- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
erkek arkadaşım alevi. ailem en başta asla kabul etmedi. ama ben ne kadar iyi biri oldugunu anlattıkca birşey dememeye başladılar. aile büyükleri de eger hayırlı bir eşse alevi sunnı farketmez, sana değer versin yeter dediler. erkek arkadaşımla da allah nasıp ederse evlenmeyi düşünüyoruz. Ona inanıyorum. Hayatımda onun kadar aklı başında, mert, dürüst bir insanla karşılaşmadım, allah utandırmasın. Ama sonucta evlilik aileler arasında da olan bişey. ya ilerde bunlar sorun olursa? en basiti çocugumuz olsa onun mezhebı ne olacak mesela? yada ben dini gereklilikleri yerine getirmemesinden rahatsız olur muyum?
kızlar açıkcası bilemiyorum. bana da hiçbirşey anlatmıyor bizim farklı oldugumuzu farklı geleneklerimiz oldugunu düşünmüyor. lütfen büyüklerim yardımcı olsun bana yol göstersin. alevilik konusunda da lütfen bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum ve lütfen konuyu başka yerlere çekmeyiniz burda kimse hor görülsün istemiyorum.
kızlar açıkcası bilemiyorum. bana da hiçbirşey anlatmıyor bizim farklı oldugumuzu farklı geleneklerimiz oldugunu düşünmüyor. lütfen büyüklerim yardımcı olsun bana yol göstersin. alevilik konusunda da lütfen bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum ve lütfen konuyu başka yerlere çekmeyiniz burda kimse hor görülsün istemiyorum.
Son düzenleme: