- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.141
Tende onemli tuy rengide. Tuy rengi siyah degilse hic yaptirmayin tavsiye etmem. Sonuc alamazsiniz.Ya bu alex beyaz ten koyu sarı tüyü görür mü Ten bembeyaz ...
Seanslar bittikten sonra o kalan tuyler neyle temizlenecek peki. Veya siz napiyorsunuz.5 yıl önce 10 seans yapmış biri olarak kısa bir özet geçeceğim. Zira ben bu sitedeki yorumları çok okumuştum gitmeden önce ve çok işe yaramıştı.
1- Lazer işe yarar mı?
- Eğer tüy kökleriniz siyah ise kesinlikle işe yarıyor. Sakın tüylerinizin siyah olmasına aldanmayın. Koparın bir tüyü köküne bakın. Beyaz ise üzgünüm alex işe yaramayacaktır.
2- Her bölgede etkili olur mu?
- Benim tam bacaklarda siyah 1-2 tane kaldı. Geri kalanı tamamen döküldü. 5 yıldır da hiç çıkmadı. Yerini gözle görülmeyecek kadar ince sarı birkaç tüye bıraktı. Kol altı ve genital ter ve ıslak bölgeler olduğu için bacak kadar mükemmel sonuç vermiyor. Tabi azalma oldu o bile beni rahatlattı.
3- Nerede yaptırmalıyım?
-Kesinlikle doktor bulunan klinikte. Sakın güzellik merkezi olduğunu söyleyen kuaförlerde denemeyin. Ucuz olur İPL yaparlar yıl sonra yeniden karşılaşırsınız. Yada kontrolsüz yapılır cildiniz renk değiştirirYada cildinizi yakarlar. Başka başka yerlere giden arkadaşlarımın kıpkırmızı eve geldiğini biliyorum.
4- Mutlaka hormon testi yapılmalı mı?
-Boşa para harcamak istemiyorsanız EVET. Zira hormon bozukluğu varsa hiçbir işe yaramaz.
5- Çok acı çeker miyim?
-Belli bölgeler ve noktalar hariç hayır, ki benim yaptırdığım dönemden bu yana teknoloji de gelişmiştir
Gelelim jilete ilk aylarda evet tabi ki jilet yapacaksınız. Bir süre sonra gerek kalmayacak zaten. Seanslar bittikten sonra ufak ufak tüylere jilete devam ederseniz eski halinize dönersiniz
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
5 yıl önce 10 seans yapmış biri olarak kısa bir özet geçeceğim. Zira ben bu sitedeki yorumları çok okumuştum gitmeden önce ve çok işe yaramıştı.
1- Lazer işe yarar mı?
- Eğer tüy kökleriniz siyah ise kesinlikle işe yarıyor. Sakın tüylerinizin siyah olmasına aldanmayın. Koparın bir tüyü köküne bakın. Beyaz ise üzgünüm alex işe yaramayacaktır.
- Benim tam bacaklarda siyah 1-2 tane kaldı. Geri kalanı tamamen döküldü. 5 yıldır da hiç çıkmadı. Yerini gözle görülmeyecek kadar ince sarı birkaç tüye bıraktı. Kol altı ve genital ter ve ıslak bölgeler olduğu için bacak kadar mükemmel sonuç vermiyor. Tabi azalma oldu o bile beni rahatlattı.
3- Nerede yaptırmalıyım?
-Kesinlikle doktor bulunan klinikte. Sakın güzellik merkezi olduğunu söyleyen kuaförlerde denemeyin. Ucuz olur İPL yaparlar yıl sonra yeniden karşılaşırsınız. Yada kontrolsüz yapılır cildiniz renk değiştirirYada cildinizi yakarlar. Başka başka yerlere giden arkadaşlarımın kıpkırmızı eve geldiğini biliyorum.
-Boşa para harcamak istemiyorsanız EVET. Zira hormon bozukluğu varsa hiçbir işe yaramaz.
5- Çok acı çeker miyim?
-Belli bölgeler ve noktalar hariç hayır, ki benim yaptırdığım dönemden bu yana teknoloji de gelişmiştir
Gelelim jilete ilk aylarda evet tabi ki jilet yapacaksınız. Bir süre sonra gerek kalmayacak zaten. Seanslar bittikten sonra ufak ufak tüylere jilete devam ederseniz eski halinize dönersiniz
Dimi?! Alex için ciddi anlamda bitme 6 seansı bulur. 10 seansta neymiş?Eminmisiniz alexandrite oldugundan fiyat tum vucut 10 seans icin cok komik geldide. Umarim faydasini gorursunuz.
Aynen. Bana fiyatta komik geldi. Kesin dusuk akimli atis yaparlar. Bence 8 seans yeterli.Dimi?! Alex için ciddi anlamda bitme 6 seansı bulur. 10 seansta neymiş?
Bencede. Acaba alex değil de makinaları kandırıyorlar mı? Genel de 6 seanstan sonra tarama atışı yapılır kılın yapısına göre o da senede 2 defa falan olur herhalde.Aynen. Bana fiyatta komik geldi. Kesin dusuk akimli atis yaparlar. Bence 8 seans yeterli.
Banada kandirma gibi geliyor. Cakma olabilir o fiyata 10 seans hemde kol da dahil tum vucut nerde gorulmus.Bencede. Acaba alex değil de makinaları kandırıyorlar mı? Genel de 6 seanstan sonra tarama atışı yapılır kılın yapısına göre o da senede 2 defa falan olur herhalde.
inşallah görürüm. dün gittim ama tavsiye üzerine gittim, giden yaklaşık bir 10 tanıdığım çok memnun olduğu için gittim. inşallah faydasını görürüm. inşallah. 1o seyans yeterli olur. ama milletin dedği gibi aşırı bir acı da yok herkes bilsin. sinek ısırığın gibi bşey ve vucut alısıınca hiç hissetmiyorsunuz bile korkmayın :)Eminmisiniz alexandrite oldugundan fiyat tum vucut 10 seans icin cok komik geldide. Umarim faydasini gorursunuz.
Soprano ice ve diode kadar acıtmıyor ki ben acı eşiği çok düşük biri olarak yazıyorum bunu.Bu alex yöntemi acıtmıyomu?
5 yıl önce 10 seans yapmış biri olarak kısa bir özet geçeceğim. Zira ben bu sitedeki yorumları çok okumuştum gitmeden önce ve çok işe yaramıştı.
1- Lazer işe yarar mı?
3- Nerede yaptırmalıyım?
5- Çok acı çeker miyim?
böyle düşünme. sen şanssızsın sadece. benım lazerden cok memnun kalan arkadaslarım vr. mis gbi tertemiz gziyorlar ortalıkta. şans işi biraz da. bende alex e başladım. 9 seyansım var daha. ilk seyans guzel gecti ve dokulmeler basladı insallah yarar dıye dusunuyormPara ve zaman kaybı. Şuan ki aklım olsa hiç bulaşmazdım.
merhaba, benim size bi sorum olacak, genital için emla kullansam bi zararı olurmu şimdi olmasa bide ileride zararı olurmu. internette araştırdım da hissizlik yapıyo yazanlar olduBanada kandirma gibi geliyor. Cakma olabilir o fiyata 10 seans hemde kol da dahil tum vucut nerde gorulmus.