- 30 Mayıs 2017
- 412
- 429
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.301
Evet 2. Seanstan kastım kontrol seansıydı. :) Başta çıkıyor cilt tipine görede değişiyor tabi. Benim 3. Seansımdan sonra azalmaları fark ettim ( 3 ana 3 kontrol seansı) süre olarak daha geç çıkıyor tabi"Ama asıl 2. seansından 1 hafta sonra tam dökülme başlar" demişsiniz ya, bu kısmı anlamadım, ondan sordum.
Sizin 2. seanstan kastınız kontrol seansı mıydı bu cümlede? Sanırım öyle :)
Bu arada dökülenler tekrardan çıkıyor mu?
Evet 2. Seanstan kastım kontrol seansıydı. :) Başta çıkıyor cilt tipine görede değişiyor tabi. Benim 3. Seansımdan sonra azalmaları fark ettim ( 3 ana 3 kontrol seansı) süre olarak daha geç çıkıyor tabi
Yok hemen gitmiyor :) seanslar ilerledikçe bölgesel azalmalar oluyor yani ilk iki üç seanstan önce öyle bir beklentiye sokmamalı insanları aslında herkes anlatıyor yok bir daha çıkmıyor vs diye ama öyle değil. zaten gittiğiniz yerde diyor yani bizimkiler 5-7 seanstan önce öyle kalıcı bir çözüm olmaz en az 5 ortalama 7 ve üzerinde kalıcı olarak dökülüyor diye.Aa dökülenler temelli gitmiyor yani
canm meraba bende beylikdüzündeyim 2 ay önce görümcem 4 seansa 850 tl ye başladı bende bu ay başlayacam görümcem gecen sormustu fiyat günccellemesi yapıorz demişlerdi bende dün aradım hala güncelleme yapıolarmıs solemedi büyük ihtimal 950 falan olmustr bende başlayacam beyliksüzünde cok iyi oldu :)Merhaba medilife beylikduzunu aradim ben de ama fiyat vermediler telefonda siz ne kadara yaptirmistiniz.
canm bana bilgi verirsen cok sevinirimMerhaba medilife beylikduzunu aradim ben de ama fiyat vermediler telefonda siz ne kadara yaptirmistiniz.
Yok hemen gitmiyor :) seanslar ilerledikçe bölgesel azalmalar oluyor yani ilk iki üç seanstan önce öyle bir beklentiye sokmamalı insanları aslında herkes anlatıyor yok bir daha çıkmıyor vs diye ama öyle değil. zaten gittiğiniz yerde diyor yani bizimkiler 5-7 seanstan önce öyle kalıcı bir çözüm olmaz en az 5 ortalama 7 ve üzerinde kalıcı olarak dökülüyor diye.
Ama kişiden kişiye etkileride değişiyor mesela benim seans aralarım 2,5 ay ortalama, normalde 1,5 ay diyorlardı ama geç çıkıyor, 5. Seanstayım çeyreği çıkmıyor şu anda, zaman geçince o çıkmayan kısım hariç çıkıyor tabi onlar için seanslar devam ediyor
Merhaba hanımlar, aranızda alexandrite lazer olupta yaptırdığı bölge moraran-sararan var mı? 4 gün önce yaptırdım ve başıma bu geldihiç başına gelen var mı?
içimi ferahlattınızEvet geçiyor, bol bol nemlendir, morluk giderici krem sür.
içimi ferahlattınız5. seansımdı üstelik... her yerim sapsarı darp edilmiş gibi duruyorum0 çok kötü. 2 ayrı doktora gittim yanık değil korkma dediler. Cilt konusunda takıntılı olduğum için yaktılar beni leke bıraktılar sarılık gibi diye telaşa kapıldım 4. gün ve hala aynı görüntüdeler... Madecasol, fito sürüyorum. Kantaron yağı ve zeytin yağı sürüyorum. Kırkpınar güreşçileri gibi geziyorum sormayın 5 gün sonra kontrol seansım var girmeli miyim bu seansa bilmiyorum...
canm meraba bi cevap alabildinmi alexin dediğin gibi iki markası var bende onu aradtrıormkızlar peki hangi alex ? candelamı cynosuremi
meraba canm bende suan arastırma içindeyim ve 2 hastane var biri alexcander cynosure diğer hastane sadece alexander dedi. başka adı yok dedi napmalıyımAlex candela ile bacakta 18 ile atış yapılırken cayır cayır dumanlar tüterken hem kıllar yanıp hem cildime bir şey olmazken :) Alex cynosure 10 ile atış yapıldı ne yandığını hissettim ne tatmin oldum çok ünlü bir klinik diye geldim ama eski kliniğime dönücem.
meraba canm bende suan arastırma içindeyim ve 2 hastane var biri alexcander cynosure diğer hastane sadece alexander dedi. başka adı yok dedi napmalıyım
canm işte bende onu cozemıorm cunku hastane ortamı olarak bakıorm ve alexcander başkla adı yok dyo diğer hastanede cynosure dyo kafam baya karısık güzellik merkezinde yaptrmak ıstemıorm siz nerde ikamet edıosnuz acaba :)Canım merhaba benim bildiğim kadarı ile Alexandrite epilasyon cihazının 3 modeli var. Candela, Epicare, Cynosure diye... Ben Candela modelinden daha memnun kaldım. Cynosure den kalmadım açıkcası ama bu tamamen kişiden kişiye değişir yani tamamen deneme-yanılma olayı canım. İçine sinene başla derim hani sana şunu seç diyemem umarım seçimin için çok memnun kalırsın. :)
canım cok kararsızım zaten canm yanacak dye üdüm kopuyu her marka için ayrı ayrı yazılar var sürekli baktıkca kafa karısıoVe ve ve tabii en önemlisi uygulamayı ne şekilde yaptıkları... Cynosure ile 10 joule ile atış yapıldı bu düşük bir enerji yanmadı bile olduğu gibi duruyor. Candela 18 ile yapıldı dumanlar tüttü yandı döküldü. (bacak için) Bu arada bembeyaz tenliyim belirteyim. Bu çok önemli atış derecesi için! Ben seans ucreti yüksek diye gaflete düştüm gittim başka kliniğe onlarda seans uzatmak için düşük enerji calıştılar muhtemelen ki...
Canım merhaba benim bildiğim kadarı ile Alexandrite epilasyon cihazının 3 modeli var. Candela, Epicare, Cynosure diye... Ben Candela modelinden daha memnun kaldım. Cynosure den kalmadım açıkcası ama bu tamamen kişiden kişiye değişir yani tamamen deneme-yanılma olayı canım. İçine sinene başla derim hani sana şunu seç diyemem umarım seçimin için çok memnun kalırsın. :)