Niyeyse bu hikaye bana pek geçmedi. Tek temennim konunun dalga geçme amaçlı açılmış olması.Ben çok sağlıksız biriydim ki en sağlıksiz oldugum zamanda oldu herkes çok şaşırdı sende nasıl oldu diye önceden de hiç olmuyodu karnım bile çok geç çıktı hicbi belirtim de olmadi
Yasal yollardan evlat verildiyse siz aile hakkında bilgi sahibi olamazsınız. Bana hiç inandırıcı gelmedi.Gerçekten maddi durumu olan yıllardır hasretle bekleyen bir ailede ailede çok mutlu olmuş. Aldirincada çok büyük gunahmis o kadar şeye tutunmuş benim zaten hicbisekilde ne ailevi ne parasal psikolojik durumum yok bakamam da bir aileyi mutlu ettim ama yinede aldirsam günaha mi girseydim diye aklımdan cikmiyo daha mı çok etkilenirdim diye
Bence de. Senaryoda çok fazla açık var.Bence anket manket vs yapiyor. Yada odevi var,milleti boyle yokluyor
EvetErtesi gün hapı mı bu?
Keşke öyle olsaydı herşey çok doğru merak ettiğim benim durumum da olsanız aldirma şansınız olsa zina bile çok büyük gunahmis aldırmak başkaları napardi onu merak ediyorumBence anket manket vs yapiyor. Yada odevi var,milleti boyle yokluyor
Sadece ailenin durumu hakkında bilgi verildi zaten hicbi şekilde bilgim yok başkaYasal yollardan evlat verildiyse siz aile hakkında bilgi sahibi olamazsınız. Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Yemin ederim herşey doğru bende çok istedim herşeyin olmaması yalan olmasını hep dua ettim Allah olmayanlara verseydi ben kısır olsaydim diyeBence de. Senaryoda çok fazla açık var.
Geri çekilmeye oldu ve hap kullandım zaten
E tamam ertesi gün hapı da korunma yöntemi değil zaten. %100 garantisi de yok.
Bozuk plak gibi mubarekEvet
Keşke öyle olsaydı herşey çok doğru merak ettiğim benim durumum da olsanız aldirma şansınız olsa zina bile çok büyük gunahmis aldırmak başkaları napardi onu merak ediyorum
Kısır kısır deyip durdun bak canım çekti. Bi sıcak su koyayım.kısır olsaydim
Yemin ederim herşey doğru bende çok istedim herşeyin olmaması yalan olmasını hep dua ettim Allah olmayanlara verseydi ben kısır olsaydiBence de. Senaryoda çok fazla açık var.
Aldırma şansınız olsaydı zina bile olsa çok büyük gunahmis aldirirmiydiniz yada o kadar şeye dayanilmis yasamasina izin mi verirdinizEeee öyle olmuş böyle olmuş
Konuyu niye actin amaç nedir yani ??
Yeni üyesin canım sıkıldı dur bi konu acayim ortalığı karıştırayım mi dedin
Sürekli büyük günahmış diye diye konuyu bir yerlere çekmeye çalışıyorBence anket manket vs yapiyor. Yada odevi var,milleti boyle yokluyor
Yahu sana ne sana ne? Aynı cümleleri yazıp yazıp duruyorsun ya. Akıl tutulması resmen.Benim gibi bu durumda olanlar ne yapardı onu merak ediyorum Türkiye'de böyle bı çok insan varmis
İnsanlar kimsenin ne zorluklar yaşadığı bilmeden yargılamayı çok seviyorsunuz Allah cidden bnm durumumda olmayı kimseye nasip etmesin çok ağır şeyler yaşayıp çok zor günler geçirdim sürekli çalıştım günlük işlerde param yok diye herkesin bana sizler gibi davranması uzulmesi çok zoruma gitti siz benim yerimde olsanız intigar ederdi bu kadar zorluğa ama ben kiymadim iki canada hep savaştım ve bir aileyi mutlu etmek de güzel bakacak durumun yokkenBozuk plak gibi mubarek
Yargilayacaginiza soruma cevap verilebilir insanların tek ysptigi yargilamak aldırdım diyibcede yargiliyosunuz sonuçta bu çok zor durumda Allah kimseye vermesinYahu sana ne sana ne? Aynı cümleleri yazıp yazıp duruyorsun ya. Akıl tutulması resmen.
Bı yerlere çekmeye çalışmıyorum siz olsanız napardiniz diyorum iki türlü de psikolojisi kötü o yuzdenSürekli büyük günahmış diye diye konuyu bir yerlere çekmeye çalışıyor