Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

inşallah görürüm. dün gittim ama tavsiye üzerine gittim, giden yaklaşık bir 10 tanıdığım çok memnun olduğu için gittim. inşallah faydasını görürüm. inşallah. 1o seyans yeterli olur. ama milletin dedği gibi aşırı bir acı da yok herkes bilsin. sinek ısırığın gibi bşey ve vucut alısıınca hiç hissetmiyorsunuz bile korkmayın :)

Nerede yaptırıyorsunuz acaba?

merhaba, ilk aleksdra seyansımın üzerinden yarın tam 1ay geçmış oluyor. sonuç soylemek gerekirse %80 azalma gözle görülebilir. inş byle devam eder. acı cok az ki cok olsa bile emin olun değer acıya.

Tecrübeli arkadaşlarım lütfen yardımınızı bekliyorum. Genital kalça için 7 seanstan sonra epiderme gitmeye başladım. Apogee 5500 makine ve cok az acı hissettim seans 20 dakika sürmüştür. Akımı sordum ama cevap alamadım. Seanstan sonra da yanma hissi yok denecek kadar azdı. Diğer gittiğim yer 10 dk sürerdi ama acıdan zıplardım gerçi oranın makinesi bu kadar soğuk üflemiyordu. İncelmeden ziyade azalma olacak dendi. 6 ay maddi manevi kayıp yaşamak istemiyorum. 1 yıl sonra düğünüm var ve genitalde 3. senem artık oyalanmak istemiyorum.
Nişantaşı epiderme giden kimse yok mu:/

Ahh arkadaslar bende ankarada biyere lazere basladim ama boynum kolumun ust kismi o kadar berbat olduki eski hali daha iyiydi disari cikarken utaniyorum napicam bilmiyorum

Selam kızlar...

Bugün ilk alexandrite seansıma girdim. Tecrübelerimi anlatayım:)

Tüm bacak, genital ve koltukaltı için anlaştım. Beyaz denebilecek açık bir ten ve siyah kıllara sahibim. Açıkçası lazere başlayacağım diye 2 aydır bacaklarımı jiletliyordum, dolayısıyla bacaklarım epey sertleşmişti. Genital ve koltukaltım hiç jilet yapmadığım için daha inceydi.

Bacaklarım (özellikle daha sert olan alt bacağım) dehşet acıdı. Ağdayla kıyaslayamayacağım kadar çok yani:KK43: bir ara bıraksak mi diye düşünmedim değil,ancak üst taraflara geçtikçe hafifledi acı. Üst taraflar daha inceydi çünkü.

Bacaklarım böyle acıdıysa genital nasıl olur diye kara kara düşünüyordum ki genitale geçti kız. Korktuğum gibi olmadı çok şükür, daha az acıdı genital. Bitti ön taraf deyince şaşırdım hatta :)

Geçtiği her yerde tüylerin yandığını gözlemledim ve çok kötü koktu. Bayaa kızardı yapılan yerler. Yavaş yavaş azalıyor o kızarıklık ve yanma hissi. Akşama kadar bir şey kalmaz diye düşünüyorum.

Genital 14, bacaklarda 18, koltuk altında 16 çalıştı.

Umarim çektiğimiz acıya değer.

Ücret olarak seans başı anlaştım ben. Seansına 500 TL veriyorum. 25 gün sonra ara seansım olacak ücretsiz. Diğer seansım ise 2 ay sonra. Bu ücret tüyler azaldıkça düşecekmiş.

Tecrübeli arkadaşlarım lütfen yardımınızı bekliyorum. Genital kalça için 7 seanstan sonra epiderme gitmeye başladım. Apogee 5500 makine ve cok az acı hissettim seans 20 dakika sürmüştür. Akımı sordum ama cevap alamadım. Seanstan sonra da yanma hissi yok denecek kadar azdı. Diğer gittiğim yer 10 dk sürerdi ama acıdan zıplardım gerçi oranın makinesi bu kadar soğuk üflemiyordu. İncelmeden ziyade azalma olacak dendi. 6 ay maddi manevi kayıp yaşamak istemiyorum. 1 yıl sonra düğünüm var ve genitalde 3. senem artık oyalanmak istemiyorum.
Nişantaşı epiderme giden kimse yok mu:/
Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur :)) Akimi sordugunuzda soylemiyorsa vardir bir bit yenigi.

Ciksin veya cikmasin seans aralarini hep ayni duzende tutun bence. Kafaniza gore gitmeyin. Tuylerinde buyume evreleri var cunku.
Merhaba.

Benimle aynı kliniğe lazere giden arkadaşım 2 ayda çıkmıyor, seanslarını 2,5 ayda bir yaptırabilirsin ben öyle yapıyorum artık dedi. Klinik ise 2 ayda bir gelin dedi.

Geçen hafta ilk seansıma girmiştim, dökülmeler bile başlamadı henüz, oyüzden 2 aya çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum.

Sizce çıkmasa bile 2 ay dolunca gideyim mi diğer seansıma?

çok kararsızım ya ne yapcam bilmiyorum herkes gitme diyor. çıkmadıysa ne gerek var diyolar
Ben 45 50 gunde 1 gittim. Tum vucut 8 seanslik paket aldim. 6.nci seansimda %90 lik sonuc aldim. Genital altinda biraz kaldi sadece. Son derece memnun oldum. Estetisyenim bile sasirdi. %70 kalici biter demisti cunku.

Merhaba.

Benimle aynı kliniğe lazere giden arkadaşım 2 ayda çıkmıyor, seanslarını 2,5 ayda bir yaptırabilirsin ben öyle yapıyorum artık dedi. Klinik ise 2 ayda bir gelin dedi.

Geçen hafta ilk seansıma girmiştim, dökülmeler bile başlamadı henüz, oyüzden 2 aya çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum.

Sizce çıkmasa bile 2 ay dolunca gideyim mi diğer seansıma?
Benim demek istedigim şu. 45 gunde bir gidiyorsaniz hep 45 gunde bir gidin. 2 ayda bir gidiyorsaniz hep ayni gidinki daha iyi sonuc alirsiniz. Tuylerin 3 evresi vardir anajen katajen telojen diye. Dokulme icin endiselenmeyin 10 gune kadar baslar. Ilk 3 seans anlamazsiniz farki. 3.ncu seanstan sonra duzgun cikmiyor bile. Cikmiyor diye gitmemezlik sakin yapmayin. 8 seans duzgun araliklarla devqm edin.

Benim demek istedigim şu. 45 gunde bir gidiyorsaniz hep 45 gunde bir gidin. 2 ayda bir gidiyorsaniz hep ayni gidinki daha iyi sonuc alirsiniz. Tuylerin 3 evresi vardir anajen katajen telojen diye. Dokulme icin endiselenmeyin 10 gune kadar baslar. Ilk 3 seans anlamazsiniz farki. 3.ncu seanstan sonra duzgun cikmiyor bile. Cikmiyor diye gitmemezlik sakin yapmayin. 8 seans duzgun araliklarla devqm edin.
Anladım, teşekkür ederim. Lazer büyüme evresinde olan tüylere etki ediyormuş değil mi? Okumuştum bir yerde bunu.

Ben biraz sabırsızlanıyorum sanırım, bir kaç tüyü çektim mesela kendiliğinden geliyor elime.

Bana 6 seansta etkisini görürsünüz büyük ihtimalle gibi birşey söylemişti doktor. 8 Seans fazla değil mi? o_O

Anladım, teşekkür ederim. Lazer büyüme evresinde olan tüylere etki ediyormuş değil mi? Okumuştum bir yerde bunu.

Ben biraz sabırsızlanıyorum sanırım, bir kaç tüyü çektim mesela kendiliğinden geliyor elime.

Bana 6 seansta etkisini görürsünüz büyük ihtimalle gibi birşey söylemişti doktor. 8 Seans fazla değil mi? o_O
Rica ederim.
Seansa gittikten 1 hafta sonra her banyoda kese yapin dokulmeyi hizlandirir. Batiklarada yardimci. Zaten kese ve lazer batik dusmani. Tuylerin hepsi bir anda buyumedigi icin farkli evrelerde oluyor hepsi. Anajen devrede yakalamak kesin sonuc o tuy kolay kolay bir daha cikmaz. Benimde 7 seans oldu. 4 ekimde 8.nci seansima gidicem. %70 sonuc alirsiniz demislerdi. %90 sonuc aldim. 6.nci seansta koltuk altim genital ustu gobek cizgisi popo arasi tamamen bitti. Tum bacakta toplasan 20 tane tuy yoktur. Genital altinda biraz var. Oda nemli bolge oldugu icin zor bitiyor dediler. Zaten daha gorusmeye gittigimde bana soyle olur boyle olur diye atip tutmadilar. Dogum olayini ve 35 yasini gecmis olmam buyuk avantaj oldu. Sizin dikkat edeceginiz 2 husus var. Duzenli araliklarla gidin ve joule seviyesi dusuk olmasin. Herkesin tuyu bir degil ki 6 seansta bitsin. Genelde 6 veya 8 etkili diyorlar. Eger seans seans para oduyorsaniz paket almak daha avantajli yari fiyatina geliyor nerdeyse.

Son düzenleme:
Merhaba oncelikle hormon tahlillerinizi yaptirin. Bende sizin gibiydim. Teniniz acik renk ve tuyleriniz siyah ise sanslisiniz. Alexandrite lazerden baska lazer yaptirmayin. Igneliyle o kadar tuyle bas edilmez. Ben vucut bolgesine alexandrite yaptiriyorum. 6.nci seansim bitti. %70 sonuc beklerken %90 a ulasti. Estetisyenin tecrubeside cok onemli bu konuda. Ucuz diye onunuze gelen yere gitmeyin derim oncelikle. Yuz bolgemede ayri bir yerde soprano ice yaptiriyorum. Kalinlar cok inceldi artik karsidan bakildiginda belli olmuyor. Bir kac seans daha gidip sonra igneli epilasyona gecicem yuz icin. Bende bu siteye sirf lazer epilasyon icin uye olmustum. Iyiki de olmusum. Tecrubelendim arastira arastira. Bilincli gittim basladim cokta iyi oldu. Konu acip sorabilirsiniz izmir deki yerleri mutlaka ki yardimci olacak arkadaslat cikacaktir. Oglum Izmirde okurken sakal ustu icin alsancakta bir yere gitmisti cok memnun kalmisti. Ogrenirsem yerini size yazabilirim. Ins sizde kurtulursunuz tuylerden insanin psikolojisini bozuyor cunku.
Siz nereye gittiniz acaba lazer icin ögrenebilirmiyim

X