ALES 2013 İlkbahar Dönemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Katze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben eşit ağırlığım. matematik umduğumdan zor geldi(( türkçede hiç zorlanmadım ama matematikten kaybedicem sanırım :'(

Sözelden girdim ben de. Zor geldi bana bu sınav, bundan önceki girdiklerim daha kolaydı ve daha rahat geçmişti. Sözel 1 deki mantık sorusu beni zorladı, haritadaki çizimden bir şey anlamadım açıkçası, hangisi tren,uçak yolu, nerde sona eriyor vs. Normalde mantık sorularıyla aram iyidir ama bu sefer olmadı. Paragrafların bazıları kolaydı ama kimisinde de çeldirici şıklar vardı. Matemetik de zordu. Normalden daha az yapabildim. Süre sıkıntısı da yaşadım. Çok zamanımı aldı.
Hayırlısı olsun hepimiz için.

sayısalcıyım ben de,normalde sözelden 30 net yapardım ama sayısal sorularla uğraşmaktan sözele zaman kalmadı çok zorlandım((sonbahar dönemine iyi hazırlanıcam

Zaten genelde ilkbahar dönemlerinde soruların zorluğunu abartıyorlar ama başkasına fark atmak için ilkbahar dönemi daha avantajlı çünkü herkese zor geliyor ve kötü alıyor. Sonbahar döneminde geneli iyi yaptığı için puanlar düşük oluyor yılmadan devam edelim bakalım ALESe girmeye hepimize geçmiş olsun canımızı sıkmayalım bu arada sınava ne için girdiniz arkadaşlar yüksek lisans için mi yoksa Öyp ile atanmak için mi?

önlisansa öğretim görevlisi olmak için

kesinlikle katılıyorum size,resmen haritanın içindekileri okuyamadım,anlamadım. zaten zamanla yarışıyoruz ne demeye öyle uğraşmacalı şekil verirler anlamıyorum.direkt 5 sorun boş sözelden o soru yüzünden..

Benim de o sorudan boşum var ama hepsini bırakmadım ben. İki şık arasında kaldığımı salladım. Şansıma tutar belki diye bir umut işaretledim. :44:
Şekil verilmesi gerçekten de diğer sorulara göre daha çok uğraştırıyor beni. Sözel 2 deki mantıklar kolaydı mesela. Daha kısa sürede yaptım. Diğeri vaktimi aldı baya, yapabilsem yine üzülmeyeceğim ama o kadar uğraş sonu sıfır.

Hiç çalışmadan giriyorum, hadi hayırlısı. :26:

Ben de çalışmadan girdim. Giz biliyor, bir de başım ağrıdı sınavda. "O neydi gız?" bunu ben de çok derim. bu arada sormuşsun ya ne için girdiniz diye. ben yüksek lisans için girdim. Canım, senin sınavın nasıl geçti?

Ben de çalışmadan girdim. Giz biliyor, bir de başım ağrıdı sınavda.

Önümüzdeki sınavda inşallah çalışırız canım.
Baş ağrın da bir dahaki sınavda olmaz umarım. Çok zor çünkü baş ağrısıyla odaklanılmıyor.

Önümüzdeki sınavda inşallah çalışırız canım.
Baş ağrın da bir dahaki sınavda olmaz umarım. Çok zor çünkü baş ağrısıyla odaklanılmıyor.

İnşallah canım, bir sonrakine çalışarak girelim inşallah.

Evet, baş ağrısı ile zor. Bir ara kafamı masaya koymak istedim.

"O neydi gız?" bunu ben de çok derim. bu arada sormuşsun ya ne için girdiniz diye. ben yüksek lisans için girdim.
Canım, senin sınavın nasıl geçti?
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ya :) o neydi gızı kullandığımdan değil ya youtube de bir video var onu izleyince çok gülüyorum ya o yüzden bir de komik bi replik oluyor bazı durumlara karşı :) bak şu video
O Neydi Kız =) - YouTube

Ben de zaten bu videodan ötürü "o neydi gız?" diyorum. yoksa benim de kullandığım bir cümle değildi.

Ales açıklanmış kızlar. Az önce bana da arkadaşım haber verdi. İnşallah herkesin istediği sonuçlar olmuştur.

68,300 :2::2::2::2::2::2:

Ales açıklanmış kızlar. Az önce bana da arkadaşım haber verdi. İnşallah herkesin istediği sonuçlar olmuştur.

Ben de dün gece kendi kendime "acaba açıklandı mı?" diyordum.
Bakayım hemen, çalışmadan girdim ama :44:

Baktım şimdi, rezalet sonuçlar.

ALES - SAY
ALES - Quantitative 57,87090

ALES - SÖZ
ALES - Verbal 63,52736

ALES - EA
ALES - Equally Weighted 57,60297

Sen hangi alandan girmiştin canım ?

İlk girişindi hem de başın ağrımıştı, kendini verememiştin, diğerinde daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…