Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Canım merhaba benim bildiğim kadarı ile Alexandrite epilasyon cihazının 3 modeli var. Candela, Epicare, Cynosure diye... Ben Candela modelinden daha memnun kaldım. Cynosure den kalmadım açıkcası ama bu tamamen kişiden kişiye değişir yani tamamen deneme-yanılma olayı canım. İçine sinene başla derim hani sana şunu seç diyemem umarım seçimin için çok memnun kalırsın. :)
Merhaba bende alex candela cihazı ile epilasyonla başlamayı düşünüyorum acaba ne kadar ödediniz memnun musunuz beni bu konuda aydinlatabilir misiniz gerçekten çok stresliyim korkuyorum yanık vs durumlarından ve ortalama fiyatı bilirsem ona göre gideceğim yerin iyi veya kötü olduğunu az çok anlayabilirim diye düşündüm cevap yazarsanız çok sevinirim. Ozel den de yazabilirsiniz hiç farketmez şimdiden tesekkurler

Merhaba alexandrate cihazı ile ilk seansım bugün yapıldı, ne zaman dökülmeler başlar ? Tam bacak ,özel bölge ve koltuk altı .
Bir de 15 gün sonra kontrole gideceğim ,hiç kılları jiletlemeden .
Acaba memnun kalır mıyım ?
Merhaba son durumunuz nedir dokulmeleriniz oldu mu memnun kaldınız mi

evetçok hassas bir cildim var

Evet benimde en büyük korkum ya yanık olursa diye.. Ama bir yandanda dozu düşük olurda fayda etmezse diye korkuyorum.
Kontrol seansında vücuttaki kalan tüyler için 10 joule ile çalıştılar.Bu sefer o kadar acımadı. Ama muhtemelen tek tük tüyler olduğu için acımamıştır
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama yinede soruyorum kusura bakmayın. Sizin teniniz esmermis sıkıntı yaşadınız mi alexandrite lazer ile bende ayni konuda tereddutteyimde

Kızlar merhaba :) geçtiğimiz hafta lazer epilasyona başladım yarım bacak kol altı ve genital gölge şeklinde alıcam. İlk seansımı aldım ve ne kadar sürer diye sorduğumda yarım saat dediler fakat 15 dk ancak sürdü. Gittiğim yer de fiyat olarak ortalamanın üstünde sırf içim rahat etsin diye poliklinik tercih ettim. Bu işte seans süreleri nedir ben mi evham yaptım acaba yoksa gerçekten olması gerekenden kısa mı sürdü yardımcı olursanız çok sevinirim :anneadayı:

Kızlar merhaba :) geçtiğimiz hafta lazer epilasyona başladım yarım bacak kol altı ve genital gölge şeklinde alıcam. İlk seansımı aldım ve ne kadar sürer diye sorduğumda yarım saat dediler fakat 15 dk ancak sürdü. Gittiğim yer de fiyat olarak ortalamanın üstünde sırf içim rahat etsin diye poliklinik tercih ettim. Bu işte seans süreleri nedir ben mi evham yaptım acaba yoksa gerçekten olması gerekenden kısa mı sürdü yardımcı olursanız çok sevinirim :anneadayı:
Merhaba bende yeni başladım epilasyona tum vucut benim 1 saat sürdü sanirim bacaklar baya uzun sürüyor ama ben tam bacak kol koltuk altı genital olarak girdim bölge bölge ne kadar sürer bilemiyorum koltuk altı 2 3 dakika zaten genital 10 dakika durmuş olabilir bacak yarım saate yakın sürdü

Merhaba bende yeni başladım epilasyona tum vucut benim 1 saat sürdü sanirim bacaklar baya uzun sürüyor ama ben tam bacak kol koltuk altı genital olarak girdim bölge bölge ne kadar sürer bilemiyorum koltuk altı 2 3 dakika zaten genital 10 dakika durmuş olabilir bacak yarım saate yakın sürdü
cok acıdımı

X