- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.830
Yoo ona kıyardınız da paranız yokmuş maalesef. Korunurken oldu demişsiniz, öyle bir dünya yok. Bundan sonra iyi korunun.ne kendime ne ona kiyabildim onun için bile param yoktu zaten
İşin dini boyutuna bence hiç girme girersen çıkamassın çünkü nasıl çocuk aldırmak günahsa zinada günah doğurup başkasına vermen felan ne bileyim yani Allah ıslah etsin…Tövbe et bol bol çünkü öğrenciliğinin fakirliğinin arkasına sığınıyorsun hep evlenseydiniz çocuğunuzun babasıyla.Hepimizin farklı sınavları var hayatta sizi yargılamak kınamak bize düşmez Allah affetsin.Korunurken oldu
Sadece benim durumum da başkaları olsa ne yapardı merak ediyorum bı cans kıymak çok büyük günah biliyorum. Ben hiç bı zaman çocuk isteyen biri olmadim bakamam da durumum yok öğrenciyim bı yandan dogucaksa bişey olmasın dedim ama çok geç öğrendim arkadaşlarımla şişle elbise askisiyls boruyls düşürmüş ben öyle şeyler yapmadım yspamam kıyamadim biliyorum çocuğu olmayıp hasretle evlstlik bekleyen çok aileler var o kadar şeye tutunmuş yaşaması gerekiyomus aile çok mutlu olmuş ama yinede içimde aldirsam daha mı doğruydu dinen buyuk gunsh bild olsa diye geçmişi düşünüyorum siz olsaniz nspardiniz
Yoo ona kıyardınız da paranız yokmuş maalesef. Korunurken oldu demişsiniz, öyle bir dünya yok. Bundan sonra iyi korunun
biz olsak napardık’tan sanane? Olan olmuş yapacağını yapmışsın. Ben olsam böyle nanay bir hayat yaşamam en başta. Bunun sana katkısı ne? Konuyu uyduruk hikayenle ortalığı karıştırmak için mi açtın?Bnm gibi olan bı çok insan var evlatlık hasretiyle yanıp tutuşan bir aileyi mutlu olan ama kürtaj olup bı cana kiysam daha mı iyidi başkası olsa napardi diye aklımda kaliyo hep siz olsanız napardiniz
Zina bile olsa aldırmak çok büyük gunahmis evlenmek kimse istemiyo kimsenin psikolojisi maddi durumu yok aileler içinde olmaz herkes hasta bişey olur çocuk için evlenenmek o çocuğun psikolojisine bile yazık çok gördüm oylelerini kimse mutlu olmuyo olan yine çocuğa oluyoİşin dini boyutuna bence hiç girme girersen çıkamassın çünkü nasıl çocuk aldırmak günahsa zinada günah doğurup başkasına vermen felan ne bileyim yani Allah ıslah etsin…Tövbe et bol bol çünkü öğrenciliğinin fakirliğinin arkasına sığınıyorsun hep evlenseydiniz çocuğunuzun babasıyla.Hepimizin farklı sınavları var hayatta sizi yargılamak kınamak bize düşmez Allah affetsin.
Bende uydurmak isterdim keşke ama malesef doğru evlatlık hasretiyle yanıp tutuşan aileleri mutlu etmek daha iyi değil mi sizce o kadar şeye tutunan bı bebegibiz olsak napardık’tan sanane? Olan olmuş yapacağını yapmışsın. Ben olsam böyle nanay bir hayat yaşamam en başta. Bunun sana katkısı ne? Konuyu uyduruk hikayenle ortalığı karıştırmak için mi açtın?
Ben bu b.klara baştan girmezdim. Cinsellik yaşayacak özgürlüğün varsa iğne hap prezervatif geri çekilme hepsini aynı anda kullanacaktın kusura bakma. Neyse umarım ilerde çocuğum da çocuğum diye karşılarına çıkmazsınız!Sosyal hizmetlerin evlat edindirme kurumu var herşey yasal resmi yollar ile para falan yok 1 yıl sonra mahkemeyle onların üzerine geçiyor bu kurumda yıllardır bekleyen evlatlık hasreti çeken bı çok aile varmis yeni doğan bekleyen sizce siz napardiniz bakacak durumunuz yok aileniz hasta evlenmek zaten olmaz
Evlatlık olan çocuk bunu ilerde öğrendiğinde psikolojisi çok mu sağlam olacak peki gerçek annesinin peşine düşüp merak etmeyecek mi?Zina bile olsa aldırmak çok büyük gunahmis evlenmek kimse istemiyo kimsenin psikolojisi maddi durumu yok aileler içinde olmaz herkes hasta bişey olur çocuk için evlenenmek o çocuğun psikolojisine bile yazık çok gördüm oylelerini kimse mutlu olmuyo olan yine çocuğa oluyo
Daha önce ilk aylarda ogrenseniz aldırıp günaha girseniz pişman olunur muydu zina bile olsa Allah'ın verdiği bı canı almak çok büyük gunahmis6 aylik iken aldiramazdiniz zaten.
Baskada soyleyecek birseyim yok.
Vicdaninizi rahatlatamiyacagim ben
Geri çekilmeye oldu ve hap kullandım zatenBen bu b.klara baştan girmezdim. Cinsellik yaşayacak özgürlüğün varsa iğne hap prezervatif geri çekilme hepsini aynı anda kullanacaktın kusura bakma. Neyse umarım ilerde çocuğum da çocuğum diye karşılarına çıkmazsınız!
Konuyu sanki bizi kendinizi ikna etmek için açmış gibisiniz. Olan olmuş biten bitmiş. Üzerinde durmanızın size ne gibi bir faydası olmasını bekliyorsunuz?Gerçekten maddi durumu olan yıllardır hasretle bekleyen bir ailede ailede çok mutlu olmuş. Aldirincada çok büyük gunahmis o kadar şeye tutunmuş benim zaten hicbisekilde ne ailevi ne parasal psikolojik durumum yok bakamam da bir aileyi mutlu ettim ama yinede aldirsam günaha mi girseydim diye aklımdan cikmiyo daha mı çok etkilenirdim diye
Bı anda öğrenip o şokla insan şoka giriyo oyle dusunuyo bı tarafda dogucaksa bişey olmasın diyo bnm yaşadıklarımı yaşamayan bilemez bende bunun farkındayım ben bakamam hicbisekilde anne olmaya hazır değildim ve hala kabullenemiyorum ama bı aileyide mutlu ettim zina bile olsa çok büyük gunahmis belkide diyolar çevrem ondan çok etkilenir kaldiramazdinMadem bu haldesin ne diye sevişip üzerine düzgün korunmuyorsun ne güzel ya hayatın berbat halde ama sen bi tarafının zevki peşindesin hemde körlemesine ilerleyip hamile kalıyorsun yazık çocuga üzüldüm valla herkes anne olamıyo dogurmuş olmak seni anne yapmıyo zaten sende bebekten igrenç bişey gibi bahsediyorsun böyle bişey ömrümde ilk defa görüyorum yazık
Geri çekilme korunma yöntemi değil ki. Korunmamışsınız, sonra da Allah verdi. Resmen cehalet.Geri çekilmeye oldu ve hap kullandım zaten
Benim gibi bu durumda olanlar ne yapardı onu merak ediyorum Türkiye'de böyle bı çok insan varmisKonuyu sanki bizi kendinizi ikna etmek için açmış gibisiniz. Olan olmuş biten bitmiş. Üzerinde durmanızın size ne gibi bir faydası olmasını bekliyorsunuz?
Onun üzerine kendimde korundum hapla hapda bı korunma yöntemi sonuctaGeri çekilme korunma yöntemi değil ki. Korunmamışsınız, sonra da Allah verdi. Resmen cehalet.
Yahu sanki günahı sevabı çok umrunuzda. İkide bir günah da günah. Bunu bu kadar düşünen insan evlilik dışı sevişmezdin zaten. Atmayın boş boş.Daha önce ilk aylarda ogrenseniz aldırıp günaha girseniz pişman olunur muydu zina bile olsa Allah'ın verdiği bı canı almak çok büyük gunahmis
Ertesi gün hapı mı bu?Onun üzerine kendimde korundum hapla hapda bı korunma yöntemi sonucta
Ben çok sağlıksız biriydim ki en sağlıksiz oldugum zamanda oldu herkes çok şaşırdı sende nasıl oldu diye önceden de hiç olmuyodu karnım bile çok geç çıktı hicbi belirtim de olmadiGeri çekilme korunma yöntemi değil ki. Korunmamışsınız, sonra da Allah verdi. Resmen cehalet.