- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.341
Merhaba bende alex candela cihazı ile epilasyonla başlamayı düşünüyorum acaba ne kadar ödediniz memnun musunuz beni bu konuda aydinlatabilir misiniz gerçekten çok stresliyim korkuyorum yanık vs durumlarından ve ortalama fiyatı bilirsem ona göre gideceğim yerin iyi veya kötü olduğunu az çok anlayabilirim diye düşündüm cevap yazarsanız çok sevinirim. Ozel den de yazabilirsiniz hiç farketmez şimdiden tesekkurlerCanım merhaba benim bildiğim kadarı ile Alexandrite epilasyon cihazının 3 modeli var. Candela, Epicare, Cynosure diye... Ben Candela modelinden daha memnun kaldım. Cynosure den kalmadım açıkcası ama bu tamamen kişiden kişiye değişir yani tamamen deneme-yanılma olayı canım. İçine sinene başla derim hani sana şunu seç diyemem umarım seçimin için çok memnun kalırsın. :)
Merhaba epilasyona başladınız mi acabaArkadaşlar merhaba, Ankara'da lazer epilasyon önereceğiniz yer neresi Özel ASV Polikliniği önerdiler giden arkadaşlar var mı ve memnun mu lütfen yazarmısınız
Merhaba son durumunuz nedir dokulmeleriniz oldu mu memnun kaldınız miMerhaba alexandrate cihazı ile ilk seansım bugün yapıldı, ne zaman dökülmeler başlar ? Tam bacak ,özel bölge ve koltuk altı .
Bir de 15 gün sonra kontrole gideceğim ,hiç kılları jiletlemeden .
Acaba memnun kalır mıyım ?
Merhaba acaba lazer uygulamanız için ne kadar ücret ödediniz öğrenmem mümkün mu
Bana tüm vücut seans basi 600 dediler biraz daha indirim yaptırmaya çalışayım o zaman tesekkurlerSeans başına 400.
Bana tüm vücut seans basi 600 dediler biraz daha indirim yaptırmaya çalışayım o zaman tesekkurler
Merhaba ilk seans ve kontrol seansim oldu dökülmeler de oldu. Ocakta ikinci seansim olacakMerhaba son durumunuz nedir dokulmeleriniz oldu mu memnun kaldınız mi
Cevapladiginiz için tesekkur ederim acaba ne kadara yaptirdiginizi da öğrenebilir miyimMerhaba ilk seans ve kontrol seansim oldu dökülmeler de oldu. Ocakta ikinci seansim olacak
Ben 6 seans aldım 4 bölge, 1.600 tlCevapladiginiz için tesekkur ederim acaba ne kadara yaptirdiginizi da öğrenebilir miyim
Çok uygunmuş bana sadece bacak için o fiyatı söylediler sizin cihaziniz neydi acaba bana söylenen alex candela gentlelaseBen 6 seans aldım 4 bölge, 1.600 tl
6 ana seans, 6 ara
Benimde alex candelaÇok uygunmuş bana sadece bacak için o fiyatı söylediler sizin cihaziniz neydi acaba bana söylenen alex candela gentlelase
Bana Ozel den nereye gittiginizi yazmaniz mümkün mu acaba umarım ankaradasinizdirBenimde alex candela
Merhaba ilk seans ve kontrol seansim oldu dökülmeler de oldu. Ocakta ikinci seansim olacak
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama yinede soruyorum kusura bakmayın. Sizin teniniz esmermis sıkıntı yaşadınız mi alexandrite lazer ile bende ayni konuda tereddutteyimdeevetçok hassas bir cildim var
Evet benimde en büyük korkum ya yanık olursa diye.. Ama bir yandanda dozu düşük olurda fayda etmezse diye korkuyorum.
Kontrol seansında vücuttaki kalan tüyler için 10 joule ile çalıştılar.Bu sefer o kadar acımadı. Ama muhtemelen tek tük tüyler olduğu için acımamıştır
Merhaba bende yeni başladım epilasyona tum vucut benim 1 saat sürdü sanirim bacaklar baya uzun sürüyor ama ben tam bacak kol koltuk altı genital olarak girdim bölge bölge ne kadar sürer bilemiyorum koltuk altı 2 3 dakika zaten genital 10 dakika durmuş olabilir bacak yarım saate yakın sürdüKızlar merhaba :) geçtiğimiz hafta lazer epilasyona başladım yarım bacak kol altı ve genital gölge şeklinde alıcam. İlk seansımı aldım ve ne kadar sürer diye sorduğumda yarım saat dediler fakat 15 dk ancak sürdü. Gittiğim yer de fiyat olarak ortalamanın üstünde sırf içim rahat etsin diye poliklinik tercih ettim. Bu işte seans süreleri nedir ben mi evham yaptım acaba yoksa gerçekten olması gerekenden kısa mı sürdü yardımcı olursanız çok sevinirim
cok acıdımıMerhaba bende yeni başladım epilasyona tum vucut benim 1 saat sürdü sanirim bacaklar baya uzun sürüyor ama ben tam bacak kol koltuk altı genital olarak girdim bölge bölge ne kadar sürer bilemiyorum koltuk altı 2 3 dakika zaten genital 10 dakika durmuş olabilir bacak yarım saate yakın sürdü
Bacak çok acıdı yüksek çalıştığı için genitalde uyusturdular ve düşük çalıştılar koyu olduğu için o yüzden hiç hissetmedim. Dayanılmaz bir acı değil amacok acıdımı
Yüze tavsiye etmiyorlar pek alexei. iğneli veya buzlazer araştırın derimYüzüne akexandrite yaptıran var mı kızlar?