-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.241
2 gun once.Teşekkür ederim peki kaç gün önceden jiletlemeliyiz bölgeyi? Bunu konuşmayı unuttum onlar da söylemeyi unuttular farkediyor mu acaba
Cevabınız için teşekkür ediyorum2 gun once.
Alexte tükenmez kalem ucu kadar uzun olması ideal uzunluk görmesi için. Makine ile kısaltırsan daha iyi olur jilet vurmaTeşekkür ederim peki kaç gün önceden jiletlemeliyiz bölgeyi? Bunu konuşmayı unuttum onlar da söylemeyi unuttular farkediyor mu acaba
Evet jilet işini zaten hiç yapmadığım için beceremiyorum cildim tahriş oluyor makine ile halledeyim o zamanAlexte tükenmez kalem ucu kadar uzun olması ideal uzunluk görmesi için. Makine ile kısaltırsan daha iyi olur jilet vurma
Bende esteworld ü düşünüyorum ama arkadaşının seanslar ları bitmedi mi 5 seans diyorsunuz benim araştırdım enaz 6 8 seans diyorlar kullandıkları makina nın markasını bilirmusunuzMerhaba. Haznedardaki Esteworld’e geçen sene arkadaşım başladı. Çok memnun. Ben de 15 gün önce ilk seansıma gittim. Yarın kontrolum var. Her seanstan 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Ama sürekli zamlanıyor. Arkadaşım geçen sene 4 seans+1 seans hediye, 1.250 ye anlaşmış. Pakette kolları, bütün bacak, genital, koltuk altı vardı. Ben sıkı bir pazarlık ile tabi arkadaşım götürdüğü için 1.800’e anlaştım. 4 + 1 seans hediye. Bütün bacak , genital, koltuk altı, göbek. Alexandrite yapıldı. Hemen etkiliyor. Birinci seans olmasına rağmen çok farketti. Amma velakin canım çok acıdı. Tarif edemem. Hemen geçiyo allahtanZaten acısına değdi önemli olan o
Merhaba epiclinic diye bir yer sahibi var muge hanım onunla gorusun muhakkak:)merhaba neresi burası ve bu farklı bişi demişsiniz farklı olan ne hangi lazeri yapıyor bende Ankarada yer araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ablam da gitmişti tavsiyem iğneli lazer yüz icin çünkü diğerleri azaltacağına çoğaltıyor bilginiz olsunarkadaşlar ben bıyık bölgesine de düşünüyorum. tavsiye verecek olan?
Emla ya da benzeri uyusturucu krem surmeden genital bolge yaptiran var mi? Aci esigim cok dusuk ama krem konusunda cekiniyorum. Agda ile karsilastirirsaniz aciyi? Bacaklarim inceymis alex icin sadece koltukalti ve genital cok uygun dedi doktor.