• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES 2013 İlkbahar Dönemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Katze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet ea senin. Doğru biliyorsun canım. Sözel yüksek görünce ona mı ağırlık verdin dedim o yüzden sordum.

Ben ne yaptığımı biliyor muyum bir sor!
Bir şeyden haberin olmadan sınava girersen böyle olur. :47:
Bir sonrakine çalışırım inşallah, hevesim geçmezse tabii.

Senin puanın kaç sahi?
Oluru var mı?

Ben ne yaptığımı biliyor muyum bir sor!
Bir şeyden haberin olmadan sınava girersen böyle olur. :47:
Bir sonrakine çalışırım inşallah, hevesim geçmezse tabii.

Senin puanın kaç sahi?
Oluru var mı?

İlk girişin canım sonuçta. Hem niye hevesin geçiyor ki.

Az biraz bakmayı denersin, matematiğe biraz ağırlık verirsin. Türkçe'den bir sorunun yok anladığım kadarıyla.

Benimki 87 canım. Bakalım inşallah olur.

İlk girişin canım sonuçta. Hem niye hevesin geçiyor ki.

Az biraz bakmayı denersin, matematiğe biraz ağırlık verirsin. Türkçe'den bir sorunun yok anladığım kadarıyla.

Benimki 87 canım. Bakalım inşallah olur.

Sevindim canım senin adına, inşallah olur!
Sözel mi oluyor seninki?

KASIM'dakine çalışarak girmeyi düşünüyorum zaten, bakalım hayırlısı.

Sevindim canım senin adına, inşallah olur!
Sözel mi oluyor seninki?

KASIM'dakine çalışarak girmeyi düşünüyorum zaten, bakalım hayırlısı.

Evet canım Sözel benimki.

Geçen sene alan dışı da denemiştim o yüzden ea'dan da girdim geçen sene.

2 puanım da var şimdilik, her iki türlü de deneyeceğim bakalım.

sözel 86 sayısal 66 eşit ağırlık 68 benimde
bu puanlarla üniversiteye araştırma görevlisi olarak girebilirmiyim fikri olan var mı?

Sınıf öğretmenliği mezunuyum geçemez miyim acaba yüksek lisans yaparım olmazsa kısmet

Açılan kadroya bağlı .. ben mesela 81 aldım dilim var ama okul puanım düşük hiç bi işe yaramıyo :( bölümüm ilahiyat 80den aşağı almıyo ...

Benimde ea 76 geldi ama çalışmadan girdim. Çalışsam ne kadar değişir merak ediyorum. Yükseklisans başvuruları ne zaman oluyor bilen var mı?

Benimde ea 76 geldi ama çalışmadan girdim. Çalışsam ne kadar değişir merak ediyorum. Yükseklisans başvuruları ne zaman oluyor bilen var mı?

üniversitelerin sayfalarına bak orda ilan ediyorlar ağustos gibi olur tahminim

bi üniversiteyi kazandım, bölüm de istediğim bölümdü aslında. sonra, kendi hocalarımla konuşunca daha farklı bi bölüme yöneldim. o nedenle bu sene tekrar giriyorum sınava.

Ben de yükseklisans için bazı detaylar danışmak istiyorum uygun mudur?Medya planlamayla ilgili

Arkadaşlar Merhaba,
İlkbahar döneminde aranızda yoktum fakat; sonbahar dönemi için hazırlanacak olan arkadaşlara eşlik edebilirim. Arkadaşlar haftaya sınava başvuruları başlıyor. 11-20 Eylül sanırım tarihler. Kaçırmayın :)

Bir de kaynak önerebilir misiniz arkadaşlar? İletişim fakültesi mezunuyum, daha önce hiç girmedim. Aptal bir aşk, evlilik hayalleri ile hayatımı ertelemişim. Biraz tecrübesizim anlayacağınız. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hepinize başarılar :)

Ben her sene gibi girmeyi alışkanlık haline getirdim ne kadar yüksek alsan o kadar iyi tabiki böyle sınavlarda. Hiç çalışmadan 74 aldım hedefim sonbahar dönemine biraz çalışıp 80 den fazla almak istiyorum. Mesela 85 :)

benımde en az 70 almam lazm kasımdaki sınavdan :((( ilkbahardakınden 64 almıstm.. yarın ıhtıyac yayınını alacam calscam 1 ay durmak yok :)

Back