Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Anladım. Joule seviyesi bacaklarda 18,genitalde 14, koltukaltında 16 olarak ayarlanmıştı. Bacaklarım dehşet acıdı ve seans sonrası kızarıklıklarım geçmedi. Ben de hastanede çalışıyorum, cildiye uzmanının yanına gitmek zorunda kaldım. Bir krem verdi sağolsun kızarıklıkları hallettik onunla ancak sonrasında yüzeysel morluklar oluştu bacaklarımda.

19 gün oldu lazer yaptıralı, genitalim tamamen döküldü, koltuk altımda öyle. Ancak bacaklarım hala dökülmedi hepsi :/ yüzeysel morluklar yeni yeni geçmeye başladı. Acaba Joule seviyesi mi yüksek ayarlandı? Aslında uzman hekim görüp karar verdi Joule seviyesine, rahatsız olursanız düşürebiliriz falan dedi. Benim hatam:/ dişimi sıkıp dayanmaya çalıştım.

Ilk seanstami yapti 18 joule ? Ilkine kolay kolay kimse cesaret edemezde.. Genitql koltuk alti seviyesi iyi de. Bacaklarda en yuksek dereceyi yapmasi cesaret isi valla.

Ilk seanstami yapti 18 joule ? Ilkine kolay kolay kimse cesaret edemezde.. Genitql koltuk alti seviyesi iyi de. Bacaklarda en yuksek dereceyi yapmasi cesaret isi valla.
Vallahi ilk seansta yaptı:/ aynı kliniğe giden bir arkadaşım var onun 3.seansıydı sanırım 20 Joule mü ne yapmış, arkadaşım öyle söylemişti. 18 üstü de oluyormuş demekki.

Sizce bacakların dökülmemesi normal mi? Böyle jiletle alınmış gibi kıl kökleri belli oluyor, anlatabiliyor muyum? Genital ve koltukaltımda böyle birşey yaşamadım, hepsi döküldü şuan hiç tüy yok ancak bacaklar tam dökülmedi, yüzeyde kıl yok ama kökler belli oluyor:/

Bacaklar genelde sivilce sivilce gibi gozukuyor. Kabarik duruyor degilmi. Bende de oyle oluyordu. Benim alexandrite epicare idi modeli. En yuksek joule seviyesi 18 idi. Bazi alexandrite modellerinde joule seviyesi dahadq yuksek olabiliyor. Makinenin bakimi yapildiysa mesela 14 olan joule seviyesi 16 joule gibi kuvvetlide olabiliyor.Onuda 6.nci seansimda 18 ile yapmisti. Ilk seanslarda ben bronzdum cunku yazdan cikmistik. Son 2 seansimdada bronz oldugum icin estetisyenim yanik olusabilir diye dusurdu seviyeyi. Bacak genis yuzey oldugu icin dokulme anlasilmiyor. Bol bol kese yapin.

Aynen öyle duruyor. Noktacık Noktacık. Aslında cihazın üzerinde yazıyordu modeli, candela olabilir yanlış hatırlamıyorsam.

Çok teşekkür ederim size Alabalik32 lazer konusunda çok yardımcı oluyorsunuz:) iyiki varsınız:)

Rica ederim. Dedigim gibi dusta kese yapin. Arkasindan bepanthol krem surun. Gececektir. Birde ilk seanslarda cilt tepki veriyor sanki kabarciklar fazla oluyor. Bacakta dokulmeler net anlasilmiyor. Ama 3.ncu seanstan sonra gozle gorulur fark oluyor. Seanslariniza duzenli araliklarla gidin. Tuylerin her biri farkli evrelerde oldugu icin duzenli gidildiginde daha iyi sonuc aliniyor.Cikmadi diye gitmemezlik etmeyin.

Son düzenleme:
Her duşta yapıyorum kese:)

Genitalde çok çok afedersiniz her tuvalete girdiğimde görüyordum dökülenleri ve nasıl mutlu oluyordum. Bacaklarda henüz aynı sonuç olmayınca biraz endişelenmedim değil ancak sizinle konuşunca rahatladım.

2 ayda bir oluyor ana seanslarım, 25 gün sonrasına da ara seans yapıyorlar. Dediğiniz gibi yapacağım inşallah, günü gününe gideceğim seanslara:)

Bende gıttım Ankara'da çok memnun kaldım bana bu kadar yüksek yapılmadı yüksek yapıldığında türler açılıp kalındığı solendı ben çok memnunum uç seansta yüzde 70 gıttı tavsıye ederım gıttıgım yerı

Turler acilip kalindigi ne demek anlayamadim.

Ankarada değilim canım malesef. Gittiğim yer buranın en güvenilir yeri, açıkcası çok alternatifimiz de yok burada. Güzellik salonları var ancak güzellik salonlarına güvenemem.

Bana yapılan joule seviyesini uzman hekim görüp kendisi belirledi. Oyüzden bilemiyorum ama ilk defa duydum akım yüksek verildiği zaman tüylerin renginin açıldığını. İnşallah sıkıntı yaşamam. Genitalim ve koltukaltlarım 3 haftadır pürüzsüz süper bir duygu:) sir ağda yaptırırdım önceden, 1 hafta olmadan tek tük çıkardı ve ben yine temiz hissetmezdim. bacaklarım ise nokta noktacık, %100 dökülmedi bacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…