaşın'da bir merkeze gidiyormuş tavsiye etmişti.
Bende Nişantaşın'daki merkezde başladım ve gayet memnunum.
Ama Şişli'ye giden arkadaşlarımda memnun.
arkadaşlar lazere gidip bitti diyen varmı aramızda hiç
yada kimseye denk geldiniz mi
arkadaşım gidiyor benim 1 seneden fazla..
bitmedi ama azaldı dedi
1senede 6 kez seansa gitse
8 9 kez gitmiştir sanırım
Bende ankarada tunalıda bir merkezde lazer yaptırıyorum alex cynosure apogee 5500 derece olarak kolaltı+bacak+bikini bölgesine 16 joule ile çalıştı canım azda olsa yandı. gayet beyaz tenli simsiyah sert kıllara sahibim 3 yıldır jiletle alıyorum kökten işlem uygulamıyorum. dereceyi 1 kaç joule daha arttırsak daha kısa sürede cevap alırım diye düşünüyorum. çook pahalı bir an önce kurtulmam lazım hazır siyah olan kıllarımı düşük dereceyle çalışıp inceltsinler ve seans sürelerini uzatsınlar istemiyorum. Sizce yani bu konuda fikri olan derece/doz/joule önemli mi? önerilerinizi bekliyorum
yaz ayı dolayısıyla seanslara ara vermek doğru mu sizce. Lazer bölgelerini güneşten korumak gerekiyor
lekelenme olmasın diye ama tüylerim tekrar eski haline gelir mi biraz endişeliyim. İyi sonuç almak için
düzenli olmak gerekmiyor mu. Benim merkez ten rengin eski haline gelene kadar ara ver dedi buda nerdeyse
4 ay eder.
Benim gittiğim merkezde öyle bir durum yok 30 haziranda randevum var mesela.
Evet bende duydum ara veriliyormuş lekelenme olmasın diye, ama bu birazda sizin elinizde denize gitmezseniz,yada ne bilim bronzlaşma merkezlerine ,güneş ışınlarından da korunursanız ,direk güneşin cildinize tamas ettiği yerlerde durmazsanız birşey bana göre. Kollarımıda yaptırıyorum ben dışarıda uzun vakit geçireceksem uzun kollu bolera yada ince hırka giyiyorum örneğin.
Seanlara uzun süre ara vermek sakıncalı,ki şayet 3 yada 4. seanta iseniz zaten kılların çıkması 2 - 2 buçuk ayı buluyor bu süreçtede gitmemiş olursunuz.
Arkadaşım ben alex ile yaptırıyorum ve 2. seans yeni bitti. paket için %75 i döküldü koltuk altı 1 tane kıl hariç hepsi döküldü:) Ankarada sanatoryum tıp merkezine gidiyorum. zaten tavsiye üzerine gitmiştim. şimdilik memnunum.arkadaşlar merhaba yeni üye oldum foruma sırf buraya yazabilmek için..
ben yaklaşık 8 aydır lazer epilasyona gidiyorum. ilk seansım alexendirate ile oldu..kontrol seansıda aynı makineyle yapıldı.. koltuk altı bikini bölgesinde ve alt bacaklarda dökülmeler oldu.. ikinsi seans diod ile yapıldı ama kontrol seansı alexti yine..bunda da aynı şekil üst bacakta ne incelme oldu nede dökülme.. üçüncü seans ise koltuk altı ve bacak diod, bikini bölgesi alex yapıldı. ama bu defa hiç dökülme yok.. bikini bölgenin özellikle alt tarafı jilet uygulamasından herhalde sanki daha kalınlaştı bile.. çok moralim bozuldu..sizce bu normal mi ? üçüncü senasta uygu7layan kişi değişti ve çok düşükte yaptı..hiç acı bile hissetmedim.. paket aldığım için geriye tek senasım kaldı..herhalde bitmeyecek? azalma her bölgede var ama forumda okudum bazılarının ikinci senasta bitmiş..benim kontrolleride sayarsak 5 seans oldu ..hala göz görülür bir etki yok.. sizce normal mi ?
Arkadaşım ben alex ile yaptırıyorum ve 2. seans yeni bitti. paket için %75 i döküldü koltuk altı 1 tane kıl hariç hepsi döküldü:) Ankarada sanatoryum tıp merkezine gidiyorum. zaten tavsiye üzerine gitmiştim. şimdilik memnunum.
Kizlar merhaba bu baslikta neredeyse 50 sayfa okudum anlasilan en iyi lazer alexandrite deniliyor benim sormak istedigim sey genital ve bikini bolgesi icin randevu aldim ve epilasyonu yaptiracagim yer sislide alexandrite kullandiklarini soyluyorlar ky...le isimli bir epilasyon merkezi avcilarda da yeri varmis bu merkeze daha once gidip tecrubesi olanlar varmi bana yorum yaparsaniz cok sevinirim
Merhaba alexandrite candela gittiğim cihazın adı 6 seansta bacaklarım bitti kol altı 8 seansta bitti sakın olaki apl zırvasına gitmeyin paranıza emeğinize yazık ben boşa yaklaşık 600tl verdim apl cihazına kesin çözüm alexandrite diode lazer hakkında bilgim yok Ankara'da estetik lazer batıkentte ona gitmiştim 2 yıl oldu tekrar çıkar diye korkuyordum fakat çıkmadı sevgiler
slm canım soruna ben cevap vereyım bu konuda tecrübeli biri olarak:)) ben şimdiye kadar özel bölge için 2 seans lazer yaptırdım ank da.. ilk gittiğim yerde dermatolog yapıyordu lazeri ve biraz pahalıydı..... kaliteli olsn dedim o dr a yaptırdım ilk...... 2. seansımda daha ekonomık bi yer bakayım dedim daha uygun fiyatlı bi yer buldum oraya yaptırdım oradan da memnun kaldım ve su anda sadece bir kaç tüy var özel bölgede anlayacağin süper üstelik en son 2 ay önce gitmiştim......gerçi herkesin kıl yapısı farklı zart zurt deyip seansları uzatmaya çalişan düzenbazlar da var ortalıkta o yuzden hemn aldanmamak lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?