selm arkadaslar, istanbul'da bir üniversitede akademik personel olarak calısan bırı olarak, sıze yardımcı olmak ıstedım.. ales zorlu bır sınaw deıldır; istanbul akmar pasajında 25 ytl'lık bır kıtaba calısarak bıle en az 75 alırsınız... ben anadolu lısesı fen bölümü mezunuyum, ilk girişimde tek kelime bile bilmeden 75 almıstım...demek ıstedıgım gözünüzde büyütmeyin... yardımcı olabıleceğim bir konu olursa seve seve... kolay gelsin kızlarrrrrrrrrrr
ben de edebıyat mezunuyum.fakat en yuksk 58 aldım yanı basaramıyorum edebıyat mezunuyum mayısta tekrar gırecegım nasıl basarılı olabılırım
kızlar ben 2009 mayısındaki alese girmeyi düşünüyorum..girecek olanlar yazsın
selm arkadaslar, istanbul'da bir üniversitede akademik personel olarak calısan bırı olarak, sıze yardımcı olmak ıstedım.. ales zorlu bır sınaw deıldır; istanbul akmar pasajında 25 ytl'lık bır kıtaba calısarak bıle en az 75 alırsınız... ben anadolu lısesı fen bölümü mezunuyum, ilk girişimde tek kelime bile bilmeden 75 almıstım...demek ıstedıgım gözünüzde büyütmeyin... yardımcı olabıleceğim bir konu olursa seve seve... kolay gelsin kızlarrrrrrrrrrr
merhaba herkesee bende ilk defa gircem alese mayısta basvurular da bugün basladı ama nasıl calısacağımı bilemiyorum hem kpss calısmak hem
alese bilmiyorum kafam çok dolu sanki bişey almıyor. nasıl çalısacam ben bu alese ya bilen var mı:1no2:
bu sınavda da üds gibi yanlış doğruyu götürmüyordru değil mi arkadaşlar...boş bırakmaya gerek yok yani..
Ben ales ıcın kursa gıdıyorum. Bugun deneme sınavı olduk. sozel 74 net sayısal toplam 38. 70 puanı gecıyorda ben akademısyen olmak ıstedıgım ıcın ne kadar yuksek olursa okadar ıyı. Ama maalesef matematık bolumde cok da ılerleyemıyorum
bu sınavda da üds gibi yanlış doğruyu götürmüyordru değil mi arkadaşlar...boş bırakmaya gerek yok yani..