- 21 Ocak 2008
- 2.762
- 0
- Konu Sahibi CORUMUNCADISI
benim de masrafım 3000 ytl yi rahat bulmuştur.. ıvır zıvır derken gözükmüyor ama buluyor yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de masrafım 3000 ytl yi rahat bulmuştur.. ıvır zıvır derken gözükmüyor ama buluyor yani..
Valla bende çok harcamaktan yana değilim aslında ama eşim çok özeniyor... ne görürse alıyor.. Yani düşünün topundan, raylı yarış arabasına kadar hepsini aldı....
alin bakalim alin
hic bakmiyorsunuz degil mi kac gidiyor
ya ben niye boyleyim
bu ay battik ben hic bi sey almadim zaten bu ay hic para kalmadi kaldiysa 100 euro e ben nedecem simdi
indirimler baslicak bi suru sey alacaktim gene mi kalcak yani banane ne yaparsa yapsin alacam kafamda her zaman bi sey kaliyor vallaha oglumda o kadar cok sey kaldi ki icimde alamadigim
her zaman aklima gelir bole uzulurum senağlama
ama bu defa ogluma da kizima da fiyati pek pahali olmayan ama canimin istedi herseyi almak degil de genede alcam ay yeter ama ya olmucez mi banane bananeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:
alin bakalim alin
ya ben niye boyleyim
bu ay battik ben hic bi sey almadim zaten bu ay hic para kalmadi kaldiysa 100 euro e ben nedecem simdi
indirimler baslicak bi suru sey alacaktim gene mi kalcak yani banane ne yaparsa yapsin alacam kafamda her zaman bi sey kaliyor vallaha oglumda o kadar cok sey kaldi ki icimde alamadigim
ama bu defa ogluma da kizima da fiyati pek pahali olmayan ama canimin istedi herseyi almak degil de genede alcam ay yeter ama ya olmucez mi banane bananeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:
alin bakalim alin
ya ben niye boyleyim
kızlarr yaa böyle söylemeyin amaa.valla içime dert oldunuz.bizde her aldığımızı koyup canınızımı acıttık diye düşünmeden edemiyorum.benimde kızımın çok eşyası yeğenimden.yanı puseti arabası v.s.idareli olmak iyi şey.üzmeyin kendinizi.nasipleriyle geliyo bu güzel varlıklar.inşaallah sizede bereket olurlar.herşeylerini fazla fazla alırsınız.