- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.523
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
paradiselost acın çok oluyorsa seansa gitmeden yarım saat 45 dk önce emla sürebilirsin acın hafifler ben de ilk seansıma gittim Allahım nasıl acıdı nasıl acıdı ben de senin gibi kendimi sıktım valla kasılıp kalmaktan korktum bir de orucum ev de uzak eve geldim doğru düzgün de uyuyamadım annemin bağırtısından yeni başladım lazere ama ben makinenin markasını falan bilmiyorum hiç araştırmadan gittim küçük bir ilçede oturuyorum bizim burada bi yer var zaten yapan koltuklatı yarım bacak yaptırdım kullandığı cihazın markasını da bilmiyorum ki neresinde yazıyor markası?
Ben de lazere başlamak istiyorum ama hiçbir yere güvenemiyorum, bana da yer önerin yaaaaa noluuuuurrrbatık sorunum da var zatennn, ağda da yapamıyorum bıktım artııııkkk :84: istanbul avrupa yakasında olanlar varsa Allah rızası için şu garibe bi merkez söylesin yazık günah ağlarım bakın
Kızlar şaka bi yana hakikaten fellik fellik merkez araştırıyorum, çevremde hiçkimse yok lazere giden. Tecrübelerinize ihtiyacım var
arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırmak istiyorum güvenilir yer arıyorum istanbulda yaptırıp memnun olan varsa adresini yazabilir mi teşekkürler
Ulus ve beşiktaş tarafında birkaç yer önerebilirim isteyenlere.Şu an yaptırdığım bir yer var ama bir seans daha gidip başka yerde devam edeceğim,memnunum ama ulus tarafı artık ters kalıyor yer olarak,o yüzden beşiktaşta bi yerde devam edeceğim
kızlar ben de istanbul bakırköy tarafında lazer epilasyon yaptırabliceğim bi yer arıyorum bide oralarda yaptıran arkadaşlar ne kadara da yaptırdıklarını yazarlarsa çok ii olur:))
Ben de lazere başlamak istiyorum ama hiçbir yere güvenemiyorum, bana da yer önerin yaaaaa noluuuuurrrbatık sorunum da var zatennn, ağda da yapamıyorum bıktım artııııkkk :84: istanbul avrupa yakasında olanlar varsa Allah rızası için şu garibe bi merkez söylesin yazık günah ağlarım bakın
Kızlar şaka bi yana hakikaten fellik fellik merkez araştırıyorum, çevremde hiçkimse yok lazere giden. Tecrübelerinize ihtiyacım var
Kızlar oturdum konuyu baştan sona okudum senelerdir lazer yaptırmayı düşünüyorum ya cesaret edemedim ya da merkez bulamadım. Artık kararlıyım bu sene başlamak istiyorum Ankarada temiz, hijyenik, alex nd-yag diod iğneli bütün cihazlardan bulanan ve de doktor kontrolünde uygulayan özel hastane ya da bi klinik varsa lütfeeeennn bana yardım edin.... Özelden mesaj hakkım yok lüttfeeeeenn bana özelden tavsiyelerinizi mesaj atınnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
size özel mesaj atıyorum bu konuda