Aldiramadigim için pişmanım sürekli yargilayacaklar ama bekarken de doğurabilir

İnşallah çocuk hamileyken leş gibi beslenmenizin, alkolün falan ceremesini çekmez ilerde. Güzel bir aileyle sağlıklı bir yaşamı olur umarım.
Geri çekilmeyle oldu diyorsunuz bir de pes. Sevişmeyin kardeşim beceremiyorsanız uzak durun. Gelip vicdan rahatlatmaya çalışıyorsunuz bir de.

Ben çok sağlıksız biriydim ki en sağlıksiz oldugum zamanda oldu herkes çok şaşırdı sende nasıl oldu diye önceden de hiç olmuyodu karnım bile çok geç çıktı hicbi belirtim de olmadi
Niyeyse bu hikaye bana pek geçmedi. Tek temennim konunun dalga geçme amaçlı açılmış olması.

Eeee öyle olmuş böyle olmuş

Konuyu niye actin amaç nedir yani ??

Yeni üyesin canım sıkıldı dur bi konu acayim ortalığı karıştırayım mi dedin

Yasal yollardan evlat verildiyse siz aile hakkında bilgi sahibi olamazsınız. Bana hiç inandırıcı gelmedi.

Bence de. Senaryoda çok fazla açık var.
Yemin ederim herşey doğru bende çok istedim herşeyin olmaması yalan olmasını hep dua ettim Allah olmayanlara verseydi ben kısır olsaydi
Eeee öyle olmuş böyle olmuş

Konuyu niye actin amaç nedir yani ??

Yeni üyesin canım sıkıldı dur bi konu acayim ortalığı karıştırayım mi dedin
Aldırma şansınız olsaydı zina bile olsa çok büyük gunahmis aldirirmiydiniz yada o kadar şeye dayanilmis yasamasina izin mi verirdiniz

Konuyu okuyup anlayanlar olmus. Tebrik ediyorum. Ben hic bir sey anlamadim. Ama yorumlardan anladigim bir cocuk dogurup evlatlik vermissiniz iyi yapmissiniz. Kendini yetistiremeyen bir birey cocuk nasil yetistirsin. Hayati kurtulmus cocugun.

Bozuk plak gibi mubarek
İnsanlar kimsenin ne zorluklar yaşadığı bilmeden yargılamayı çok seviyorsunuz Allah cidden bnm durumumda olmayı kimseye nasip etmesin çok ağır şeyler yaşayıp çok zor günler geçirdim sürekli çalıştım günlük işlerde param yok diye herkesin bana sizler gibi davranması uzulmesi çok zoruma gitti siz benim yerimde olsanız intigar ederdi bu kadar zorluğa ama ben kiymadim iki canada hep savaştım ve bir aileyi mutlu etmek de güzel bakacak durumun yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…