Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

allahımm kafayı yıcem tam suraya gıdıcem dıoum IPL kotu denıo vazgecıoum
bı hastahaneyle gorustum tum vucut boyun altından parmak ucuna kadar 460 seans bası sımdı d oraya mı gıtsem dıoumm off off

Bende 2 merkez arasında kararsız kaldım.Birinin 5 yıllık geçmişi var, komple seansı 350,ütüleme ve alex cihazlar mevcut vücut için ama sadece ilk seans için kontrol seansı varmış,diğer seanslarda yokmuş.
Diğer merkezin ise Ankara da baya bi şubesi var ama burada 1 yıldır faaliyette.Komple seans ücreti 300,diode ve alex cihazları var ve her ana seanstan sonra kontrol seansıda var. Bu açıdan bakınca burası daha cazip ama çalışanların değiştiğini gördüm daha öncede gittiğim için.Bu biraz kafamı karıştırdı açıkçası..

ŞArtlara bakınca 2. merkez daha cazip ama güven açısından 1. Bana bi akıl verin arkadaşlar,napsam ki,kafam çok karışık

Ben daha yeni bir üyeyim:)) aslında baya takip ediyodum buradan aldığım bilgilerle beyaz tenli ve siyah tüylü olduğum için alexandrite daha uygun olduğunu gördüm her seans için tek tek fiyat ödemektense paket fiyatların hep daha avantajlı olduğunu okudum ... Bu yüzden aslında Erzurum da yaşıyorum İstanbul dan bir hastaneden tüm bölgeleri kapsayan 8 seanslık paket fiyat aldım önümüzde ki hafta İnşallah başlıycam :))) Herkesin kurtulması dileğiyleeeeeeeeeee:))
Ayrıca 2000 TL fiyat bana uygun geldi....

Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?

arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer mavi ışık bahçelievler 7.caddede çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi

arkadaşlar ben koltuk altı ve genital bölgeye lazer yaptırdım 2 sene evvel 3. seansta yandı 2 yıl geçti hala mat bi görüntü kaldı yaptırdığım yer mavi ışık bahçelievler 7.caddede çok krem kullandım geçsin diye pek fayda etmedi

normali öyle zaten. bir süre öyle olacak sonra dökülecek.

ıpl lazeri tüm vücut için bitene dek kmapnyada 450 tl ye anlaştık.iptal ettirmek çin gittik.kesinlikle bitiriyor diyo. çıkarkende isterseniz iadesinide yapabilirim dedi. 6 yıl evvel koltuk altıma 2 seans lazer yatırdım ciddi anlamda azaldı ve çıkmadı yeniden.o makinede aleksandırmış.ona bende güvendim o zman.iptal ettirmeye karar verdim ama Ankarada güvenilir bi yer arıyroum.birde ücretlendirme nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.ama acil biraz ....

3. seansım oldu yeni, ankarada. aleksandrate. alt kol tüm bacak genıtal bikini koltukaltı peşin 2000 TL 8 seans bir yıl boyunca. kredı kartına taksıtte fıyat artıyordu. bu seanstan ıtıbaren daha cok fayda goreceksınız dedi. tüylerde azalmadan zıyade ıncelme var şimdilik. vücudum bıraz alerjık oldugundan bende kaşıntı yapmaya başladı malesef. Gunlerce sürüyor kaşıntı, sonra kendılıgınden gecıyor.

peki nereye gidiyosunuz ? bana mesaj atabilir misiniz ? inş memnun kalırsınız.. bazı vücutlarda kaşıntı yaptığını duymuştum.geçmiş olsun...

peki nereye gidiyosunuz ? bana mesaj atabilir misiniz ? inş memnun kalırsınız.. bazı vücutlarda kaşıntı yaptığını duymuştum.geçmiş olsun...

sagol canım, soğuk hava üfledıgı ıcın mı artık, lazer cildi kurutuyor, kaşıntı bıraz da kuruluktan kaynaklanıyor sanırım, süreklı nemlendırıcı sürüyorum artık. mesajı atıyorum bırazdan.

bana da yeri msj atar mısınız?

Merhaba hanımlar,

Uzun bekleyişlerim ve tereddütlerimin ardından sonunda lazer epilasyon yapan bir merkezle anlaştım ve aynı gün içinde kendimi masada buldum. Başta hazır değilim filan dedim ama ablamın ısrarıyla tamam bugün başlasın dedim. Acıyacağını düşünüyordum ama acının boyutunu kestiremediğim için birazcık korkuyordum. Dayanamazsam, seansı tamamlayamazsam diye. Altbacaktan başladığında hiç de acımadığını farkettim, iğne ucu dokunmuş gibi bi his belli belirsiz. O da sadece başta, batması değil bakın dokunması. Oda soğutuluyordu, lazer cihazı da soğuk buhar üflüyordu. Derken acı sıfıra indi, ona da acı denirse. Ama tabi soğuk yüzünden son dakikalarda hareket etmeden yattığım için kaslarım gerilmiş ve titremeye başlamıştım, kadın sağolsun çorabımı giydirdi de biraz kendime geldim. Seans bitip de bekleme odasındaki ablamın yanına vardığımda "aa bitti mi, ne çabuk, hiç de cıyaklamadın" dedi

Şimdi tüylerim diken gibi, ne giysem batıyor. Ne olacak hiç bilmiyorum, umarım işe yarar ve umutlarım da param da boşa gitmez.

Dipnot: Cihaz Alexandrite, 6 seans (komple bacak, genital, bikini, koltukaltı) 1500 lira..

Ben de komple bacak yaptıracağım alex. ile. 2 seansı 1000 tl. 2 de kontrol seansı. biraz pahalı sanırım ama umarım sonuç iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…