Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

5 yıl önce 10 seans yapmış biri olarak kısa bir özet geçeceğim. Zira ben bu sitedeki yorumları çok okumuştum gitmeden önce ve çok işe yaramıştı.
1- Lazer işe yarar mı?
- Eğer tüy kökleriniz siyah ise kesinlikle işe yarıyor. Sakın tüylerinizin siyah olmasına aldanmayın. Koparın bir tüyü köküne bakın. Beyaz ise üzgünüm alex işe yaramayacaktır.
2- Her bölgede etkili olur mu?
- Benim tam bacaklarda siyah 1-2 tane kaldı. Geri kalanı tamamen döküldü. 5 yıldır da hiç çıkmadı. Yerini gözle görülmeyecek kadar ince sarı birkaç tüye bıraktı. Kol altı ve genital ter ve ıslak bölgeler olduğu için bacak kadar mükemmel sonuç vermiyor. Tabi azalma oldu o bile beni rahatlattı.
3- Nerede yaptırmalıyım?
-Kesinlikle doktor bulunan klinikte. Sakın güzellik merkezi olduğunu söyleyen kuaförlerde denemeyin. Ucuz olur İPL yaparlar yıl sonra yeniden karşılaşırsınız. Yada kontrolsüz yapılır cildiniz renk değiştirir Yada cildinizi yakarlar. Başka başka yerlere giden arkadaşlarımın kıpkırmızı eve geldiğini biliyorum.
4- Mutlaka hormon testi yapılmalı mı?
-Boşa para harcamak istemiyorsanız EVET. Zira hormon bozukluğu varsa hiçbir işe yaramaz.
5- Çok acı çeker miyim?
-Belli bölgeler ve noktalar hariç hayır, ki benim yaptırdığım dönemden bu yana teknoloji de gelişmiştir

Gelelim jilete ilk aylarda evet tabi ki jilet yapacaksınız. Bir süre sonra gerek kalmayacak zaten. Seanslar bittikten sonra ufak ufak tüylere jilete devam ederseniz eski halinize dönersiniz

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Seanslar bittikten sonra o kalan tuyler neyle temizlenecek peki. Veya siz napiyorsunuz.

Siz nerede yaptırmıştınız acaba?

Ben 1 defa gittim bikini alt ve ust bacak vee esmer tenliyim en alt ayarda yapildigi halde yanik izleri olmustu cok korkmustum fakat alt bacagimda 1 seansta bile yuzde 60 azalma oldu yanik izleride bol merhemle gecti acı varmiydi evet çok.. ama alexandrite en iyi alet diye arastirdim

Merhaba, önümüzdeki hafta tüm vucut + kol alexandra yöntemine başlıyorum inşallah. 10 seyans için 1500 tl ödedim. tek çekim oldu bu biraz beni üzse de..:) neyseki kafam rahat olcak inşallah. umarım memnun kalırım. koldaki ayva tüyler için diod lazer yöntemi uygulanacakmış geri kalan her sey alexdra . umarım hersey istediğim gibi guzel gider umaarıım

Eminmisiniz alexandrite oldugundan fiyat tum vucut 10 seans icin cok komik geldide. Umarim faydasini gorursunuz.
inşallah görürüm. dün gittim ama tavsiye üzerine gittim, giden yaklaşık bir 10 tanıdığım çok memnun olduğu için gittim. inşallah faydasını görürüm. inşallah. 1o seyans yeterli olur. ama milletin dedği gibi aşırı bir acı da yok herkes bilsin. sinek ısırığın gibi bşey ve vucut alısıınca hiç hissetmiyorsunuz bile korkmayın :)

Arkadaşlar bacak ve koltuk altım için anlaştığım son seansıma gittim. 6. seans. Biliyorsunuz ben 4 seansı buz lazer yaptırdım hiç memnun kalmayınca 5 ve 6 yı alex yaptırdım. Ama so yapılan da bacaklarımda kızarmalar geçince bir de baktım ki daha kılların yarısından fazlası duruyor. Yani onlara değmemiş cihazın ışını. Değince zaten tütsüleniyor biliyorsunuz. Aradım 15 gün sonra gelin bakalım dediler. Bayramdan sonra gidicem ve kalan yerlere de atış yaptırıcam. Zaten benim yaptrıdığım yer alexi de 1 kere yapıyor. Yani 15 gün sonra kontrol atışı yapmıyor. Bu ilk seanstan beri yani soprano ice dan beri böyle oldu. Ama son seansımda kılların yarısı durunca yeniden atalım dedim. Bir bakın 15 güne dökülmeler olduktan sonra gelin dediler. İnşallah ondan da para almazlar.

merhabalar, yazınızı okudum ve 1. madde için kontrolümü yaptım, benim tüyler koyu sarı ya da kahverengi gibi ama siyah değil eminim. Ancak kökü siyah! ilk defa dikkatimi çekti koyu sarı olan tüy kökte siyah minik bir kök olmuş, bu durumda yine de alex cihazı görmez mi peki?

7 8 seans oldu genitalde alt kısımlar azaldı ama bitmedi rahatsız edecek kadar çokk ve kalın. Islak yerler bitmese de ayva tüyü kadar incelsin yeter. Ben yine jilet yapacaksam niye o kadar para harcıyorum:/ yok mu 9 10 seansta bitti ya da rahatsız etmeyecek kadar inceldi diyebilecek olan?

Para ve zaman kaybı. Şuan ki aklım olsa hiç bulaşmazdım.
böyle düşünme. sen şanssızsın sadece. benım lazerden cok memnun kalan arkadaslarım vr. mis gbi tertemiz gziyorlar ortalıkta. şans işi biraz da. bende alex e başladım. 9 seyansım var daha. ilk seyans guzel gecti ve dokulmeler basladı insallah yarar dıye dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…