kızlar bende bugun alese girmeye karar verdim hatta şu an!inşaat mühendisiyim ben 80 üstü almam gerek çok okumam ve deneme çözmem gerek 3 ay varmış sınava yarın gidip kaynak alıcam şu an özel şirkette çalışıyorum akşamları 1 saat soru 1 saat kitap okumayı düşünüyorum
tezsiz yüksek lisans için ales şartı kalktığından ve istediğim okula ales olmadan da girebileceğim için çok tınlamıyordum ales'i, ama girip iyi bir puan alırsam belki başka okullara da başvurma şansım olur diye düşünüp yeniden giricem.
en son girdiğim de, (geçen sene) 69 almıştım :/ kötüydü epey. gerçi 55'i geçmem yeterli olduğu için üzerinde durmamıştım ama.. bu sefer biraz kasmak istiyorum
kızlar nolur beni araştırma görevliliği hakkında bilgilendirin. sizin düşüncelerinize ihtiyacım var. hocalarımla konuşuyorum çok zor bu mesleği yapmak istiyorsan 10 kez daha düşün diyorlar. sizce nasıl bir meslek. bayan için ideal değil mi ? duyumlarınız ve fikirleriniz nelerdir ?
Üniversitede memurum.İdari anlamda bana ileride yararı olsun diye tezsiz yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ve ales şartı aranmıyor diye okudum birkaç yerde.bu tezsiz yüksek için baz alınacak kriter ne oldu başvurduğumuz üniversiteden üniversiteye göre mi değişecek? sorumu cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
bende bu bahar döneminde giriyorum kızlar dün başvurumu yaptım hadi bakalım hayırlısı :) eşit ağırlıklı bölümlere çalışmak için kitap öneriniz var mı ?:44:
bende bu bahar döneminde giriyorum kızlar dün başvurumu yaptım hadi bakalım hayırlısı :) eşit ağırlıklı bölümlere çalışmak için kitap öneriniz var mı ?:44:
merhabalar bende bahar döneminde giriyorum,herkese kolay gelsin,başarılar,sınıf öğrt.mezunuyum ve eğitim ile ilgili bir bölümde yüksek lisans yapmak istiyorum,benimde eşit ağırlık bölüm çalışmam gerekiyor değil mi,sınavda tüm bölümleri cevaplamam gerekiyor sanırım,bana da yayınevi ve kitap önerebilir misiniz?
ünivde okuduğunuz bölüm eşit ağırlık ise söz-1 say-1 say-2 çözeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?