Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşlar sonunda ben de laser epilasyon yaptırdım. beyaz tenli ve siyah tüylü olduğumdan dolayı alexandrite laseri seçtim. Makinanın ismi Alexandrite apogee 5500 cynosure. Koltuk altı, tüm bacak ve genital bölge için gittim. toplam 40 dk. felan sürdü. öncesinde jileti kendimin yapmasını söyledi. sonra da aslında tüyleri görmediğim için önceden ezbere yapmış gibi oldum dedi. ben de dedim keşke jilet yapmasaydım dedim. bundan sonrakilere yapma ben burada makina ile alayım dedi. ve çok kısa sürdü gibime geliyor. ve de çok acı duymadım. bazı bölgeler acıdı tamam. ( soğutmalı idi cihaz).
bana biraz üstünkörü yaptı gibime geldi. ama 2 hafta sonra kontrol seansına hiçbirşey uygulamadan gel o zaman hepsini hallederiz dedi. Zaten sonraki seans 2 ay sonra olacak.
enerji seviyesini sorduğumda da ilk başta 10 yaptı sonradan 12'ye çıkardı. sorduğumda maksimum enerjinin 15 olduğunu söyledi. Ve de hiç 15 ile çalışmadığını söyledi. Sizce bu aletin maksimum enerjisi bu mudur? Acı pek hissetmediğim için (genitalde bile az hissettim) acaba çok düşük enerjili mi yaptı diye düşünüyorum?
Sizce enerji seviyesi nasıldır? Özellikle beyaz tenli ve siyah tüylü olanlar için.

Bir de 5 gün oldu bende hala dökülme olmadı. Sizde ne zaman dökülmeye başladı tüyler? Acı da çok hissetmedim. Çok acı hissetmeyip de güzel sonuçlar alan var mı ?

Acı konusu kişiden kişiye değişiyor.Ama cihazın derecesi konusunda emin değilim.Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bende aynı cihazla yaptırmıştım ama 18 veya 19 la atış yapılmıştı.

mrb. bende bu lazerde yaptırdım.3 hafta önce.. bikini ve koltuk altı için.. öyle çok abartılı bi acı olmadı 15 dk da hepsini bitirdi doktor..sonra iki hafta sonra kontrole gel dedi dökülmeyen yerlere bi daha lazer yapılacakmış.. iki hafta boyunca baya dökülme oldu böyle çekince kılları eline geliyoo.. doktor bana her banyoda kese yap demişti... ilk seansımdı daha 2. seansım iki ay sonra olacak... 5 yada 6 seansda biter demişti doktor.. tabi kişiye göre farklılık gösterebilirmiş bazen 4 seanda biten hastalarda oldu demişti doktor.. bakalım.. inşallah verdiğimiz para boşa çıkmaz..

10 günde dökülüyor benımkıler... bana bazı bölgelerde 15 dereceyle yapıldı yanlış hatırlamıyorsam... ben de acı hıssetmıyorum pek, 3. seansımdı yeni, ınş. guzel sonuc alırız.

Bana maksimum 15 dedi. Bilmiyorum yani aynı cihaz değil mi acaba seninkiyle.

Bende henüz hiç dökülme yok. diken gibi oldu hepsi ve gayet sertler jiletlendikleri için.

10 günde dökülüyor benımkıler... bana bazı bölgelerde 15 dereceyle yapıldı yanlış hatırlamıyorsam... ben de acı hıssetmıyorum pek, 3. seansımdı yeni, ınş. guzel sonuc alırız.

Sen beyaz tenliysen demekki en yükseğinde yapmıştır. Ben de beyaz tenliyim ama maksimum 12 yaptı bana. Hani dozunu artır mı desem diyorum. Yoksa yanık felan olur da risk mi oluşur diye de korkuyorum. İnsan acımayınca diyor acaba tesir mi etmedi diye.

bugday tenliyim ben. en yüksek ayarda yaptıgını sanmıyorum, cunku bu 3. seansım daha, derecesını yukseltecegım dedı bu seansta ve 15le yaptı bazı yerlere, 8 seansa yazıldım ben bır de. bence 15ten yuksek dereceler var benım gittiğim yerde, bir dahakı seansa bakarım ancak makınenın modelıne, önceden bakmıştım ama unuttum. benım bıkınıde acıma olmuyor, zaten hassas oldugundan daha az dereceyle yapıyor orayı, ama ınceldı oradakı tuyler.

mrb kızlar bende bu maklinede oluyorum kac derecede yaptıgını bilmioyorum ama benim kolumda ve bacakalrımda yanıklar oldu şimdi cok kötü gorunuyorlar umarım gecer yarın gidip kadına söyleyeeğim (((( derecesini sakın ola artırtmayın kafanıza göre benim yaktı kadın manyak kafasına göre artıdı yaktı kahverengi lekeler oldu ((( sizde bööle oldu mu küçük kahverengi lekeler ???

lazere önce diode ile başlamıştım. vücudumda yanıklar olunca ve izi de kalınca değiştirmeye karar verdim.
şimdi makinesi alexandrite olan bi yere gidiyorum. çok memnunum. yaptıktan sonra hafif bi kızarıklık oluyor ama 10 dk.ya geçiyor.
derecesini bilmiyorum ama iki seans oldu ve tüyler acaib azaldı. genital bölgede biraz acı hissediyorum ama diğer yerler dayanılmayacak gibi değil.
5-10 gün içinde dökülüyor ve uzun bi süre de çıkmıyor. çok büyük rahatlık

benım ılk seansta kolum bronz oldugundan kuçuk kahverengı leke olusmustu, 20 gün sonra gectı tamamen.

Arkadaşlar ben traş yaptıktan hemen 1 gün sonra gittim. Diplerinden çok almışsın dedi. traşla başka türlü nasıl yapılır ki ?? :S
Yaparken bazı ufak bölgelerde hafif iğne batması gibi acı hissettim, onun dışında sonrasında ne kızarıklık, ne acıma hissi, ne kaşıntı hiçbirşey hissetmedim. Ağda sonrasında bile kızarıklık vs. olurdu biraz. Kendi makina ile traşladığı yerler vardı biraz orada yanıklar hissettim ve traşlayamadığım yerlerde. sanırım 1 gün öncesinden traşlama yapmamak gerekiyor. şöyle 3 gün felan beklemek gerek biraz çıkacaklar yani tüyler. Laserden sonra 1 hafta oldu ama hala dökülme yok ( Ama uzamaya devam ediyorlar hızlı bir şekilde.
Sanırım benim iş biraz kontrol seansına kaldı. İlk seans hiç etkili olmadı mı acaba? Dozunu arttırsam olur mu ? Hiç çalışmadım daha yükseği dedi, şimdi arttırırım yanıklar felan olur sonrası kötü olur diye korkuyorum.

Şunu merak ediyorum bir de lazer sonrası hiç böyle uzun sürede tüyleri dökülenler oldu mu ?

benım onbirinci günde hala dökulen yerlerım oluyor, sonra dökulenler geri uzuyor tabi. 3 gün önceden jıletlemem önerıldı bana da. dozunu senin istegıne göre degıl, görevlı lazerın yapıldığı bölgeye, uygun görmesıne göre ilerıkı seanslarda arttırabılır. yenı yaptırdım 3. seansımı, bu seanstan ıtıbaren daha çok faydasını goreceksın dedı hemşire.

ilk defa ne zaman dökülmeye başladı peki ?

ilk seansa gelmeden 3 gün önce jilet yapın gelin diyolar 1 seansını olmuş oluyorsun 15 ügn sonra kontrol seansı 2 ay sonra 2. seans peki ama 2. seansa gitmeden 3 gün öncede jilet yapılıyor mu jilet yaparsak faydasından çok zararımı olur yoksa 2 ve 3 seansa gidenler bi sonraki seansa gitmeden önce yani bu arada uzayanlara ne yapıyorsunuz

bayanlar wavelight lazer cihazı hakkında bilginiz var mı, benim gittiğim yerde makinenin üstünde yazan tek isim o. araştırdım bi şey bulamadım . memnun musun derseniz, evet memnunum ama bi şey duysam hakkında daha iyi olacak.

canım nerde yaptırıyosun, bende aynı şekilde yaptırıyorum ama 350 veriyorum yaa off

kesinlikle haklı ben 4 seans ıpl yaptırdım , 5. seansıma gidecektim ki bi baktım adamlar kapatıp gitmişler 5 ay yaptıramadım. lazer yaptırdığım süre boyunca çok memnundum nerdeyse bitecek diyordum, sonradan 5 ay gitmeyince hepsi geri çıktı bende alex. e başladım inş. memnun kalırım

yaklaşık 10 senedir yüzümdeki tüyler için uğraştım. dr, yüzümde kıl olmayan iç yanağıma da atış yaptı ve orada kıllar çıktı. yüzümün diğer bölgelerinde geçmesine rağmen, orada hala var. bioder krem ve serum da kullandım zamanında, geçer gibi oldu ama geçmedi. nasıl çözüm bulacağım bu duruma. ne tavsiye edersiniz? insan yaptığı harcamalara da yanıyor, ayırdığı zamana da, yüzünün sürekli işlem olmasına da. sonuç alabilsem problem etmezdim ama artık öyle bıktım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…