Aldiramadigim için pişmanım sürekli yargilayacaklar ama bekarken de doğurabilir

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Keşke sizin kucağınız boş kalmasaydı. Bundan sonra Allah gönlünüze göre versin size ferahlık versin.

Ben şoktayım hala da psikolojik olarak da kötüyüm aldirsamda çok kotu olurdum
Çöpe atabilirdin ama atmadin senin zihninin çalışma biçimine....bu bir lütuf mu yani sen kimsin ki bir masumun hayatına son verebilme hakkın var da onu kullanmayi tercih etmemenin ahlaksızca hazzını içinde bir rahatlama olarak yaşayabiliyorsun! Durumun kötü olan alkollu alemler yapamaz hadi ordan! İçki içip bı taraflarını tohtatabiliyosan sonucunu da düşüneceksin. Hayatımda gördüğüm en mide bulandırıcı insan olabilirsin. Masum yavrular kırmızı cizgisidir vicdani olan herkesin ama sende onun yerine bolca libido var demek ki beyninin yerine de genital organlarını çalıştırınca netice ortada. Yazık cehaletin en berbat katmanindasin. Senin gibiler bu dünyada artmaz umarım.

Duzensizdi zaten ve hamilelik belirtim yoktu hiç hatta hastalık belirtisi vardı herkes duyunca şaka yapıyorum sandı
Yalana bak hani sakliyordun herkesten duyunca şok olmuşlar falan bırak bu ayakları ya ailesi hastayken durtulmeyi biliyorsun ama aklın nasıl gidiyo ailen hastayken alkol alıp zevk peşinde koşmaya hiç tanımadığın insanlara yavrunu bagislayarak mutlu ettiğinle avunacagina kendi ailenin sağlık ve huzuruyla meşgul olsaydın ya! Biip gibi beslenip içki içmeye gücü yeten insan burda fakir edebiyatı yapınca komik oluyor. Sonra vay efendim yargilayacaginiza siz olsanız napardiniz zart zurt. Bu içinde düşünme yetisi barındırmayan kafayla sen daha çok ureyip oraya buraya verirsin bayan cakinti tutkunu! Kısır olsaymismis hee oldu haltlari ye ye ama hiç belli olmasın. Dünyada bunca evlat hasretiyle yanıp tutuşan kalbi annelik hissini tatmak için atan melek kadınlar varken keşke sana nasip olmasaymis o kutsal duygu keşke!

Ben su an 25 haftalik hamileyim. 19.haftada bebek harekete başladı karnım hadi ilk 5 ay yok diyelim (ki oluyor) 6 aylık hamilelikte nasıl göbek olmaz ya yalan söylüyor beni su an her gören hamile olduğumu biliyor.

İnsanlar neden böyle yalan şeyler yazar ki çok ayip

İcim sızladı okurken kaybınız için o kadar üzüldüm ki dilerim mükafatini en yakın zamanda alırsınız kırılan yerden yeşeren dallar gibi sizin de yaranizi saracak guzellikler yaşatsın Yaradan. Tüm kalbimle dua edicem sizin için meleginiz cennette sizi beklerken eminim o da ediyordur ve inşallah da sizin gibi "insan" lar anne olur bu hayatta sevgiler

Afedersinde o zaman niye yatip kalkiyosun hareket edince bile sinir oluyodum diyosun Allah sizin gibileri ne yapsın bilmemki o yavrunun günahı neydi o isteyerekmi geldi dünyaya kendimi seçti tercih etti söyleyecek cok şey var da pes yani tühhh sana senin gibilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…