-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.101
Ben lazere devam ediyorum ama etek sort giymiyorum. Bu yaz guneslenmiycemde. Eger dikkat ederim diyorsaniz yaptirin.Arkadaşlar ben bacak ve koltuk altıma alexe başlamaya karar verdim. diğer yöntemler işe yaramadı çünkü. Ama klinik ısrarla yazın alex yapamayız leke olur diye tutturdu. Siz de hiç yaz ayında alexe başlayan veya devam eden yok mu?
Ben lazere devam ediyorum ama etek sort giymiyorum. Bu yaz guneslenmiycemde. Eger dikkat ederim diyorsaniz yaptirin.
Bu sene kapriyi giyip disari cikmayin ama. Bende tatil dusunuyorum. Ama uzun bir elbise alicam birde ince bir pantolon denizden cikar cikmaz giyicem. Ekim basina kadar 2 seansim kaldi.Evet ben denize gitsem bile asla güneş altına yatıp güneşlenen biri değilim. Kısa şort ve etek giyme gibi bir alışkanlığımda yok, sadece diz altı kapri giyiyorum. Mesela siz denize falan girer misiniz? Bunda etki yapar mı?
Anladım. İnşallah iyi,sorunsuz bir tatil geçirirsiniz. Peki toplamda kaç seans olacak 2 seans daha alınca siz? Bir de ne kadar faydasını gördünüz?Bu sene kapriyi giyip disari cikmayin ama. Bende tatil dusunuyorum. Ama uzun bir elbise alicam birde ince bir pantolon denizden cikar cikmaz giyicem. Ekim basina kadar 2 seansim kaldi.
Tsk ederim. Ben 8 seanslik anlasmistim. Ekim basina kadar kalan 2 seansi bitirmek zorundayim. Bende alexandrite elicare kullanildi en yuksek joule 18 idi. 6.nci seansta bacaklara yapti onuda. Genitalinde ustunu 16 altini 14 yapti. Bundan sonraki 2 seansta boyle olur. Bana %70 75 kalici olur dediler ama %90 bitti sayilir. Gunese cikmadan once 50 faktorluk krem surunAnladım. İnşallah iyi,sorunsuz bir tatil geçirirsiniz. Peki toplamda kaç seans olacak 2 seans daha alınca siz? Bir de ne kadar faydasını gördünüz?
Ben bugün ilk seansımı yaptırdım. 22 ile çalıştım dedi. Denize girin ama güneşlenmeyin dedi. Çok dayanılmayacak bir acı olmadı. Hayırlısı bakalım.
Evet 50 faktör sürmeliyim. Antalya'da yaşıyorum birde ben. İnşallah sorun olmaz. Eğer incelme olursa kıllarda dereceyi daha da arttırıcam dedi. İnşallah benimde o kadar biter. Keşke başından alexe girseydim. İyi bayramlar bu arada.Tsk ederim. Ben 8 seanslik anlasmistim. Ekim basina kadar kalan 2 seansi bitirmek zorundayim. Bende alexandrite elicare kullanildi en yuksek joule 18 idi. 6.nci seansta bacaklara yapti onuda. Genitalinde ustunu 16 altini 14 yapti. Bundan sonraki 2 seansta boyle olur. Bana %70 75 kalici olur dediler ama %90 bitti sayilir. Gunese cikmadan once 50 faktorluk krem surun
Benim gittigim yerde hem alexandrite hemde buzlazer diod sistem var dilerseniz ozelde ismini verebilirimmerhaba ankara da genital,bacak, kol altı, için alex düşünüyorum ama karın, bel, kol ve bıyık çene için diode ikisini de sağlayan merkez var mı acaba? ücreti önemli değil doktor kontrolünde olmasını istiyorum :/
Dokulmelerin baslamasi 1 hafta 10 gunu buluyor. Bunu hizlandirmak icin lazerden 1 hafta sonra bol bol kesr yapin her dusta. Eger lazer yaptiracaksiniz kendinizi gunesten cok iyi korumalisinizMerhaba bayanlar bir yerle görüştüm Aleksanderite. Ve soprano ice cihazları var önce Aleksanderite ile başlayıp kıllar incelincd soprano ice yapıyorlar mis.
Asıl soracagima geleyim ilk seansa 3 temmuzda gidicem 15gun sonrada deniz tatili.
Birincisi bu tüyler ne zaman a dökülür daha önce bir IPL kazığı yedim dediler 15gune dökülür şimdi dökülür bı kese daha dökülür derken yarışı belki döküldü diğer yarısını alsam alamıyorum e yaz vakti böyle de gezilmiyor. Alexandereite ile kaç güne dökülür birde hepsi dökülür mü
İkincisi de 15 gün sonra deniz sıkıntı yaratır mı sizce
O tuyler zaten koklerinden ayrilmis vaziyette su an. Bol kese yapin dugun gunune kadar. Jiletlersenizde eger uzayip deriden atilmasini beklersiniz.Selam arkadaşlar. 4 gün önce lazer için ilk seansıma gittim. Bu tüyler ne zaman dökülecek
Bu cuma kına pazar günü de düğün var. Bacağı bir şekilde kamufle ederim ama koltukaltını ne yapacağız? O zamana kadar dökülür mü sizce? Çekince tüyler elime geliyor ama kendiliğinden dökülmeyecek gibi duruyor.
Alabalik32 sizin tecrübelerinizden yararlanabilir miyim?
Dökülmezse jilet yapmalı mıyım?
Alabalik32 hanım iyi geceler. Lazerle ilgili baya bilgi ve tecrübeye sahipsiniz maşallah firmaci filan mısınız yoksa sürekli lazere mı gidip bu kadar bilgiye sahipsiniz merak ettim doğrusu. Lazer epilasyon yazınca her yorum da adınız geçince merak ettim. Sizin önerdiğiniz bir lazer sistemi veya cihaz var mı bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)O bolgedeki tuyleriniz kalin ve siyah ise alex. Yoksa alex inceleri tetikleyebilir. Eger ince ise soprano ice buzlazer diod sistem yaptirin
Evet hanimefendi bu lazer isini yaptirana kadar cok arastirdim. Paramin heba olmasini istemedim. Yuzum ve vucut bolgem icin 2 ayri yere gidiyorum. Bu lazer epilasyon konusunu takip ediyorum buradan. Alexandrite ve diod lazerden baskada lazer tavsiye etmiyorum. Ama bu lazerlerde gercek lazer olmak kaydiyla.. Saygilarimla..Alabalik32 hanım iyi geceler. Lazerle ilgili baya bilgi ve tecrübeye sahipsiniz maşallah firmaci filan mısınız yoksa sürekli lazere mı gidip bu kadar bilgiye sahipsiniz merak ettim doğrusu. Lazer epilasyon yazınca her yorum da adınız geçince merak ettim. Sizin önerdiğiniz bir lazer sistemi veya cihaz var mı bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Merhaba alabalık en iyisini yapıyorsun bizide bilgildndiriyorsun çok sağol benimde dikkatimi çekmişti konulardaki yorumların. Ben soprano ice ve cynasure Aleksanderite olan bir yerde başlıyorum. Soprano ice da iyi diyorlar duydun mu senEvet hanimefendi bu lazer isini yaptirana kadar cok arastirdim. Paramin heba olmasini istemedim. Yuzum ve vucut bolgem icin 2 ayri yere gidiyorum. Bu lazer epilasyon konusunu takip ediyorum buradan. Alexandrite ve diod lazerden baskada lazer tavsiye etmiyorum. Ama bu lazerlerde gercek lazer olmak kaydiyla.. Saygilarimla..