Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Benım gıttıgımın de adı tüm vücut paket, ama tüm bacak, alt kol, koltuk altı, bikini ve genıtali kapsıyor sadece. ama bır arkadasım gıdıyormus başka yere, onunki bıldıgin komple vücutmuş, yüz sırt gögus falan...

canım dikkat edin ama öyle tüm vücut kaş hariç nereyi isterseniz yapalım dediler bana da 1000 tl peşin aldılar kaçıp gittiler. bende özel bölgeler yaptırıyodum ıpl, şimdi hepsi daha kalın çıktı 4 seans gitmiştim. şimdi hastanede yaptırıcam aklım başıma yeni geldi ama alex. olucak kesinlikle. ıpl iğrenç tek kelimeyle

diğer kısımlar sarı tüylü olduğu için olmasın cnm:) sarı tüyleri dahada azdırır koyulaştırır diye biliyorum erkeklere göre o dediğin yerler

Benım gıttıgım yer kaç yıldır var bıldıgım kadarıyla, müşterısı de var bayagı, kapanmaz kolay kolay, arkadaşım da seansa gıttıkce öduyormuş parayı ve özel hastaneymiş gittiği yer.

Cevaplarınız için teşekkür ederim canlar

Maçka'da bir merkez buldum, fiyatı da uygun hem alex hem diod var. İkisini birlikte kullandıklarını ve fiyatın değişmediğini söylediler. Uzun zamandır aklımda olan bir yerdi fakat uzak diye gidememiştim. İlk fırsatta gidip görüşeceğim nasipse.

Herkese şifa dolu günler

Merhaba,
Bende bu gün k.çekmece de bir hastane ile görüştüm.Alexandrite mak.kullanıyorlarmış.Kolatı genital bölge ve tam bacak 8 seans için 1000 TL fiyat verdiler ve 5 taksite böldüler..özel hastane ama yapan kişi estetisyen..Bu biraz kafamı karıştırdı arkadaşlar...Sizide gittiğiniz hastanelerde bu işi yapan Dr mu yoksa estetisyen mi acaba.Fiyat çok uygun geldi bana ama sizinde fikrinizi almak istedim...

Kızlar bende lazere başlıcam tüm bacak 250 koltukaltı 40 genital ve bikini 100 seans başı alet aleks ve güvenlr eski biyer ne yapıyım sizce ?

Kızlar bende lazere başlıcam tüm bacak 250 koltukaltı 40 genital ve bikini 100 seans başı alet aleks ve güvenlr eski biyer ne yapıyım sizce ?

fiyat piyasaya göre makul bence. ıstersen önce kucuk yerlerınden başla, alerjın fln var mı etkı edıyor mu onu gör.... en erken sonuc veren genıtal ust kısmı ve koltukaltı olacaktır, bacak onlara gore daha gec sonuc verır.

canım tşk ediorum bende başlamayı düşünüorum bakalım ama burda arkadaşlar alex cihazyla 8 seans aynı bölgeleri 1000 e anlaştk deynce kafam karıştı doğrusu

canım tşk ediorum bende başlamayı düşünüorum bakalım ama burda arkadaşlar alex cihazyla 8 seans aynı bölgeleri 1000 e anlaştk deynce kafam karıştı doğrusu

Toptan sozleşme yaparsan daha ındirımlı oluyor evet, ben 2000 TL peşin verdım mesela. Sen bence yıne de bır kez koltukaltına denettir 1 seans. Alerjı olmuyorsa, etkılı oldugunu dusunursen o şekılde toptan sozleşme yaparsın, koltukaltına 9 seans olmuş olur, kaybın olmaz, yoksa sonradan sözleşmeyı ıptal ettırmek ıstedıgınde paranın çok azını gerı alabilırsın.

tamam canım öle yapıcam başlayalım bakalım ben zaten 9 seans sürceğini düşünmüorum 4 5 seans sonra kalan inceleri iğneliye giderm başka türlü olmuo çünkü

tamam canım öle yapıcam başlayalım bakalım ben zaten 9 seans sürceğini düşünmüorum 4 5 seans sonra kalan inceleri iğneliye giderm başka türlü olmuo çünkü

sen hele bi başla da, belkı tamamen bıter ya da çok az ınceler kalır, onları da duruma gore halledersın:)

bi oru daha canım :) şimdi benm bu saydıım yerler tüm bacak genital ve koltukaltı kaç dk sürer :)

bu kadar acı yazısından soora korktum ya :S eer yasak diilse kullandğınız acıyı engelleyici bi krem tawsiye edebilirmsnzzz??? (bu arada ilk kez yorum yazıyorum umarm yanlş yerlere gitmezz ) krem adını buradan söylemek yasaksa başka şeklide bana söyleyebilirmisnzzzzzz???

merhaba isim vermek yasak mı ben de bilmiyorum ama ben daha lazere başlamadım da emlanın yerine bana anestol pomad önerdiler sigorta karşılıyor diye ama ben de bilmiyorum ne kadar etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…