Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar size iki bilgi aktarayım. Birincisi hastanede yapanlar doktor sanmayın asistan, estetisyen veya uzman. Kendim de özel hastane çalışanıyım o yüzden iyi biliyorum sistemi. Bu konuda hastane para tuzağı. Çalıştığım hastane İzmir'in en popüler iki üç hastanesinden biri ama burada yaptıran hemşire arkadaşlar da hep ikinci seansta bırakmak zorunda kalıyorlar acıdan dolayı. İkincisi diode lazer daha yeni bir teknoloji ve bitiş garantisi bile veriyor bir çok yer. Boşu boşuna alexandrite yaptırmayın. Boşuna acı çekiyorsunuz. Ben size işin özünü da açıklyım neden alexandrite acıtıyor. Diode direkt deri altında kıl köküne erişim sağlıyor barındırdığı teknolojiyle. Alexandrite ise hem deri üstü hem deri altı. Bu durum cildinize olumsuz yansır ve muhtemelen ciltte tahrişler görebilirsiniz. Cildinizin sağlığını da düşünün. Benden size altın notlar :)

Merhabalar size bir soru sormak isterim sağlıkçısınız madem :) Benim 5 gün önce alex seansımdan sonra uygulama yapılan yerlerimin çeşitli bölgeleri sarardı bildiğiniz sapsarı! Yanık mı leke mi diye kafayı yedim uyumuyorum kaç gündür... Bu geçici mi? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Benim tanıdık gitti alexcamdere ilk seansda acımamıs ama kadın demiş ki 2. seans da daha da acıyacak haftaya gidecek bakalm ne kadar acıyacak.

İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Yaptırdığınız yere sorun derim bunu. Normalde öyle bir sararma olmaz. Cihaz alex de olsa diode de olsa. Eğer bir yere çarpıpta oluşan sarılık gibi bir sarılıksa geçer ama neden öyle olduğunu öğrenmek lazım.

Benim tanıdık gitti alexcamdere ilk seansda acımamıs ama kadın demiş ki 2. seans da daha da acıyacak haftaya gidecek bakalm ne kadar acıyacak.
Değişmez. Aynı acıyı yaşar bence. Gittikten sonra sorun isterseniz. Yakın arkadaşım da gittikçe bünye alışır belki daha az hissederim dedi ama pek öyle olmamış. Nihayetinde bunları konuşmaktansa benim size tavsiyem kızlar gidin diode lazer yaptırın. İzmir'de olan varsa tanıdık yerler de var indirim de yaptırırım.

malesef istanbuldaym :)

malesef istanbuldaym :)
Canım orada da diode var neticede. Buz başlı diode lazer. Eva Life 8 bulursanız sanırım şuan en iyilerde başı çekiyor. Ben hem hastanede çalışıyorum hem de lazer yaptıracağım zaman çok araştırmış çevreden de bilgi edinmiştim o yüzden baya bilgi edindim o yüzden de hala alex yaptıranlara aklım ermiyor. Bir kere alex ile diode günümüzde kıyaslamak bile zor. alex 700 800 1000 liraya bile yapıyorlar. ama diode lazerde o fiyat mümkün değil. yanından geçmez.

şuan yatrıomusunuz peki epilasyon

Bu arada çalıştığım hastanede alexandrite lazer epilasyon var. İlla alex yaptırcam İzmir'deyim derseniz hastaneye gelırsenız indirim yaptırırım fiyatlandırma bölümüyle konusarak sizler için. Buz başlı diode lazer isteyip İzmir'de olan varsa çalıştığım hastane değil ama önerebileceğim ve indirim uygulatabileceğim güzel bir güzellik merkezi var bilginiz olsun.

ohaminne evet hem hastanede doktora gittim hem de kliniğin doktoruna gösterdim. Bunlar yanık değil korkma dediler. Bu arada çarpma morarması değil çünkü bir bölgede değil küçüklü büyüklü tüm bacakta.. içlerine bastırınca acı var.. kabuk falan bağlama, renk değiştirme yok öyle sapsarı duruyor..

Ozaman korkma canım geçicidir ama geçmezse ya da tekrarı olursa mutlaka bir doktora danış. Geçmiş olsun.

Alex cihazla atış yaptıkça ıslak mendille siliyorlar. Alkol ve kimyasallar barındırıyor bu mendil ve ışın atılıyor bu ne derece doğru bir uygulama?

Alex cihazla atış yaptıkça ıslak mendille siliyorlar. Alkol ve kimyasallar barındırıyor bu mendil ve ışın atılıyor bu ne derece doğru bir uygulama?
Alex cihazla atış yapıldığında cildin sadece altı değil üzerine de etki ediyor maalesef. Muhtemelen cilt üzerini temizleme adına öyle bir şey yapılmıştır. Başka bir açıklaması olamaz. Alkolün temizleyici etkisi var zarar vereceğini düşünmüyorum çok takılmayın bence bu konuya. Benim sadece tavsiyem yeni yaptıracak olanlar diode lazere yönelsin.

Ben Cynosure ile ilk seansımı 16 ile yaptırdım. Acıdan yerimden zıpladım. 10 çok düşük, kesinlikle tuhaf bir seçim.

Bugün de kontrole gittim tek tük tüy olmasına rağmen hayli canım acıdı.

Sarılıklar geçecek merak etme.

Çok saçma, beyaz ten, siyah sert kılda en iyi sonuç Alexandrite dır. Altı boş konuşuyorsun. Git Diode başlığına. Diode esmerler ve ince tüylüler için. İnsanlara Güzellik Merkezi önerip durma. Klinik ve hastane dışında hiçbir yerde gerçek lazer olamaz.

Merhaba arkadaşlar ortalama alexandrite cihazı ile tüm vücut epilasyon ücretleri ne kadar gidenler bana yardımcı olabilir mi. Veya sadece bacaklar için gitsem fiyat değişir mi. Seans başı mi ücret odemeliyim yoksa peşin verince indirim yapılıyor mu Ankara da yaşıyorum güvenilir biyer e ihtiyacım var bana burdan veya ozel den yazarsanız çok memnun olurum

Merhaba acaba lazer uygulamanız için ne kadar ücret ödediniz öğrenmem mümkün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…