Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Merhaba bende lazere gidecegim fakat düzgün bir yer arıyorum gidip memnun oldugunuz yer neresi acaba istanbulda gidip yüzde 90 memnunum dediginiz yer varmı acaba

Arkadaşlar bana yardım edecek memnun kaldım diyen kimse yokmu bakırköy bahcelievler İncirli bu civarlarda

kızlar ben de istanbul bakırköy tarafında lazer epilasyon yaptırabliceğim bi yer arıyorum bide oralarda yaptıran arkadaşlar ne kadara da yaptırdıklarını yazarlarsa çok ii olur:))

merhaba neresi burası ve bu farklı bişi demişsiniz farklı olan ne hangi lazeri yapıyor bende Ankarada yer araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim

İyi bir cihazın fiyatlarını araştırdığımda kullanılan makineler 200.000tl den başlıyor seans 50 tl bulabiliyorsanız muhteşem bence.
Ben seanslarimi bitirdim arkadasim. Hangi bolgeye seansi 50 tl lazer uygulaniyor ogrenebilirmiyim. O fiyata alex veya diod uygulayabileceklerini sanmiyorumda..

Artık tüyden kildan bunalmistim ve bugun Ozel clnc medilifeda lazer epilasyona basladim güler yüzlü ve titiz calisanlari var umarim kurtulucam bu sefer bir kez kandirildim cunku birdaha olmasina tahammulum yok sonuclari sizlerle de paylasmak isterim.

Bence alexle en 6 seans devam edin koltuk altina. 8 seanslik alex paket almistim ben 6 seansta koltuk altim tamamen bitti. Genitql altinda az var. Tum bacaklarda toplasan 15 tane tuy vardir.Soprano buzlazer diod sistemdir. Diodu vucut bolgesine uygun bulmuyorum. Daha cok yuz bolgesi ve ince tuyler icin iyi.

Rötuşa gittiğimde söyliyim olmadı.teşekkür ederim

Arkadaşlar bana yardım edecek memnun kaldım diyen kimse yokmu bakırköy bahcelievler İncirli bu civarlarda
Merhaba. Haznedardaki Esteworld’e geçen sene arkadaşım başladı. Çok memnun. Ben de 15 gün önce ilk seansıma gittim. Yarın kontrolum var. Her seanstan 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Ama sürekli zamlanıyor. Arkadaşım geçen sene 4 seans+1 seans hediye, 1.250 ye anlaşmış. Pakette kolları, bütün bacak, genital, koltuk altı vardı. Ben sıkı bir pazarlık ile tabi arkadaşım götürdüğü için 1.800’e anlaştım. 4 + 1 seans hediye. Bütün bacak , genital, koltuk altı, göbek. Alexandrite yapıldı. Hemen etkiliyor. Birinci seans olmasına rağmen çok farketti. Amma velakin canım çok acıdı. Tarif edemem. Hemen geçiyo allahtanZaten acısına değdi önemli olan o

Ben de gaziantep özel deva hastanesinde başlıyorum tüm bacak - genital - koltuk altı 8 seans 8 kontrol 3000₺ paket fiyatı. Paket almazsam da 4800₺ dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…