Merhaba canım, bende giricem sınava ama henüz çalışmaya başlamadım çünkü şimdi üds ye hazırlanıyorum. Sanırım 1 ay sonra fılan anca başlarım. Bende de Yargı'nın konu anlatımlısı var ordan çalışıcam. Şimdilik çalışmasamda uğrarım arada buraya. Kolay gelsin sana :))
ÜDS kalktı diye okudum?
2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından, yabancı dil bilgisi seviye belirlemeye yönelik olarak, sadece Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı (YDS) yapılacaktır. Diğer yabancı dil bilgisi seviye belirleme sınavları (ÜDS/KPDS vb.) yapılmayacaktır.
Merhaba arkadaşlar, aranızda benim gibi ALES'e hazırlanacak olanlar varsa, birbirimize destek olalım istedim
Kısaca kendimden bahsedeyim, çocuk gelişimciyim, bir süre özelde çalıştıktan sonra atandım ve görevime 15'inde başlıyorum inş. Hedefim, mayıstaki ALES ten 70 üstü alıp memleketimdeki üni.ye akademik personel olarak girmek.
merhaba hocam
ben de okul öncesi öğretmeniyim.
2.yılım kpss ye hazırlanıyorum.
merak ettim. atandıktan sonra üniversiteye geçmek istemenize sebep olan düşünce nedir?
acaba atandıktan sonra hayal kırıklığı mı oluyor?
sormamın sebebi şu gerçekten çok yıpratıcı bir dönem şu kpss hazırlık süreci ve merak ettim acaba bu kadar emekten sonra hayal kırıklıklarıyla mı karşılaşıcam?:18:
günaydınn kızlar. ben de ales'e ve yds'ye hazırlanıorum. yargı'yı tavsiye ederim. 84 almıştım ben yargı'dan çalıştığım sene. şimdi tekrar yargı ile hazırlnaıorum. kpds-üds formatı az-çok belliydi. yds biraz kafa karıştıracak gibim e geliyor. ben de kadrolu sınıf öğretmeniyim, 2. yılım. ben de Katze gibi, daha iyisini olabilme ihtimalim varken, bunu değerlendirmek istiyorum.
bi üniversiteyi kazandım, bölüm de istediğim bölümdü aslında. sonra, kendi hocalarımla konuşunca daha farklı bi bölüme yöneldim. o nedenle bu sene tekrar giriyorum sınava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?