-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.221
bende bu cihazla alnımı ve koltuk altımı yaptırdım oldukça memnunum. 2009 dan beri koltuk altımı almıyorum süper bir şey :) koltuk altımda bi tarafta 4-5 tüy diğerinde 2-3 tüy kaldı ama hiç umursamıyorum çünkü belli bile olmuyor çok açık renkli aldırma gereği bile duymadım yani ::) bu cihazı kullanabilen yerlere güvenle gidin greçekten bitiriyor. çevremde bunun örneği 6 kişi daha var
kızlar ben de istanbul bakırköy tarafında lazer epilasyon yaptırabliceğim bi yer arıyorum bide oralarda yaptıran arkadaşlar ne kadara da yaptırdıklarını yazarlarsa çok ii olur:))
merhaba neresi burası ve bu farklı bişi demişsiniz farklı olan ne hangi lazeri yapıyor bende Ankarada yer araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirimArkadaşlar ben ankara kızılayda bir yere gidiyorum .seans aralıkları 3 ayda bir jılet galanda yapılmıyor.cihazları alex.ndyağ.3.seansa gidicem bacak bitti 3.5ay oldu kıl çıkmıyo.bütün lazerleri denedim ama bu farklı bişi bide yapan kişi çok donanımlı
fatih te fgm polikliniğinden memnunum ben %100Merhaba bende lazere gidecegim fakat düzgün bir yer arıyorum gidip memnun oldugunuz yer neresi acaba istanbulda gidip yüzde 90 memnunum dediginiz yer varmı acaba
Saolun burası bana uzak ve nette çok şikayet var burası hakkındafatih te fgm polikliniğinden memnunum ben %100
Avcılar için yer önerebilirim isterseniz.Saolun burası bana uzak ve nette çok şikayet var burası hakkında
İyi bir cihazın fiyatlarını araştırdığımda kullanılan makineler 200.000tl den başlıyor seans 50 tl bulabiliyorsanız muhteşem bence.Sehire gore fiyatlarda degisiyor. Uc buyuk ilde fiyatlar uygun mesela.
Ben seanslarimi bitirdim arkadasim. Hangi bolgeye seansi 50 tl lazer uygulaniyor ogrenebilirmiyim. O fiyata alex veya diod uygulayabileceklerini sanmiyorumda..İyi bir cihazın fiyatlarını araştırdığımda kullanılan makineler 200.000tl den başlıyor seans 50 tl bulabiliyorsanız muhteşem bence.
Ben de samsun’da fbm klinikte alex yaptırdım koltuk altıma ilk seansım olmasına rağmen hiç çıkmayan yerler var ama bana ilk seans alex daha sonra buz lazer yapıyoruz dediler.buz lazerle ilgili bir bilginiz var mı acaba ?Ankara'da Elos Poliklinik..
Bence alexle en 6 seans devam edin koltuk altina. 8 seanslik alex paket almistim ben 6 seansta koltuk altim tamamen bitti. Genitql altinda az var. Tum bacaklarda toplasan 15 tane tuy vardir.Soprano buzlazer diod sistemdir. Diodu vucut bolgesine uygun bulmuyorum. Daha cok yuz bolgesi ve ince tuyler icin iyi.Ben de samsun’da fbm klinikte alex yaptırdım koltuk altıma ilk seansım olmasına rağmen hiç çıkmayan yerler var ama bana ilk seans alex daha sonra buz lazer yapıyoruz dediler.buz lazerle ilgili bir bilginiz var mı acaba ?
Rötuşa gittiğimde söyliyim olmadı.teşekkür ederimBence alexle en 6 seans devam edin koltuk altina. 8 seanslik alex paket almistim ben 6 seansta koltuk altim tamamen bitti. Genitql altinda az var. Tum bacaklarda toplasan 15 tane tuy vardir.Soprano buzlazer diod sistemdir. Diodu vucut bolgesine uygun bulmuyorum. Daha cok yuz bolgesi ve ince tuyler icin iyi.
6 seans o fiyata nerenizi yaptiracaksiniz pardonSamsun’da biryerde tüm vücut 6 seans 500liraya kampanya yapmışlar ona başlicam galiba.inşallah harcamazlar bizi
Merhaba. Haznedardaki Esteworld’e geçen sene arkadaşım başladı. Çok memnun. Ben de 15 gün önce ilk seansıma gittim. Yarın kontrolum var. Her seanstan 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Ama sürekli zamlanıyor. Arkadaşım geçen sene 4 seans+1 seans hediye, 1.250 ye anlaşmış. Pakette kolları, bütün bacak, genital, koltuk altı vardı. Ben sıkı bir pazarlık ile tabi arkadaşım götürdüğü için 1.800’e anlaştım. 4 + 1 seans hediye. Bütün bacak , genital, koltuk altı, göbek. Alexandrite yapıldı. Hemen etkiliyor. Birinci seans olmasına rağmen çok farketti. Amma velakin canım çok acıdı. Tarif edemem. Hemen geçiyo allahtanZaten acısına değdi önemli olan oArkadaşlar bana yardım edecek memnun kaldım diyen kimse yokmu bakırköy bahcelievler İncirli bu civarlarda
Biraz aciyor tabiAlex genitali acıtıyor mu kızlar