- 12 Ekim 2011
- 154
- 3
- Konu Sahibi EstetikEditor
arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahımm kafayı yıcem tam suraya gıdıcem dıoum IPL kotu denıo vazgecıoum
bı hastahaneyle gorustum tum vucut boyun altından parmak ucuna kadar 460 seans bası sımdı d oraya mı gıtsem dıoumm off off
ben acıbadem hastanesinde yaptryrum tavsiye üzerine gtmdm ama hastane olması nedeniyle tercih ettm
Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
Bende yaptırmışken hiç kalmasın istiyorum ancak iğnelininde acısına dayana bilir miyim bilmiyorumm, canım çokk tatlıdır benimm dur ben yine bi arayıp uzmanın beynini kemiriyimmm , bakalım o ne diyecek ,,,
Benım gıttıgımın de adı tüm vücut paket, ama tüm bacak, alt kol, koltuk altı, bikini ve genıtali kapsıyor sadece. ama bır arkadasım gıdıyormus başka yere, onunki bıldıgin komple vücutmuş, yüz sırt gögus falan...
normali öyle zaten. bir süre öyle olacak sonra dökülecek.
ıpl lazeri tüm vücut için bitene dek kmapnyada 450 tl ye anlaştık.iptal ettirmek çin gittik.kesinlikle bitiriyor diyo. çıkarkende isterseniz iadesinide yapabilirim dedi. 6 yıl evvel koltuk altıma 2 seans lazer yatırdım ciddi anlamda azaldı ve çıkmadı yeniden.o makinede aleksandırmış.ona bende güvendim o zman.iptal ettirmeye karar verdim ama Ankarada güvenilir bi yer arıyroum.birde ücretlendirme nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.ama acil biraz ....
3. seansım oldu yeni, ankarada. aleksandrate. alt kol tüm bacak genıtal bikini koltukaltı peşin 2000 TL 8 seans bir yıl boyunca. kredı kartına taksıtte fıyat artıyordu. bu seanstan ıtıbaren daha cok fayda goreceksınız dedi. tüylerde azalmadan zıyade ıncelme var şimdilik. vücudum bıraz alerjık oldugundan bende kaşıntı yapmaya başladı malesef. Gunlerce sürüyor kaşıntı, sonra kendılıgınden gecıyor.
lazer çok acı verıyo dedıler arkadaslar bıseyler yazıp rahatlatın
peki nereye gidiyosunuz ? bana mesaj atabilir misiniz ? inş memnun kalırsınız.. bazı vücutlarda kaşıntı yaptığını duymuştum.geçmiş olsun...
3. seansım oldu yeni, ankarada. aleksandrate. alt kol tüm bacak genıtal bikini koltukaltı peşin 2000 TL 8 seans bir yıl boyunca. kredı kartına taksıtte fıyat artıyordu. bu seanstan ıtıbaren daha cok fayda goreceksınız dedi. tüylerde azalmadan zıyade ıncelme var şimdilik. vücudum bıraz alerjık oldugundan bende kaşıntı yapmaya başladı malesef. Gunlerce sürüyor kaşıntı, sonra kendılıgınden gecıyor.