ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

40 40 bölüyorum ben de görkem once turkçenini ilk 40 nı yapıyorum sonra mat1 sonra turkçenin geri kalan 40 ı sonra mat2 diye yapıyorum ama sınavda nası olur bilemiyorum..
inşallah çok iyi geçer hepimizin:kaydirigubbakcemile2

sonuçlar açıklanmış arkadaşlar umarım herkes istediği puanı almıştır

Bende sonbahardakine girmeyi düşünüyorum Matematiğim zayıf ne yapabilirim hiç bilmiyorum ..

merhaba arkadaşlar, ales e girmek istiyorum ama pek bir bilgim yok, yardım isteyeceğim sizlerden. önlisans yıldız teknik turizm işletmeciliğini bitirdikten sonra aöf de işletme okuyorum 4. sınıfta. ales e girmek istiyorum hangi bölümleri tercih edebilirim bilmiyorum

ışletme okuyorsan Bankacılık sigortacık
Sigorta Yönetimi
ışletme
- Finans

- ınsan Kaynakları Yönetimi

- Kalite Yönetimi

- Lojistik Yönetimi ve Ulaştırma

- Muhasebe ve Denetim

- Pazarlama

- Yönetim Bilişim Sistemleri

- Yönetim ve Organizasyon

Diye biliyorum yanlışım varsa kusura bakma..

çok teşekkür ederim, eğer insan kaynakları oluyorsa çok iyi benim için. peki bir kılavuz falan yok mu böyle puanlarına falan bakabileceğim?

bende ales girecegim inş. bu topicde birbirimize destek olalım arkadaslaropuyorumnanaktan

merhaba hayat nasılsın çalışıyormusun ben kitap aldım yüzüne bakmıyorum matematik çalışmam gerek..

canım msjı gec farettim kusuruma bakma bende kitap aldım tek agac yayınlarının sadece kitabı aldıgım gün actım baktım:kedi:ama p.tesi baslıyorum artık bu kadar bosvermek yeter...

Oturup matematik çalışmak zoruma gidiyor ÇAlışmam gerek..

ilerde daha da zorlanırsın bi yerden baslamak gerek....(tabi benim içinde gecerli)

ben de bu sene ilk defa gireceğim ama hiç çalışmadım nasıl olur acaba diye düşünüyorum. başvuru tarihleri 14 eylülde.. sınav da 15 kasımda, tekstil mühendisliği son sınıftayım bu sınav benim için gerçekten önemli, tekstil bu dönemde böyle krizdeyken mezun olup işsiz kalmak istemiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…