arkadaşlar ales başvuruları başladı herkesin haberi vardır inşallah..bu arada ben istanbul üsküdar da oturuyorum burada sadece ziraat bankasına para yatırılıyor,iş bankası,vakıf bank almadı,garanti bankası da internet bankacılığından alıyor haberiniz olsun,belki yere göre değişir ama ben bayağa bir banka gezdim en son ziraatte hallettim..
kızlar bi de üniversitelerin internet adreslerine baktım ama bulamadım.ben makina mühendisliği bölümü mezunuyum.iç mimaride yüksek lisans yapmayı istiyorum.hangi üniversitelerde var bulamadım.
Alese ilk defa girdim bende.Sınav çok kolay ama yetiştirmesi zor.EA dan zar zor 65 aldım.Bu puanla belki biyere girebilirim diye düşündüm.Ama değerlendirme sonunda ( ki mülakat kalktı sadece puanlar geçerli biliyosunuz ) diğerlerinin ales puanlarını görünce şookk oldum:yaw anlamıyorumki bir insan 3 saatlik bir sınavda 120 sorunun tamamına yakınını nasıl doğru çözer.Hadi doğru yaptı hepsini.Nasıl yetiştiriyolar peki? o puanlar nasıl alınıyor aklım almıyo bi türlü.Tüm umutlarım suya düştü zaten:ben taş çatlasa 70 ancak alırım bu sınavdan.