Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

yaptırdıgın yere sorsana en iyisi:)

mutlu olmak merhaba
ben koltukaltım için gidiyorum lazere gittigim merkezde diode kullanıyorlar şubat ayında baslamstım henüz tüyler btti diyemem açıkcası lazere korkarak başladım şuanda test aşamasıydayım diyelim tüylerim hnz bitmdıgı içn eger tamamen biterse genital için başlamayı düsünyrum.
eger bıraz sabredersen 2 seanstan sonra senide gittigim yere güvenle yöndirmek istrım.
özelden mesaj atamıyorum burdan cvp verdim

Ben de lazere başlamak istiyorum ama hiçbir yere güvenemiyorum, bana da yer önerin yaaaaa noluuuuurrr batık sorunum da var zatennn, ağda da yapamıyorum bıktım artııııkkk :84: istanbul avrupa yakasında olanlar varsa Allah rızası için şu garibe bi merkez söylesin yazık günah ağlarım bakın

Kızlar şaka bi yana hakikaten fellik fellik merkez araştırıyorum, çevremde hiçkimse yok lazere giden. Tecrübelerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Alexandrite güzel acısız bi makine yüzüme gitmiştim 2 yıldırlı gidiordum ama çoğalttı tüylerimi kıla çevirdi hep( şimdi iğneliye geçtim 1 seanta yok olduuu mutluyum:)

slm kızlar lazerle ilgili bilgilerimi paylaşmak istedim sizlerle,2yıl lazer uzmanı olarak çalıştım aynı zamanda hemşireyim alexandrite cihazını kullanıyodum etkili bir sonuç için kesinlikle kalın ve siyah kıl kökü ve beyaz ten gerekiyor böyle kişilerde 5seansta güzel sonuçlar alınıyor sadece yüz bölgesi uzun zaman alıyor 12 seans bile sürebiliyor tüyler inceldikten sonra diod lazer uygulanması gerekiyor ama diod lazer alexandrite lazere göre daha acılı bi işlem eğer lazer yaptırmayı düşünüyorsanız gittiğiniz yerde bütün cihazların bulunmasına dikkat edin diode alexandrite ve iğneli epilasyon

arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırmak istiyorum güvenilir yer arıyorum istanbulda yaptırıp memnun olan varsa adresini yazabilir mi teşekkürler

arkadaşlar genital bölgeye lazer yaptırmak istiyorum güvenilir yer arıyorum istanbulda yaptırıp memnun olan varsa adresini yazabilir mi teşekkürler

Ulus ve beşiktaş tarafında birkaç yer önerebilirim isteyenlere.Şu an yaptırdığım bir yer var ama bir seans daha gidip başka yerde devam edeceğim,memnunum ama ulus tarafı artık ters kalıyor yer olarak,o yüzden beşiktaşta bi yerde devam edeceğim

beşiktaşta yaptıracağın yerin adını adresini yazabilir misin özelden

bende bu cihazla alnımı ve koltuk altımı yaptırdım oldukça memnunum. 2009 dan beri koltuk altımı almıyorum süper bir şey :) koltuk altımda bi tarafta 4-5 tüy diğerinde 2-3 tüy kaldı ama hiç umursamıyorum çünkü belli bile olmuyor çok açık renkli aldırma gereği bile duymadım yani ::) bu cihazı kullanabilen yerlere güvenle gidin greçekten bitiriyor. çevremde bunun örneği 6 kişi daha var

kızlar ben de istanbul bakırköy tarafında lazer epilasyon yaptırabliceğim bi yer arıyorum bide oralarda yaptıran arkadaşlar ne kadara da yaptırdıklarını yazarlarsa çok ii olur:))

ben nişantaşındaxxxxxxx gittim çok iyiydi. alexandrite nd yag ve iğneli epilasyon yapıyorlar yani her türlü kıl ve ten rengi için epilasyon aletleri var. netten sitesine bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar yeni üye oldum yardıma ihtiyacım var bakırköy çevresinde güvenle gidebileceğim bir epilasyon merkezi önerebilirmisiniz acaba açık ten ve koyu kıl yapım var :2:

Kızlar oturdum konuyu baştan sona okudum senelerdir lazer yaptırmayı düşünüyorum ya cesaret edemedim ya da merkez bulamadım. Artık kararlıyım bu sene başlamak istiyorum Ankarada temiz, hijyenik, alex nd-yag diod iğneli bütün cihazlardan bulanan ve de doktor kontrolünde uygulayan özel hastane ya da bi klinik varsa lütfeeeennn bana yardım edin.... Özelden mesaj hakkım yok lüttfeeeeenn bana özelden tavsiyelerinizi mesaj atınnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

merhaba kızlar.ben de dün başladım lazer serüvenine..alt bacak,kol ve genital alexandrite ile..yalnız benim şöyle bir sorunum var..şimdilik ankarada yaşıyorum ve burda başladım lazere.. ancak nisan başında istanbula taşınacağım bunu lazer merkezindeki bayana söylediğimde seni o vakite kadar yetistiririz diyerek bana ilk seansımdan 1 ay 9 gün sonrasına seans verdi..yani seanslarımın arası çok yakın olucak bu durumda..sizce bu faydalı olur mu? internette iki seans arası ortalama 2 ay olmalı diye yazıyo..ne yapsam bilmiyorum,seans aralarımı uzatsam iki ay istiyorum mu desem?

asli85 özelden cevap atmış çok teşekkür ediyorum. Kızlar birde batıkentte xxxx özel hastanesinde yapıldığını duydum, orda yaptıranlar varsa bilgilendirebilir mi acaba????

Merhaba hanımlar,

Ben bi merkezle görüştüm, beyaz tenli ve siyah tüylü olduğum için çok uygun olduğumu söyledi. Ama kollarım için alınmaz dedi ki bacaklarıma göre daha ince olsa da gayet siyahtır. Çok da ince değil hani.

Benim de haliyle kafam karıştı :44: komple vücut diyorlar ki yüz hariç tüm vücut, kolu da almıyorsa sırt, omuz vs hiç almaz. Ee ne anladım ben bunun komple vücut olmasından? :26:

Tüm vücut paketi alıp da boşuna parar vermiş olmaz mıyım yani? Tecrübelerinize ihtiyacım var çok.

Şifa dolu günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…