- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.523
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Merhaba hanımlar,
Ben bi merkezle görüştüm, beyaz tenli ve siyah tüylü olduğum için çok uygun olduğumu söyledi. Ama kollarım için alınmaz dedi ki bacaklarıma göre daha ince olsa da gayet siyahtır. Çok da ince değil hani.
Benim de haliyle kafam karıştı :44: komple vücut diyorlar ki yüz hariç tüm vücut, kolu da almıyorsa sırt, omuz vs hiç almaz. Ee ne anladım ben bunun komple vücut olmasından? :26:
Tüm vücut paketi alıp da boşuna parar vermiş olmaz mıyım yani? Tecrübelerinize ihtiyacım var çok.
Şifa dolu günler..
Benım gıttıgımın de adı tüm vücut paket, ama tüm bacak, alt kol, koltuk altı, bikini ve genıtali kapsıyor sadece. ama bır arkadasım gıdıyormus başka yere, onunki bıldıgin komple vücutmuş, yüz sırt gögus falan...
Merhaba hanımlar,
Ben bi merkezle görüştüm, beyaz tenli ve siyah tüylü olduğum için çok uygun olduğumu söyledi. Ama kollarım için alınmaz dedi ki bacaklarıma göre daha ince olsa da gayet siyahtır. Çok da ince değil hani.
Benim de haliyle kafam karıştı :44: komple vücut diyorlar ki yüz hariç tüm vücut, kolu da almıyorsa sırt, omuz vs hiç almaz. Ee ne anladım ben bunun komple vücut olmasından? :26:
Tüm vücut paketi alıp da boşuna parar vermiş olmaz mıyım yani? Tecrübelerinize ihtiyacım var çok.
Şifa dolu günler..
canım dikkat edin ama öyle tüm vücut kaş hariç nereyi isterseniz yapalım dediler bana da 1000 tl peşin aldılar kaçıp gittiler. bende özel bölgeler yaptırıyodum ıpl, şimdi hepsi daha kalın çıktı 4 seans gitmiştim. şimdi hastanede yaptırıcam aklım başıma yeni geldi ama alex. olucak kesinlikle. ıpl iğrenç tek kelimeyle
Kızlar bende lazere başlıcam tüm bacak 250 koltukaltı 40 genital ve bikini 100 seans başı alet aleks ve güvenlr eski biyer ne yapıyım sizce ?
canım tşk ediorum bende başlamayı düşünüorum bakalım ama burda arkadaşlar alex cihazyla 8 seans aynı bölgeleri 1000 e anlaştk deynce kafam karıştı doğrusu
tamam canım öle yapıcam başlayalım bakalım ben zaten 9 seans sürceğini düşünmüorum 4 5 seans sonra kalan inceleri iğneliye giderm başka türlü olmuo çünkü
saol tatlım bu hafta başlıorum gelşmleri yazarm :)
ben cok memnun kaldım kendı lazercımden ayrıca epılasyondan once eczaneden uyusturan bır krem alıp kullanıorum hıc acı olmuyor genıtal bolgede 2 seans yaptrdım azalma sımdıden basladı cok memnunum herkese tavsıye ederım kızlar:)
bu kadar acı yazısından soora korktum ya :S eer yasak diilse kullandğınız acıyı engelleyici bi krem tawsiye edebilirmsnzzz??? (bu arada ilk kez yorum yazıyorum umarm yanlş yerlere gitmezz) krem adını buradan söylemek yasaksa başka şeklide bana söyleyebilirmisnzzzzzz???
bi oru daha canım :) şimdi benm bu saydıım yerler tüm bacak genital ve koltukaltı kaç dk sürer :)
ben nişantaşındaxxxxxxx gittim çok iyiydi. alexandrite nd yag ve iğneli epilasyon yapıyorlar yani her türlü kıl ve ten rengi için epilasyon aletleri var. netten sitesine bakabilirsin.