Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Teşekkür ederim peki kaç gün önceden jiletlemeliyiz bölgeyi? Bunu konuşmayı unuttum onlar da söylemeyi unuttular farkediyor mu acaba

merhaba arkadaşlar epilasyon çoğumuzun bildiği gibi tüy problemi olduğu kadar iyi ve doğru yapılmazsa sağlık problemlerine bile yol açar bir sağlıkçı olarak çok araştırdım okudum ve ben Novar Polikliniğe gidiyorum çok memnunum izmirin her yerinde var hijyen işlem kalitesi olarak iyiler sizde uğrayın derim :)

Merhaba. Haznedardaki Esteworld’e geçen sene arkadaşım başladı. Çok memnun. Ben de 15 gün önce ilk seansıma gittim. Yarın kontrolum var. Her seanstan 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Ama sürekli zamlanıyor. Arkadaşım geçen sene 4 seans+1 seans hediye, 1.250 ye anlaşmış. Pakette kolları, bütün bacak, genital, koltuk altı vardı. Ben sıkı bir pazarlık ile tabi arkadaşım götürdüğü için 1.800’e anlaştım. 4 + 1 seans hediye. Bütün bacak , genital, koltuk altı, göbek. Alexandrite yapıldı. Hemen etkiliyor. Birinci seans olmasına rağmen çok farketti. Amma velakin canım çok acıdı. Tarif edemem. Hemen geçiyo allahtanZaten acısına değdi önemli olan o
Bende esteworld ü düşünüyorum ama arkadaşının seanslar ları bitmedi mi 5 seans diyorsunuz benim araştırdım enaz 6 8 seans diyorlar kullandıkları makina nın markasını bilirmusunuz

Kızlar bu lazerde önce en kalın kıllar dökülmeye başlayıp sonra inceler mi dökülür? Ve dökülme kaç gün devam eder? Kalın olan kıllar dökülmeye başladı ama incelerde tık yok sanki korktum:110:

Kızlar ben bugün kontrol seansımı yaptırdım , normal seanstan daha detaylı oldu resmen yapan güzellik uzmanı farklıydı , artık bu uzmanla seanslarımı gerçekleştiricem, ve bana dedi ki hiç bi şekilde tüylere siz dokunmayın... kesinlikle jiletle almayın dedi. Şaşırdım biraz. Ama bu kadın kesinlikle çok tecrübeli ve yaptığı işten emin geldi bana...

Meraba.ben alexandir lazer ve bir kez diyt uygulaması yaptırdın.koltuk altı ve genital bitmedi maalesef =( Alt bacak da tek tük kaldı Adanada bitiş garantili merkez ya da bitiş garantili cihaz hangisidir.bilgilendirirseniz sevinirim

rkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz fikirlerinize ihtiyacım var
ben küçük bir ilçede olup lazer epilasyon imkanım olmayınca, evde yapılan lazer cihazından (philips lumea) almıştım.
şimdi lazer imkanı olan bir ildeyim fakat yine de küçük bir il, çok fazla seçenek yok, en iyi denilen yere gittim, alexandrite lazer kullanıyorlarmış.

şimdi benim sorunum şu :KK43:
tüm vücuda philips lumea uyguladım. koltuk altı ve genital bölge olduğu gibi duruyor. sadece geç çıkıyor ve yavaş uzuyor, ama sert ve simsiyah kıl kökleri duruyor.
kol ve bacakta ise incecik tüyler çıkıyor, yine geç çıkıyor, ama kıl kökleri yine var.
şimdi genital ve koltuk altı için kesin alexandrite düşünüyorum ama kol ve bacak tüylerime lumea yaptığım için alexandrite ın faydası etkisi olur mu :KK43: tüyleri zaten uyku fazına soktum, ince ve geç çıkıyorlar.

yaparız ederiz dediler ama güvenemedim.
bir de bu ilde 7-8 aylık bir sürem var, bu sürede kaç seans yapılır acaba , başlamaya değmez mi bilemedim. ama buradan sonra da büyük şehire gitme durumum olmayabilir, ertelemek de istemiyorum artık. önerilerinize çok ihtiyacım var :KK43:

Emla ya da benzeri uyusturucu krem surmeden genital bolge yaptiran var mi? Aci esigim cok dusuk ama krem konusunda cekiniyorum. Agda ile karsilastirirsaniz aciyi? Bacaklarim inceymis alex icin sadece koltukalti ve genital cok uygun dedi doktor.

Emla ya da benzeri uyusturucu krem surmeden genital bolge yaptiran var mi? Aci esigim cok dusuk ama krem konusunda cekiniyorum. Agda ile karsilastirirsaniz aciyi? Bacaklarim inceymis alex icin sadece koltukalti ve genital cok uygun dedi doktor.

Ben krem sürmeden yaptırıyorum, benimde acı eşiğim düşük ama krem sürmene gerek kalmayacak kadar kısa sürüyor. Koltuk altının biri bir dk bile sürmüyor, özel bölgede 5 dkyı geçmez, böyle elinle kendini çimdikle bırak öyle bir acısı var, tabi kişiden kişiye değişir ama acısı anlık yani, 5 dk dayan derim, uyuşturucu kremler bir süre sonra kalıcı hissizlik yapabiliyormuş

Merhaba arkadaşlar, ben yıllar önce alexandrite lazer yaptırmıştım alt bacaklarıma ve %80'i bitmiş durumda. Genital bölgeninde üst kısmını bitirmiştim. Çok maliyetli gelmişti ara vermiştim. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. Ankara'da kampanyalı bir yer buldum. Cihazlarını sorduğumda alex diyorlar. Makinenin adı alex system. Bu cihaz alexandrite lazer midir yine anlayamadım. Bilgisi olan var mı? Veya Ankara'da bana kampanyalı bir yer önerecek olan var mı?

X