ALES 2013 İlkbahar Dönemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Katze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel, başarılar

Ben de bugün karar verdim.Baktım nasıl koca kafalar vardı okulda,onlar bile yüksek lisans yapmış,öğretim görevlisi olmuş üniversitelerde.Olmayacak şey değil kızlar,kazananların hepsi de süper zeka değil,geçenlerde iki arkadaşımı duydum şok oldum.Benim matematik iyi,sorular da pek zor gelmedi inşallah olur.Aslında Kpss den 85 puanım var,haziranda atanırım diye bakıyorum ama yine de denicem şansımı...

Birşey sorsam size kızlar bir de;benim çevremde yüksek lisans yapan çok oldu ama hiçbirinde ücret muhabbeti geçmedi,özel ünv.lerde var onu biliyorum sadece,bir arkadaş örgün öğretim normal ünv harcı 1000 lira filan demiş,ikinci öğretim 10.000 gbi bir rakamdan bahsetmiş,bilgisi olan paylaşabilir mi?Şimdiden teşekkürler.

tezsiz yüksek lisans için ales şartı kalktığından ve istediğim okula ales olmadan da girebileceğim için çok tınlamıyordum ales'i, ama girip iyi bir puan alırsam belki başka okullara da başvurma şansım olur diye düşünüp yeniden giricem.

en son girdiğim de, (geçen sene) 69 almıştım :/ kötüydü epey. gerçi 55'i geçmem yeterli olduğu için üzerinde durmamıştım ama.. bu sefer biraz kasmak istiyorum

kime sorsam 80 üstü aldım diyo ve böyle oldukça çalışasım gelmiyo, nasılsa 70 alırım diye(( çalışmadan olmuyo dimi

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bu sene sonbahar dönemi ALES ten 88 aldım Türkçeden matematikten çıkmış soruları dakika tutarak çözün bu iş oluyor hepinize kolay gelsin

kızlar nolur beni araştırma görevliliği hakkında bilgilendirin. sizin düşüncelerinize ihtiyacım var. hocalarımla konuşuyorum çok zor bu mesleği yapmak istiyorsan 10 kez daha düşün diyorlar. sizce nasıl bir meslek. bayan için ideal değil mi ? duyumlarınız ve fikirleriniz nelerdir ?

Ben de hazırlanıyorum ALES'e. Zor bir sınav olmadığını düşünerek, boşluyorum saki biraz.

Ben de gireceğim ilkbaharda. Son 2 senedir alışkanlık yaptı ben de zaten girmezsem hatrım kalır. :26:

Üniversitede memurum.İdari anlamda bana ileride yararı olsun diye tezsiz yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ve ales şartı aranmıyor diye okudum birkaç yerde.bu tezsiz yüksek için baz alınacak kriter ne oldu başvurduğumuz üniversiteden üniversiteye göre mi değişecek? sorumu cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

bende ales medetçisiyim..
medetçisiyim diyorum çünkü en az 95 almam lazım öyp ile atanabilmem için..(ydsden 50yi bile zor alırımda o yüzden)
bilemiyorum çok mu uzak bir hayal
çalışıyorum ama endişeliyim

bence özel sektörde çalışmadan önce 10 kere düşün!!
emin ol özel sektör adamın ciğerini tüketiyo
akademisyenlik; en büyük hayalim; hem sürekli kendini geliştiriyosun hem bununla para kazanıyosun

Selam arkadaşlar bende hazırlanıyorum ales e işletme mezunuyum ama bölümümden nefret ettiğim için farklı alanlara başvurucam zor olacak bu yüzden benim için ama bakalım hayırlısı hepinize kolay gelsin yalnız bir şey sorucam öyp yi ne kadar araştırsam da anlamadım ne olduğunu tamam öğretim üyesi olmak isteyenler için bir sınav ama yüksek lisanstan sonra mı giriliyor önce mi? ya da tam olarak mantığı ne? yardımcı olursanız çok sevinirim kaçırmayım girmem gerekiyorsa şimdiden =)

tezli tezsiz fark etmez ales şart ve başvurular pztsi başlıyor...

Başvurular 20'sinde sona eriyor.

bende ALES ciyim kızlar inşallah bu bahar döneminde iyi bir puan alırım da yüksek lisansa başlarım sene kaybı yaşamadan

bende bu bahar döneminde giriyorum kızlar dün başvurumu yaptım hadi bakalım hayırlısı :) eşit ağırlıklı bölümlere çalışmak için kitap öneriniz var mı ?:44:

bende bu bahar döneminde giriyorum kızlar dün başvurumu yaptım hadi bakalım hayırlısı :) eşit ağırlıklı bölümlere çalışmak için kitap öneriniz var mı ?:44:

merhabalar bende bahar döneminde giriyorum,herkese kolay gelsin,başarılar,sınıf öğrt.mezunuyum ve eğitim ile ilgili bir bölümde yüksek lisans yapmak istiyorum,benimde eşit ağırlık bölüm çalışmam gerekiyor değil mi,sınavda tüm bölümleri cevaplamam gerekiyor sanırım,bana da yayınevi ve kitap önerebilir misiniz?

ben ihtiyaç yayınları ile çalışıyorum, tamamı çözümlü sorular ile...

ünivde okuduğunuz bölüm eşit ağırlık ise söz-1 say-1 say-2 çözeceksin

ünivde okuduğunuz bölüm eşit ağırlık ise söz-1 say-1 say-2 çözeceksin

teşekkür ederim Katze,bende güvender in konu anlatımlı soru bankasını çözüyorum,malum mezun olalı epey oldu,sayısalı hatırlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…