Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Merhabalar,ben de tüm bacak bölgesi için Alexandrite candela lazer epilasyon yapan bir merkezle görüştüm ama bacağımdaki kılların kahverengi olduğu için lazerden hiç etkilenmeceğeni söylediler.Jiletle siyahlaştır bir deneme yapıp bakalım dediler. Ama kararsız kaldım böyle kahverengi kıllara etkili lazer epilasyon yok mu, sonuçta kahverengi kıllarda belirgin, almadan olmuyor.

Çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz olabilir ten rengi çok önemli bir faktör lazerde bir iki seans daha aldıktan sonra tam olarak bu işin ne olduğunu anlayabileceğiz sanırım :)

Benim cihazlar konusunda bir bilgim yok ama benim de simsiyah değil yani başka bir yerle daha görüşüp fikir alın derim. Benim de kollarıma yapmadılar mesela renginden ve inceliğinden dolayı bacağımın üstüne de yapmadılar olmaz diye. ama yarım bacak ve kol altında bir sorun yok oluyor yani.

Buz lazer belki size daha etkili olabilir tuyler ince ve koyu renk degilse alexandrite ise yarayacagini sanmıyorum

Çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz olabilir ten rengi çok önemli bir faktör lazerde bir iki seans daha aldıktan sonra tam olarak bu işin ne olduğunu anlayabileceğiz sanırım :)
Merhaba tekrar
Ben bugün arayip sordum eger cok uzun değilse kisaltmaniza gerek yok dediler bilginiz olsun:)

Tamam çok teşekkür ederim yavaş yavaş öğrenicez artık :)
Rica ederim ne demek :) ben haftaya kontrol seansimda malesef regl olucam bi sıkıntı olmaz insallah. Regl olmazsan genital calisiriz olursan onu 4 5 gun erteler vucut calsiriz dediler. Bir sonraki seansı mutlaka adet sonrası haftaya alicam ilk oldugu icin bu deneyimsizligime geldi sizde oyle yaparsiniz

Benim de yarın kontrol seansım tesadüf reglim bitti tam iyi oldu o açıdan. Bir dahakine hesaplamak lazım tabi şu an tecrübesiziz :)

Lazer yaptıralı 8 hafta oldu. Koltukaltım %80, bacaklarım %60, kollarım %40 seyreldi.

Ikinci seans için halen tam manasıyla çıkmasını bekliyorum bacaklarımın.

Sevgiler

Son düzenleme:
Aklima takilan birsey var lazer epilasyondan kac gun sonra keseleme islemi yapmaya basliyoruz ve onerdiginiz bir yontem var mi lif mi yoksa daha sert kabak lifli kese tarzi birsey mi kullanmaliyim

Aklima takilan birsey var lazer epilasyondan kac gun sonra keseleme islemi yapmaya basliyoruz ve onerdiginiz bir yontem var mi lif mi yoksa daha sert kabak lifli kese tarzi birsey mi kullanmaliyim
Bana polikliniktekiler ilk 3 gün keseleme yapmayın dediler. Ben kese olarak da kabak lifi kesesi kullanıyorum. Sert ama aşırı bir şekilde değil. Lifle kıyaslanamaz ama lif dediğimiz yumuşacık birşey keseye bir etkisi olmaz :) Bence alıp deneyebilirsiniz aktarlarda 10 15 liraya satılıyor.

Tesekkurler bir deneyeyim o halde ben sert oldugu icin tahris eder diye kullanmaya korkmustum :)

Tesekkurler bir deneyeyim o halde ben sert oldugu icin tahris eder diye kullanmaya korkmustum :)
Ben rotuş seansının yapıldığı akşam denedim aşırı bi kızarıklık oldu genital bölgede. O yüzden aynı gün denemeyin. Ama diğer günlerde hep kullanmanızı öneririm ben de 1 aydır kullanmaya başladım çokta memnunum :)

Merhabalar.
İki seans ve iki kontrol seansı aldım tüm bacak, kol altı ve genital bölge. Kaç joule ile çalışılıyor sizlere? Karşılaştırmak istedim. Benim 16 joule çalışılıyor. Tenim oldukça açık. İlk ve ikinci seansta çok acıyor diye sizlandigim için düşük mu tutuluyor acaba seviye? Sizlerinki nasıl?

Açıkçası ben joule derecesini sormuyorum sadece bacak çalışırken hemşire arkadaş ağrı eşiğiniz baya yüksek en yüksekte çalışıyorum ama kıpırdamadınız bile demişti. Halbuki çoook zor duruyordum :) Genitale geldiğinde ise aynı derece ile devam edemedi çünkü aşırı acıdı dayanamadım dereceyi düşürdü. Ama kaç olduğunu sormadım gerek de duymuyorum açıkçası joule derecesini ben yönlendiremem sonuçta o benim dayanabilme durumuma göre ayarlıyor zaten.

Ben 1 ana seans ve 1 kontrol seansı aldım. Toplamda 1 ay oldu ve kıl tüy falan hiçbir şey çıkmadı hala. Sizde kılların geri çıkma süresi nedir acaba ? Bir de jilet çok kullanıyor musunuz ?

Benim ilk seansımla ikinci seansım arası 4 ayı buldu çünkü şehir dışındaydım ve yaptıramadım. O dönemde oldukça çok jilet kullandım. İkinci seansın üstünden de üç hafta falan geçti dökülen yerler hala çıkmadı, çıkmaları 1,5 ayı bulmuştu ilk seansta. Ama kontrole rağmen hala dökülmeyenler var, onlara ne yapacağımı bilmiyorum.
Siz yaşadınız mı bu durumu?

Bugun tavsiyeniz uzerine aldim umarim bende sizin gibi memnun kalirim :) cok sert duruyor ama suyla islaninca yumusar heralde. Siz dus jeli kullanip oyle mi kese yapiyorsunuz yoksa sadece su ile islatip mi yapiyorsunuz?

Merhaba banada 16 joule ile calisildi cihaz alexandrite candela. 16 bence dusuk degil bu cihazda zaten maksimum derece 20ymis. Bana sonraki seanslarda artacagini soylediler ama buna bile zor dayandim korkuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…