- 20 Eylül 2010
- 180
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
lazer çok acı verıyo dedıler arkadaslar bıseyler yazıp rahatlatın
Arkadaşlar sonunda ben de laser epilasyon yaptırdım. beyaz tenli ve siyah tüylü olduğumdan dolayı alexandrite laseri seçtim. Makinanın ismi Alexandrite apogee 5500 cynosure. Koltuk altı, tüm bacak ve genital bölge için gittim. toplam 40 dk. felan sürdü. öncesinde jileti kendimin yapmasını söyledi. sonra da aslında tüyleri görmediğim için önceden ezbere yapmış gibi oldum dedi. ben de dedim keşke jilet yapmasaydım dedim. bundan sonrakilere yapma ben burada makina ile alayım dedi. ve çok kısa sürdü gibime geliyor. ve de çok acı duymadım. bazı bölgeler acıdı tamam. ( soğutmalı idi cihaz).
bana biraz üstünkörü yaptı gibime geldi. ama 2 hafta sonra kontrol seansına hiçbirşey uygulamadan gel o zaman hepsini hallederiz dedi. Zaten sonraki seans 2 ay sonra olacak.
enerji seviyesini sorduğumda da ilk başta 10 yaptı sonradan 12'ye çıkardı. sorduğumda maksimum enerjinin 15 olduğunu söyledi. Ve de hiç 15 ile çalışmadığını söyledi. Sizce bu aletin maksimum enerjisi bu mudur? Acı pek hissetmediğim için (genitalde bile az hissettim) acaba çok düşük enerjili mi yaptı diye düşünüyorum?
Sizce enerji seviyesi nasıldır? Özellikle beyaz tenli ve siyah tüylü olanlar için.
Bir de 5 gün oldu bende hala dökülme olmadı. Sizde ne zaman dökülmeye başladı tüyler? Acı da çok hissetmedim. Çok acı hissetmeyip de güzel sonuçlar alan var mı ?
asli85
tsk ederim özelden msj attığın ıçın yenı üye olduğum için burdan cvp yazdım :)
Arkadaşlar sonunda ben de laser epilasyon yaptırdım. beyaz tenli ve siyah tüylü olduğumdan dolayı alexandrite laseri seçtim. Makinanın ismi Alexandrite apogee 5500 cynosure. Koltuk altı, tüm bacak ve genital bölge için gittim. toplam 40 dk. felan sürdü. öncesinde jileti kendimin yapmasını söyledi. sonra da aslında tüyleri görmediğim için önceden ezbere yapmış gibi oldum dedi. ben de dedim keşke jilet yapmasaydım dedim. bundan sonrakilere yapma ben burada makina ile alayım dedi. ve çok kısa sürdü gibime geliyor. ve de çok acı duymadım. bazı bölgeler acıdı tamam. ( soğutmalı idi cihaz).
bana biraz üstünkörü yaptı gibime geldi. ama 2 hafta sonra kontrol seansına hiçbirşey uygulamadan gel o zaman hepsini hallederiz dedi. Zaten sonraki seans 2 ay sonra olacak.
enerji seviyesini sorduğumda da ilk başta 10 yaptı sonradan 12'ye çıkardı. sorduğumda maksimum enerjinin 15 olduğunu söyledi. Ve de hiç 15 ile çalışmadığını söyledi. Sizce bu aletin maksimum enerjisi bu mudur? Acı pek hissetmediğim için (genitalde bile az hissettim) acaba çok düşük enerjili mi yaptı diye düşünüyorum?
Sizce enerji seviyesi nasıldır? Özellikle beyaz tenli ve siyah tüylü olanlar için.
Bir de 5 gün oldu bende hala dökülme olmadı. Sizde ne zaman dökülmeye başladı tüyler? Acı da çok hissetmedim. Çok acı hissetmeyip de güzel sonuçlar alan var mı ?
Acı konusu kişiden kişiye değişiyor.Ama cihazın derecesi konusunda emin değilim.Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bende aynı cihazla yaptırmıştım ama 18 veya 19 la atış yapılmıştı.
mrb. bende bu lazerde yaptırdım.3 hafta önce.. bikini ve koltuk altı için.. öyle çok abartılı bi acı olmadı 15 dk da hepsini bitirdi doktor..sonra iki hafta sonra kontrole gel dedi dökülmeyen yerlere bi daha lazer yapılacakmış.. iki hafta boyunca baya dökülme oldu böyle çekince kılları eline geliyoo.. doktor bana her banyoda kese yap demişti... ilk seansımdı daha 2. seansım iki ay sonra olacak... 5 yada 6 seansda biter demişti doktor.. tabi kişiye göre farklılık gösterebilirmiş bazen 4 seanda biten hastalarda oldu demişti doktor.. bakalım.. inşallah verdiğimiz para boşa çıkmaz..
10 günde dökülüyor benımkıler... bana bazı bölgelerde 15 dereceyle yapıldı yanlış hatırlamıyorsam... ben de acı hıssetmıyorum pek, 3. seansımdı yeni, ınş. guzel sonuc alırız.
Bana maksimum 15 dedi. Bilmiyorum yani aynı cihaz değil mi acaba seninkiyle.
Bende henüz hiç dökülme yok. diken gibi oldu hepsi ve gayet sertler jiletlendikleri için.
Sen beyaz tenliysen demekki en yükseğinde yapmıştır. Ben de beyaz tenliyim ama maksimum 12 yaptı bana. Hani dozunu artır mı desem diyorum. Yoksa yanık felan olur da risk mi oluşur diye de korkuyorum. İnsan acımayınca diyor acaba tesir mi etmedi diye.
mrb kızlar bende bu maklinede oluyorum kac derecede yaptıgını bilmioyorum ama benim kolumda ve bacakalrımda yanıklar oldu şimdi cok kötü gorunuyorlar umarım gecer yarın gidip kadına söyleyeeğim(((( derecesini sakın ola artırtmayın kafanıza göre benim yaktı kadın manyak kafasına göre artıdı yaktı kahverengi lekeler oldu ((( sizde bööle oldu mu küçük kahverengi lekeler ???
Arkadaşlar ben traş yaptıktan hemen 1 gün sonra gittim. Diplerinden çok almışsın dedi. traşla başka türlü nasıl yapılır ki ?? :S
Yaparken bazı ufak bölgelerde hafif iğne batması gibi acı hissettim, onun dışında sonrasında ne kızarıklık, ne acıma hissi, ne kaşıntı hiçbirşey hissetmedim. Ağda sonrasında bile kızarıklık vs. olurdu biraz. Kendi makina ile traşladığı yerler vardı biraz orada yanıklar hissettim ve traşlayamadığım yerlerde. sanırım 1 gün öncesinden traşlama yapmamak gerekiyor. şöyle 3 gün felan beklemek gerek biraz çıkacaklar yani tüyler. Laserden sonra 1 hafta oldu ama hala dökülme yok( Ama uzamaya devam ediyorlar hızlı bir şekilde.
Sanırım benim iş biraz kontrol seansına kaldı. İlk seans hiç etkili olmadı mı acaba? Dozunu arttırsam olur mu ? Hiç çalışmadım daha yükseği dedi, şimdi arttırırım yanıklar felan olur sonrası kötü olur diye korkuyorum.
Şunu merak ediyorum bir de lazer sonrası hiç böyle uzun sürede tüyleri dökülenler oldu mu ?
benım onbirinci günde hala dökulen yerlerım oluyor, sonra dökulenler geri uzuyor tabi. 3 gün önceden jıletlemem önerıldı bana da. dozunu senin istegıne göre degıl, görevlı lazerın yapıldığı bölgeye, uygun görmesıne göre ilerıkı seanslarda arttırabılır. yenı yaptırdım 3. seansımı, bu seanstan ıtıbaren daha çok faydasını goreceksın dedı hemşire.
ya arkadaşlar bende alex e gidiyorum tümbacak koltuk altı ve genital bölge 2 ayda bir 250 veriyorum 3.seansıma gtcem ayın 22sinde azalma oldu baya incelme de oldu denildigi gibi acısı da var dişlerimi sıkıyorum yaparken bitmesi için dua ediyorum :) benim sorunum beyaz beyaz lekeler var bacagmda güneşe cıknca gecicek diyo kadın güneş görmemiş tenin diyo lafta garanti veriyo ama bn korkuyorum böyle benek benek(((
canım meraba,öncelikle bu forumda da hala birçok kişinin ısrarla anlamamak istediği bir nokta var.Lazerden memnunum ya da memnun değilim demek için önce lazer yaptırıp aradan hiç lazer yaptırmadan 6 ay geçmesi gerekir.bunu ben değil işin uzmanları,doktorlar söylüyor.ama bu forumda da okuyorum herkes 3 seansa gittim tüyler çıkmıyo,tek seansta çoğu döküldü işe yarıyor gibi şeyler söylüyor.seanslar devam ettiği sürece zaten herkes hangi cihaza girerse girsin memnun olduğunu söyleyecektir,çünkü kıllar dökülüyo neticede.ben de ipl e gittim dökülmüştü sandım,ama hata yaptıgımı sonra ara verince anladım.şimdi alexe 1 seans gittim tüylerimin hepsi döküldü ve 1 ay oldu çıkmadı ama memnunum tüylerim bitti demiyorum eskisi gibi çünkü bunu anlayabilmem için hiç lazer yaptırmadan 6 ay gibi bir sürenin geçmesi lazım bunu çok iyi anladım artık.ipl modern agda yöntemidir ve eger arastırırsan bunu bu formda değil baska sitelerde de doktorların yazılarından görebilirsin.şimdi 2 seans gitmişsin tüyler dökülünce işe yaradı gibi yanlış algılamaya düşme,lazeri bıraktıktan sonra o tüylerin geri geldiğini göreceksin.tabi yurtdısı için bir şey diyemem ama burdaki ipl cihazları da ithal ediliyodur yurtdısından diye düşünüyorum.ben de ipl yaptırmıs biri olarak bu forum sayesinde ve de netten arastırdıktan sonra 4 seans sonunda ipl i bıraktım ve alex e geçtim.bence sende iyi arastır canım.paramızı çöpe atmayalım