Aldiramadigim için pişmanım sürekli yargilayacaklar ama bekarken de doğurabilir

İnşallah o çocuğun harika ve mıtlu bir geleceği olur. Sizide hiç bir zaman tanımak zorunda kalmaz korkunç bir insansınız siz.

Bnm gibi olan bı çok insan var evlatlık hasretiyle yanıp tutuşan bir aileyi mutlu olan ama kürtaj olup bı cana kiysam daha mı iyidi başkası olsa napardi diye aklımda kaliyo hep siz olsanız napardiniz
Sizin gibi bütün hücrelerimle nefret edeceğim bir canı doğurup bir de içim bile yanmadan ellere vereceğime vakitlice aldırırdım. Yok cana kıymak yok evlat hasreti çekenler, siz sadece vicdan rahatlatıyorsunuz bu şekilde. Merak etmeyin SHÇEK çocuk kaynıyor, hasret çeken buyursun gitsin, size kalmadı millet. 30 yıl sonra kendinize baktırcak kimse bulamayınca peşine düşersiniz.

Allah sizleri bildiği gibi yapsın.
Evladım olsun diye 10 senedir çırpınıyorum.
Beş dakika zevk alacağım diye beyninizi aklınızı kenara bırakıyorsunuz. Madem istemediğini biliyosun korunsana. Yazık değilmi o cana?

Evlatlık olan çocuk bunu ilerde öğrendiğinde psikolojisi çok mu sağlam olacak peki gerçek annesinin peşine düşüp merak etmeyecek mi?
Belkide düşmez ve çok gördüm etrafimda o aileler gerçek ailelere bin basiyo onlar çok iyi bakiyolar çünkü bende eğer bu olay olmasaydı ilerde bı gün jstersem çocuk ordan alır bakardım diyodum tam tersini yapmış oldum bir aileyi mutlu ettim

Ben hayatım boyunca hep tek olucam hep bu fikir var aklımda hicbi zaman evlenmeyi aile kurmayı dusunmuyorum

Bende Allah'a neden bana verdin keşke gerçekten isteyen birilerine verseydin de ben kısır olsaydim diye dua ettim Allah olmayanlara versin diye ama sizin gibi bir aileyide mutlu ettim bı yandan da

18 yıl sonrasının Müge Anlı konusu belli oldu.

Bende Allah'a neden bana verdin keşke gerçekten isteyen birilerine verseydin de ben kısır olsaydim diye dua ettim Allah olmayanlara versin diye ama sizin gibi bir aileyide mutlu ettim bı yandan da

Senin yaptığın şey vicdanını rahatlatmak sadece.
Umarım bir gün gerçekten pişmanlık duyar ve tövbe edersin.

Bende uydurmak isterdim keşke ama malesef doğru evlatlık hasretiyle yanıp tutuşan aileleri mutlu etmek daha iyi değil mi sizce o kadar şeye tutunan bı bebegi
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan aileden sizene ya. Belli bi yaşa geldikten sonra o çocuk kendi ana babasının hasretiyle yanıp tutuşacak belki. Birilerini sevindirdim diye içinizi rahatlatmaya çalışmayın. Sizin sorumlu olduğunuz yada olacağınız o aile değil o bebekti.

Zina evet günah aldırmak evet günah

Mevzu zaten günah yada sevap değil konu dine gelmesin ama

Bu kadar günahı bilen birisin peki o çocuğu dünyay getirmek nefret etmek ve o çocuğu annesinden ayırıp başkasına vermek günah değil mi ?

Kendini halkımı çıkarmaya çalışıyorsun...konuyu dallandırıp budaklandiriyorsun

Sen o cocugu aldırsaydın belki o çocuğun geleceği için iyi bir şey yapardın

Senin gibiler cidden gebe olmamalı

Şimdi günah günah diyeceğine bunu biliyorsun madem neden korunmadin

Bastan yanlış neymiş çocuk için yanan bir sürü kişi varmış evet var o zaman doğur doğur ver birilerine bunu yapınca sevap mi işliyorsun....yazık

“hiç çocuk istemeyen biriydim ama kondomsuz ilaçsız bam bam bam seviştim, oh ne güzel şey sevişmek fakat hamile kalmışım, ama aldıramazdım çünkü çok günahmış ama bakamam da, allah’ın çok sevdiği bir kul olduğum için de işlerim hep yaver gitti ya rabbel alemin üzülmeyeyim diye kalbime sevgisini bile vermedi. zaten gün sonunda çok sevap işledim çünkü çocuğu olmayan bir zengin sayemde evlat sahibi oldu”

konunun özeti bu. Allah da senden razı olsun me mübarek insanmışsın

Bnmle kalsaydı her yönden sefil olucakti belkide bnm gibi aç kalicakti devlet zaten bakamayacak olanları aliyo

İyi yaptın desek ne olacak, kötü yaptın desek ne olacak? Olan olmuş artık. Artık lütfen doğru düzgün korunun. Korunmayı bilmiyorsanız da cinsel ilişkiden eksik kalın.

Bnmle kalsaydı her yönden sefil olucakti belkide bnm gibi aç kalicakti devlet zaten bakamayacak olanlarin akiyomus başka caremde yoktu

Allah bnm neler cektigimi yaşadığımı çok iyi biliyor yargılamak kolay siz olsanız intigar ederdiniz ama ben savaştım herşey için belkide aldiranlar hep vicdan azabı cekiyo ben daha kotu etkilenirdim o çocuk bnm sınavımdi belkide ilerde yaşadığı için daha iyi şeyler olucak kimse bilemez

Ne kadar kalbiniz güzel ne iyi niyetleriniz çok büyük sevaba girdiniz

Gözlerim yaşardı toplumu düşünen anne olmayanları düşünen iyi yürekli biri ne güzel yapmisiniz

Diyecek birini arıyorsunuz yazdiklariniz o kadar masum ve iyiliği meleği kıvamın da

Siz yukarda yazdıklarım yazılsın rahatlayım biraz diye düşündünüz galiba ama gel gelgelim ki gerçekler farklı iste

Iki kelime yazınca o bebeğin vebalininden kurtulamazsınız... o çocuk büyüdükçe o vebalde büyüyecek bunuda bilin

daha önce fark ettiniz de söylemek mi istemiyosun konu sahibi çünkü 6.ayda zaten aldırılmaz diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…