- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.121
Tsk ederim arkadasim. Soprano ice yuz bolgeme yaptiriyorum. Simdilik memnunum 4 seans 4 kontrol oldu. Ama siz vucut bolgesi icin dusunuyorsaniz tuyleriniz koyu renk teninizde acik renkse kesinlikle alexandrite derim. Alex Dioddan daha etkili vucut bolgesinde.Merhaba alabalık en iyisini yapıyorsun bizide bilgildndiriyorsun çok sağol benimde dikkatimi çekmişti konulardaki yorumların. Ben soprano ice ve cynasure Aleksanderite olan bir yerde başlıyorum. Soprano ice da iyi diyorlar duydun mu sen
Bana Aleksanderite ile başlayalım ileri seanslarda sarı tüyler kalınca soprano ice ile devam ederiz dediler. Ya bu arada bende şok oldum birden bir sürü vorteks diye konu görünce ilk defa duydumTsk ederim arkadasim. Soprano ice yuz bolgeme yaptiriyorum. Simdilik memnunum 4 seans 4 kontrol oldu. Ama siz vucut bolgesi icin dusunuyorsaniz tuyleriniz koyu renk teninizde acik renkse kesinlikle alexandrite derim. Alex Dioddan daha etkili vucut bolgesinde.
Aynen alex ile 6 seans yaptirin bakalim eger cok incelme olursa 2 seansta soprano yaptirirsiniz. Tuylerde sarilasma olmuyorda gri renk aliyor ve cok ince oluyor gozle bile zor goruluyor o derece. Bu vortex cihaz ipl arkadasim gercek lazer degil. Kesin birinin guzellik salonu var bi dunya uyelik alip reklam yapmaya caliyorlar. Artik ipl sistemin ise yaramadigini herkes ogrendi.Bana Aleksanderite ile başlayalım ileri seanslarda sarı tüyler kalınca soprano ice ile devam ederiz dediler. Ya bu arada bende şok oldum birden bir sürü vorteks diye konu görünce ilk defa duydum
Merhaba oncelikle hormon tahlillerinizi yaptirin. Bende sizin gibiydim. Teniniz acik renk ve tuyleriniz siyah ise sanslisiniz. Alexandrite lazerden baska lazer yaptirmayin. Igneliyle o kadar tuyle bas edilmez. Ben vucut bolgesine alexandrite yaptiriyorum. 6.nci seansim bitti. %70 sonuc beklerken %90 a ulasti. Estetisyenin tecrubeside cok onemli bu konuda. Ucuz diye onunuze gelen yere gitmeyin derim oncelikle. Yuz bolgemede ayri bir yerde soprano ice yaptiriyorum. Kalinlar cok inceldi artik karsidan bakildiginda belli olmuyor. Bir kac seans daha gidip sonra igneli epilasyona gecicem yuz icin. Bende bu siteye sirf lazer epilasyon icin uye olmustum. Iyiki de olmusum. Tecrubelendim arastira arastira. Bilincli gittim basladim cokta iyi oldu. Konu acip sorabilirsiniz izmir deki yerleri mutlaka ki yardimci olacak arkadaslat cikacaktir. Oglum Izmirde okurken sakal ustu icin alsancakta bir yere gitmisti cok memnun kalmisti. Ogrenirsem yerini size yazabilirim. Ins sizde kurtulursunuz tuylerden insanin psikolojisini bozuyor cunku.Öncelikle herkese merhaba, okuyabildiğim kadarıyla mesajları okudum bilgilendirdiğiniz için tesekkurler hepinize ama yine de sizden özellikleAlabalik32 den bana fikir vermesini istiyorum. Benim vücudumun tamamında bi tüylenme sorunu var. o kadar çok uzuluyorum ki gerçekten psikolojim bozuldu. hiç bi zaman istediğim kıyafetleri giyemiyorum yaz ayları benim için işkence gibi kimseye de anlatamıyorum derdimi çünkü basına gelmeyen bi insan anlamaz. o yüzden burda sizinle konusmak istedim. bacaklarım genital ve koltuk altı tüylerim siyah kalın ve tenim de beyaz. vücüdumun geri kalanındakı tuyler de siyah ama ince. iğneliyle ugrasmam cünkü maddi olarak beni çok yorabilir.ama lazer de işe yarar mı bilmiyorum. izmir de bu konuda iyi bir yer bilen varsa lütfen yardımcı olsun. yarın da doktora gidip bi konusacagım tahlil yaptıracaktır muhtemelen. Off off o kadar bıktım kı gerçekten kendimden nefret etmeye basladım. ((
Estf. Sordum elegant dedi ismine Alsancakta. Gogus bel ve gogus hic yaptirmasaniz yayilir diye korkuyorum cunku. Yada diod yaptirin. Diger bolgelerinize kesinlikle alexandrite yaptirin. Bende cok tuyluydum benimde hormonlar temiz cikti. Ayak el parmaklarimda dahi vardi. Benim gobektekiler ortaydi kalinligi alex ile yok oldu. Ama siz ince diyince dusunduruyor beni. Alexandrite bende kol ve yuz haricinde %90 bitirdi daha 6 seans olmasina ragmen. Ins sizde faydasini gorursunuz. Teniniz acik renk ise kesinlikle ise yarar yalniz joule akim yani dusuk ayarda yaparsa faydasini goremezsiniz. Ona dikkat edin. Aciya biraz katlanin tuyler azaldikca acida azaliyor.Alabalik32 geç cevap yazdım kusura bakma ancak fırsat bulabildim. tahlillerde bişey cıkmadı yumurtalıklarda da sorun yokmus. peki bu tüylenme niye var anlamıyorum genetik dicem ama ailede benim gibi olan başkası yok. neyse artık şimdi sadece tek ihtiyacım olan izmirde iyi bir epilasyon merkezi bulmak bu arada tenim açık ama göbek bel göğüs bölgesindeki tüyler siyah ama cok ince onları lazer görür mü ondan emin olamıyorum o kadar büyük bölgelerdede iğneliyle ugrasamam gücüm yetmez. lütfen o yeri öğrenip bana da söyler misin
Merhabalar, bu tüylenme meselesi ne yazık ki yediklerimizden de oluyor. GDO'lu ve hormonlu tavuk, hazır gıda ve bisküvi gibi tatlı çeşitleri de hem vücutta kist, kısırlık hem de tüylenme yapıyor. Ayrıca kullandığımız kozmetik ürünler de cabası.Alabalik32 geç cevap yazdım kusura bakma ancak fırsat bulabildim. tahlillerde bişey cıkmadı yumurtalıklarda da sorun yokmus. peki bu tüylenme niye var anlamıyorum genetik dicem ama ailede benim gibi olan başkası yok. neyse artık şimdi sadece tek ihtiyacım olan izmirde iyi bir epilasyon merkezi bulmak bu arada tenim açık ama göbek bel göğüs bölgesindeki tüyler siyah ama cok ince onları lazer görür mü ondan emin olamıyorum o kadar büyük bölgelerdede iğneliyle ugrasamam gücüm yetmez. lütfen o yeri öğrenip bana da söyler misin
iyi bir jinekolog ve endokrinolog bulun.bir kaç hekime görümek gerek.aynısı başıma geldi.yok rahimde bir şey dendi.doktor dolaştım.polikistik olduğumu öğrendim.bazen cok kücük kistler olabiliyor ve sallamıyolar sizi.endokrinolog da tahliller de lsh/fsh oranına bakmalı.genetik değilse ya pcos ya da lsh/fsh hormonlarında büyük ihtimal anormallik vardır.Alabalik32 geç cevap yazdım kusura bakma ancak fırsat bulabildim. tahlillerde bişey cıkmadı yumurtalıklarda da sorun yokmus. peki bu tüylenme niye var anlamıyorum genetik dicem ama ailede benim gibi olan başkası yok. neyse artık şimdi sadece tek ihtiyacım olan izmirde iyi bir epilasyon merkezi bulmak bu arada tenim açık ama göbek bel göğüs bölgesindeki tüyler siyah ama cok ince onları lazer görür mü ondan emin olamıyorum o kadar büyük bölgelerdede iğneliyle ugrasamam gücüm yetmez. lütfen o yeri öğrenip bana da söyler misin
kizlar merhabalar 10 gun önce alexaderite ile lazere basladim bugunde rotus yapildi ve 2. seasim 6 hafta sonraya verildi.
fakat sizlere birsey sormak istiyorum simdi tuyler ciktiktan sonra bu 6 haftalik sürecte jiletle alabilir miyim yoksa almamam mi gerekiyor. sormayi unutmusum !
Ister alin ıster almayin sonucta diger seansa gitmeden 2 gun once jilet yapacaksiniz. Ben bir kac kere jilet yapmistim. 3.ncu seanstan sonra yapmaya bile gerek kalmiyor. Diger seansa gitmeden once yapiyordum.kizlar merhabalar 10 gun önce alexaderite ile lazere basladim bugunde rotus yapildi ve 2. seasim 6 hafta sonraya verildi.
fakat sizlere birsey sormak istiyorum simdi tuyler ciktiktan sonra bu 6 haftalik sürecte jiletle alabilir miyim yoksa almamam mi gerekiyor. sormayi unutmusum !
Rica ederim. Bana seans aralarinda jilet yapmak daha mantikli geliyor. Yapin ki lazer daha iyi gorsun. Ben estetisyenime sordum bundan sonra hep yapacaksin dedi. Seanslar bittikten sonrada kalanlara jilet yap 6 ayda 1 seans yapariz dedi.
Tsk ederim arkadasim. Soprano ice yuz bolgeme yaptiriyorum. Simdilik memnunum 4 seans 4 kontrol oldu. Ama siz vucut bolgesi icin dusunuyorsaniz tuyleriniz koyu renk teninizde acik renkse kesinlikle alexandrite derim. Alex Dioddan daha etkili vucut bolgesinde.
Merhaba, ben bu konuda çok cahilim. Şöyle ki, Alex'in de kendi içinde değişik cihaz isimleri var galiba. Bembeyaz ten, simsiyah kalın kıl için Alex'i seçmem daha uygun görünüyor sanırım vücut için. Ancak hangi Alex sizce?
Bir de İstanbul Anadolu yakasında bir türlü bulamıyorum referanslı bir yerKimse yok mu?
Candelada iyi epicare de iyi.Merhaba, ben bu konuda çok cahilim. Şöyle ki, Alex'in de kendi içinde değişik cihaz isimleri var galiba. Bembeyaz ten, simsiyah kalın kıl için Alex'i seçmem daha uygun görünüyor sanırım vücut için. Ancak hangi Alex sizce?
Bir de İstanbul Anadolu yakasında bir türlü bulamıyorum referanslı bir yerKimse yok mu?