Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Merhabalar ben koltuk altı ve bacaklarım için 8 seans alex e girdim. Koltuk altımda 3-5 tane kaldı. Bacaklarımında %60 ı bitti. Ama bacaklar hala inatla çıkıyor. Yüksek çalışın artık kalanları görümüyor, kısır döngüye dönüştü bu iş diyorum, yükseltmiyorlar dereceyi. Aynı yerde 4 seans da parmaklarıma yaptırdım ama bir işe yaramadı.
Şimdi başka bir yere yaptırdım parmaklarımı Cynosure Alexandirete mış cihaz. Amerikan malıymış. Siz hiç duydunuz mu? İyi midir bu cihaz?

İlk iki seanstan sonra 2 aya yeni tüyler çıkıyordu. 3den sonra ilk ayın tamamında uzamaya başladılar. Normal mi acaba?

Arkadaşlar merhaba, Ankara'da lazer epilasyon önereceğiniz yer neresi Özel ASV Polikliniği önerdiler giden arkadaşlar var mı ve memnun mu lütfen yazarmısınız

Arkadaşlar merhaba, Ankara'da lazer epilasyon önereceğiniz yer neresi Özel ASV Polikliniği önerdiler giden arkadaşlar var mı ve memnun mu lütfen yazarmısınız
Merhaba, ben ankarada estetik akademiye gitmistim GOP ta, cok memnun kaldim tuylerimde belirgin sekilde azalma var zaten tamamen bitmiyor. Paket program almistim fakat sehir degisikligim sebebi ile artik devam edemiyorum:KK43: bi arastir istersen burayi begenirsen deneyebilirsin. Hatta benim kalan paketimi sana devredebilirim

Günaydın kızlar güzellik salonuna aldanıp 2 yıl boyunca gittim geldim.Yuzumde ciddi oranda çoğalma dekoltemde yayılma oldu.Simdi tekrar başka bir yere lisanslı bir cihazla başlamak istiyorum.Ozkaya tıp merkezi Ankara life ve özel clnc medilife ile görüştüm sizce hangisine gitmeliyim tenin beyaz kollarım siyah Alexandre daha uygun olcak diye düşünüyorum.

kızlar beynim çorbaya döndü başlayamadım hala araştırmaktan okumaktan . ben bi biraz abarttım bilmiyorum ama esmer bi cildim olduğu için tedirgin oldum sanırım biraz. 7 ay sonra da evleniyorum sağımı solumu yakarlarsa çok tatsız olacak hayat. o yüzden çok memnun kaldım dediğiniz kadıköy olur şişli olur bir yer var mıdır ? iyi olduğundan emin olayım yol çok önemli değil. tavsiyelerinizi bi yazıverin özellikle esmerseniz nolur söyleyin nereye gittiniz :confused:
yolda gördüğüm lazer yaptıran hatunlara sorucam neredeyse o denli kafayı yedim. :rolleyes:

Ben tum vucut gittim %80 azalmam oldu asil bolgeler 6 kol sirt yuz 9 seansta sonuclandi simdi rahatim kucuk kucuk yerler kaldi ama onlarda gozukmuyor bile ozel clnc medilife da bitti seanslarim arada kontrol seanslarida oldu tabii.Farkediyosunuz zaten gec biten bolgeleri tenim acik killarim koyu ve sertti onun rahatligida oldu sanrm candela kullanildi.

Merhaba medilife beylikduzunu aradim ben de ama fiyat vermediler telefonda siz ne kadara yaptirmistiniz.

Kusura bakma yazını daha yeni farkettim hayırlısı olsun ben şuan 5.seansıma gidicem çıkmadı daha yada bitti tam emin degilim biraz genitalim alt kısmında var onlarda incelmiş durumdalar ben tüm vucud için gidiyorum dediğim yerden(izmir karşıyaka karakolunun tam karşısında izim vermek yasakda sitede bu şekilde açıklama yapıyorum) çok memnunum alex ve ndyağ var yapan kişide çok ilgili fiyatları konusunda telefonla bilgi alabilirsin ben bi tanıdık vasıtasıyla gidiyorum sonuç şuan benim için mukemmel kolaltım bacaklarım ve genital üstüm hiç kalmadı sadece altımda var bakalım ne diyecekler bu sefer gittigimde belkide bitti sadece genital altı için gelin derler bilemiyorum inşallah kılsın kalırız ücreti peşin ödemişsin keşke gittikçe ödeyecegin bi yere gitseydin ben peşin ödemeye karşıyımda :) çünkü bundan önceki yere arkadaşımın vasıtasıyla gidip peşin ödedim ve gitmedim kötü bi yer oldugu için deil şuan gittigim yerin daha iyi oldugu için umarım kılsız kalırız yaz geldi artık kılsız güneşlenme zamanı :KK66:

Bu arada 4. seansımın sadece en son seansında kontrol seansına gittim benim dengesizligimden :) kesinlikle 15gün sonra kontrol seansı için gitmelisiniz buda benden size tavsiye belkide şuan çoktan genital altımda bitmişti ama ben kontrol seanslarına gitmedim :KK43::KK43:
Yaa kusura bakmayın bunca yıldan sonra rahatsız ediyorum ama. Şuan ki durumunuz nedir acaba öğrenebilir miyim bide ismini ozelden bana yazar misiniz

Selam kızlar aranızda ladonna estetiğe giden var mı? Memnun kaldınız mı? Koltuk altı+ bikini bölgesi 5 seans kampanyalı paketi aldım , haftaya ilk seansa gideceğim, seanslar 2 ayda bir olacakmış.. 2 ay uzun değil mi dediğimde 2 ayda anca kıllar cıkıyor cevabını aldım .. umarım memnun kalırım:halay::halay:

Merhaba alexandrate cihazı ile ilk seansım bugün yapıldı, ne zaman dökülmeler başlar ? Tam bacak ,özel bölge ve koltuk altı .
Bir de 15 gün sonra kontrole gideceğim ,hiç kılları jiletlemeden .
Acaba memnun kalır mıyım ?

Merhaba alexandrate cihazı ile ilk seansım bugün yapıldı, ne zaman dökülmeler başlar ? Tam bacak ,özel bölge ve koltuk altı .
Bir de 15 gün sonra kontrole gideceğim ,hiç kılları jiletlemeden .
Acaba memnun kalır mıyım ?

İlk bir haftadan sonra dökülme başlar yavaş yavaş ama asıl ikinci seansından bir hafta sonra tam dökülme başlar, yani aslında ilk seansı yaptırdıktan bir ay sonra tam anlamıyla dökülmüş oluyor.

İlk bir haftadan sonra dökülme başlar yavaş yavaş ama asıl ikinci seansından bir hafta sonra tam dökülme başlar, yani aslında ilk seansı yaptırdıktan bir ay sonra tam anlamıyla dökülmüş oluyor.
Teşekkür ederim cevabınız için .
Sabırsızlıkla bekliyorum ,her duşta kese yap demişti.

Ilk seans ile ikinci seans arasında 2 ay yok mu?
Ana seanslar arası bir kontrol seansı oluyor.
Yani bir seans yaptırdığınızdan 2 hafta sonra 15.-20. gün aralığında kontrol seansı oluyor dökülmeyenler için. O da normal seans gibi ilk haftasından sonra başlıyor dökülme, yani neredeyse bir ayı kaplıyor dökülme süresi. Ondan sonra yaklaşık 2 ay sonra normal ana seans oluyor yine

Ana seanslar arası bir kontrol seansı oluyor.
Yani bir seans yaptırdığınızdan 2 hafta sonra 15.-20. gün aralığında kontrol seansı oluyor dökülmeyenler için. O da normal seans gibi ilk haftasından sonra başlıyor dökülme, yani neredeyse bir ayı kaplıyor dökülme süresi. Ondan sonra yaklaşık 2 ay sonra normal ana seans oluyor yine

"Ama asıl 2. seansından 1 hafta sonra tam dökülme başlar" demişsiniz ya, bu kısmı anlamadım, ondan sordum.

Sizin 2. seanstan kastınız kontrol seansı mıydı bu cümlede? Sanırım öyle :)

Bu arada dökülenler tekrardan çıkıyor mu?

X