ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

bir mühendis için çok kolay bir sınav çalışmana bile gerek yok
tek yapacağın şey zamanla yarışmak
onuda zaman tutup evde deneme çözerek halledebilirsin
bol şanslar :içelim:

merhaba arkadaşlar bende ilk kez denicem y.lisans yapıcam inşallah e-mba işletme 55 almam yeterli bölümü önemli deil...sınav hakkında pek bi bilgim yok ama kolay gibi görünüyor...alınırmı dersiniz

merhaba arkadaşlar bende ilk kez denicem y.lisans yapıcam inşallah e-mba işletme 55 almam yeterli bölümü önemli deil...sınav hakkında pek bi bilgim yok ama kolay gibi görünüyor...alınırmı dersiniz

bence alırsınız 55 puan yüksek puan degil zaten işletme okumussunuz zorlanmassınız tabi bir ales kitabı alıp calısın yinede..

ben de ALES'e gireceğim doktoraya başvurucam. Ancak en son 2002'de yüksek lisansa başvuru için girmiştim (o zamanlar adı LES idi) şimdi çalışıyorum ancak doktora da yapmak istediğimden sahalara geri döndüm alkisalkisalkis sormak istediğim aradan bayağı zaman geçtiği için kitap alma konusunda kararsızım, siz hangi kitabı önerirsiniz?

herhangi çıkmış sorular kitapçığı yeterli olacaktır. konu anlatımlı istiyorsan yedi iklim en iyisi die biliorum. ben de onu aldım. 2010 ales sonbahar sınavına başvurlar ne zaman oluo bilen var mı ?
ben cok stes yapmaya başladım. sözelciyim ve matematiğin m sini bilmem. benım için zor olacak sanırım. mafoldumben

kızlar benım bi sorum daha var. benım yabancı dilim yok. sanırım önümüzdeki yıl her üniversite yabancı dil isteyecekmiş. böyle bi söylenti duydum. ne kadar doğru bilgisi olan var mı?
bir de üds kursları önerilerinizi bekliorum....opuyorumnanaktan

Dogru olabilir..Tezlide kesin istiyorlar..

arkadaşlar meraba.aleste matematik yapamayan sözelciler sadece türkçe yapsalar oluyor mu.ve yeterli puanı alabiliyorlar mı acaba.bu konuya biraz yabancıyım kusura bakmayın.

kızlar ben hala calısmaya baslamadım içinizde benm gibi bir türlü konsantre olamayan var mı??

ben şubatta alacaım diplomay acaba kasımda mi girsem mayısta mı? daha çalışmadım hiç ben.... napsam acaba ara dönemde üni ler pek açmıyorlar formasyon bi akıl verin kızlar?

merhaba arkadaşlar ben evliyim ve bir bebeğim var yüksek lisans yapmak istiyorum sınava girdim ama 72 aldım kasımda bir daha giricem bebekle çalışmak zor oluyor ama akademisyen olmak istiyorum önerileriniz püf noktalarınız varsa benimle paylaşırmısınız.....

merhaba bayanlar bende uzun bir aradan sonra sınava girecem inşallah,benim tek sorunum matematik,epey unutmuşum en baştan başlamıştım çalışmaya fakat ramazan dolayısıyla çalışamıyorum bu aralar,yüksek bir puan almak için sayısalı çok iyi mi yapmak gerekiyor?Türkçeden bir sorunum yok,tarih mezunuyum o nedenle sayısalım kötü..

EN SON 2005 mayıst alese girmiş 52 mi ne almıştım
hiç çalışmadan tabiki

bu sene birden girmeye yüksek lisansa başvurmaya karar verdim
bugün çıkmış sorulara bakayım dedim 2008 ilk bahar var elimde şu anda
sistem değişmiş epey
ama kolay geldi bana
2005 mezun olup ne kpps için çalıştım ne les için
tabiri caizse yeni kitap açtım
unuuttum diye çok korktum ama
çok şükür

türkçeye falan bakmadım mat 1 e baktım
mat 2 biraz daha zor gibi

merak ediyorum hep mi yüksek sonuçlar var
80 liler falan
55-60 almak bizim için süperdi 2005 de
şaşkınım biraz da
ama önemli olan zaman bu sınavda

bakalım kaç puan alacam kasımda :)

sadece deneme çözerek hazırlancam
her gün bir deneme anca çözebilirim

hepimziin hakkında hayırlısı olsun
başarılar

merhaba arkadaşlar ben 2010 haziranda eğitim fakültesinden mezun olacağım.akademisyenlik istitorum 2010kasım da gireyim diyorum benim sorum ise senede iki sınav yapılıyor ya ikisi için de ayrı başvuru tarihleri mi var? bi de yabancı dil için üds kitaplarına çalışsam yeter mi?bilginiz varsa lütfen paylaşın

evet canım ikisi için de ayrı başvuru yapman gerekiyor.ingilizcen iyiyse yeter yani hatırlatır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…