• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES 2013 İlkbahar Dönemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Katze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Katze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
2.855
597
373
Merhaba arkadaşlar, aranızda benim gibi ALES'e hazırlanacak olanlar varsa, birbirimize destek olalım istedim :15:

Kısaca kendimden bahsedeyim, çocuk gelişimciyim, bir süre özelde çalıştıktan sonra atandım ve görevime 15'inde başlıyorum inş. Hedefim, mayıstaki ALES ten 70 üstü alıp memleketimdeki üni.ye akademik personel olarak girmek.

Son düzenleme:
Bu arada dershanesine gidemesem de kpssye ihtiyaç yayıncılık kitapları ile hazırlandım. ALESte de yayıncılık tercihim ihtiyaç olacak.:10:

Son düzenleme:
Merhaba canım, bende giricem sınava ama henüz çalışmaya başlamadım çünkü şimdi üds ye hazırlanıyorum. Sanırım 1 ay sonra fılan anca başlarım. Bende de Yargı'nın konu anlatımlısı var ordan çalışıcam. Şimdilik çalışmasamda uğrarım arada buraya. Kolay gelsin sana :))

Merhaba canım, bende giricem sınava ama henüz çalışmaya başlamadım çünkü şimdi üds ye hazırlanıyorum. Sanırım 1 ay sonra fılan anca başlarım. Bende de Yargı'nın konu anlatımlısı var ordan çalışıcam. Şimdilik çalışmasamda uğrarım arada buraya. Kolay gelsin sana :))

ÜDS kalktı diye okudum?

2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından, yabancı dil bilgisi seviye belirlemeye yönelik olarak, sadece Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı (YDS) yapılacaktır. Diğer yabancı dil bilgisi seviye belirleme sınavları (ÜDS/KPDS vb.) yapılmayacaktır.

ÜDS kalktı diye okudum?

2013 yılından itibaren ÖSYM tarafından, yabancı dil bilgisi seviye belirlemeye yönelik olarak, sadece Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı (YDS) yapılacaktır. Diğer yabancı dil bilgisi seviye belirleme sınavları (ÜDS/KPDS vb.) yapılmayacaktır.

Evet evet biliyorum. Dil alışkanlığı işte YDS ye hazırlanıyorum demek istedim :))

Merhaba arkadaşlar, aranızda benim gibi ALES'e hazırlanacak olanlar varsa, birbirimize destek olalım istedim :15:

Kısaca kendimden bahsedeyim, çocuk gelişimciyim, bir süre özelde çalıştıktan sonra atandım ve görevime 15'inde başlıyorum inş. Hedefim, mayıstaki ALES ten 70 üstü alıp memleketimdeki üni.ye akademik personel olarak girmek.

merhaba hocam:3:
ben de okul öncesi öğretmeniyim.
2.yılım kpss ye hazırlanıyorum.
merak ettim. atandıktan sonra üniversiteye geçmek istemenize sebep olan düşünce nedir?
acaba atandıktan sonra hayal kırıklığı mı oluyor?
sormamın sebebi şu gerçekten çok yıpratıcı bir dönem şu kpss hazırlık süreci ve merak ettim acaba bu kadar emekten sonra hayal kırıklıklarıyla mı karşılaşıcam?:18:

merhaba hocam:3:
ben de okul öncesi öğretmeniyim.
2.yılım kpss ye hazırlanıyorum.
merak ettim. atandıktan sonra üniversiteye geçmek istemenize sebep olan düşünce nedir?
acaba atandıktan sonra hayal kırıklığı mı oluyor?
sormamın sebebi şu gerçekten çok yıpratıcı bir dönem şu kpss hazırlık süreci ve merak ettim acaba bu kadar emekten sonra hayal kırıklıklarıyla mı karşılaşıcam?:18:

Selam :3:

Ben 4. sınıftayken kpssye hazırlandım ve binbir emek verdim gerçekten. Tek hedefim atanıp devlet memuru olmaktı. Bizim atamalarımız sizlere göre çok çok daha kolay, çünkü çok mezun yok. Atandıktan sonra kurumu aradım, dedim böyle böyle ben atandım, bilgi almak istiyorum ne zaman işe başlıycam falan. O sırada sorularıma cvp verecek kişi meşgulmüş teldeki kadına fırsat bu fırsat sorayım dedim daha önce çocuk gelişimci çalıştı mı burada diye. Vardı geçen sene EMEKLİ OLDU dedi. Tel kapatınca kafama dank etti. Normal bir MEMUR olarak EMEKLİ olmak düşüncesi hiiç iç açıcı gelmedi doğrusu. Hep daha iyisini istedim bu hayatta. Olabileceğimin EN İYİSİ.

Üniv. hazırlanırken de böyle oldu. HACETTEPE diye tutturdum bir yılımı çöpe atmak pahasına.

Şuanda da akademik personel olmak daha cazip geliyor. Üniv. ile de görüştüm kadro aldıktan ve ALES ten 70 üstü aldıktan sonra başvuracağım.

Bu şekilde hikayem... Sevgiler:72:

Son düzenleme:
günaydınn kızlar. ben de ales'e ve yds'ye hazırlanıorum. yargı'yı tavsiye ederim. 84 almıştım ben yargı'dan çalıştığım sene. şimdi tekrar yargı ile hazırlnaıorum. kpds-üds formatı az-çok belliydi. yds biraz kafa karıştıracak gibim e geliyor. ben de kadrolu sınıf öğretmeniyim, 2. yılım. ben de Katze gibi, daha iyisini olabilme ihtimalim varken, bunu değerlendirmek istiyorum.

günaydınn kızlar. ben de ales'e ve yds'ye hazırlanıorum. yargı'yı tavsiye ederim. 84 almıştım ben yargı'dan çalıştığım sene. şimdi tekrar yargı ile hazırlnaıorum. kpds-üds formatı az-çok belliydi. yds biraz kafa karıştıracak gibim e geliyor. ben de kadrolu sınıf öğretmeniyim, 2. yılım. ben de Katze gibi, daha iyisini olabilme ihtimalim varken, bunu değerlendirmek istiyorum.

ben de ihtiyaçtan kitap sipariş ettim. 84 çok iyi neden yeniden hazırlanıyorsunuz

bi üniversiteyi kazandım, bölüm de istediğim bölümdü aslında. sonra, kendi hocalarımla konuşunca daha farklı bi bölüme yöneldim. o nedenle bu sene tekrar giriyorum sınava.

bi üniversiteyi kazandım, bölüm de istediğim bölümdü aslında. sonra, kendi hocalarımla konuşunca daha farklı bi bölüme yöneldim. o nedenle bu sene tekrar giriyorum sınava.

başarılar:72::72:

Bugün kargo ile gelen kitaplarım:10:

Yalnız konu konu çıkmış sorular kitabı bayağı kalınmış gözüm korktu:18:

$Kitap_1153232.jpg $2013-ALES-KONU-KONU-CIKMIS-SORULAR-IHTIYAC__64245152_0.jpg

Almadan önce bilmiyordum, altın külçe kitabında ''Video Soru'' başlığı altında sorular var, internette bu soruların çözümleri var, sonra ikiz test sorularına geçiyomuşuz orda da video sorudaki soruların benzeri sorular var... Kpss den bilgilerim taze olduğundan çok zorlanmıcak gibiyim hadi bakalım...

Atandığım yerde polisevinde kalıcam akşamları boş duracağıma soru çözerim...

Bana katılacak olan yok mu:17:

Aaa kimse çalışmıyor mu yaa:53: Daha sonra aranıza katılcaktım halbuki, banada gaz olurdu hatunlar çalışmış bitirmiş diye:/

kızlar bende oyp ıle atanmak ıstıyorum fakat bır sorunum ıngılızce .. alesten 90 alsam bıle oyp ıle atananların taban puanlarına yetısemıyorum okul puanımda çok dusuk degıl 0.25 ıle carpılmıs halı 19.5 bılgısı olup yardım eden olursa çok sevınırım..eger ıhtımalı yoksa baska bı yol denerım :14::14:

kızlar ben siyaset bilimi son sınıfım.ales e hazırlanıyorum sosyoloji ya da siyaset sosyoloji dalında uzmanlaşmak istiyorum.hangi testleri çözmem gerekir aleste?ve ne kadar puan yeterlidir bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum sevgiler :)

arkadaslar bende ihtiyac yayıncılıgın kitap setini aldım onunla hazırlanıyorum cok ta memnunum

katılım bayağı artmış girmeyeli:6:

kızlar bende bugun alese girmeye karar verdim hatta şu an!:3:inşaat mühendisiyim ben 80 üstü almam gerek çok okumam ve deneme çözmem gerek 3 ay varmış sınava yarın gidip kaynak alıcam şu an özel şirkette çalışıyorum akşamları 1 saat soru 1 saat kitap okumayı düşünüyorum:15:

Back