Anlamadığınız şu banaa sevgilim diyen ben değilim . Adamın kendisi sevgilin şanslı diyen kendisi. Ben zaten ilk başta buluşmadan karar vermeyelim dedim. Hatta böyle dedim diye triplere giren kendisi. Adam bir aylık . Konuşma süresi olur buluşmak içn bir ay flörtleştiğim biriyle buluşmam ki bir ayda böyle naneleri yiyende kendisiyken hele . Hani diyorsun ya sanalda olduğu için sadık kalmamış vs diye dedim ya manipüleci diye. Ben sitede normal biriyle konuşayım hemenn şizofren gibi hikaye yazıp sadakat bekleyende kendisiydi bana laf ediyorsunda sadakati dürüstlüğü gayette karşımdakide bekliyordu hoş kendi bekleyip yapmayan birisi ama. Neyse sanalda olsa reele dökmek için güven dürüstlük sadakat olması lazım arada . Sen şu yukarda yazdığım biriyle buluşur musun misal ? Buluşmazsındimi daha konuşurken sadık kalmamış yalan söylemiş . Demek istediğimde bu sanal diye daha reele geçilmedi diye bu yaptıkları aldatma değil diyorsun. Sanalda herkes yalan söyler diyorsun.Ee böyle olcaksa bir zahmet flört işlerinede girişmesinler :)
ben yazdığın kişiyle buluşmam çünkü sadakat konusuna gelene kadar zaten yalan söylediğini anladığım an konuşmayı keserim
sanalda insanlar birbirine çok kolay yalan söylüyor ama bir açıdan bakarsak yalan borcu olmadığı için yalan söylemek çok gereksiz.
bana da şimdiye kadar yalan söyleyenler denk geldi sanal ortamda, farkına vardığım an her yerden engellemişimdir
adam saçma sapan sanki sevgilinmiş gibi davranarak sana sevgili olduğunuz düşüncesini empoze etmeye çalışmış
senden sadakat beklediği an senin sınırını çizmen gerekirdi bi saniye biz sevgili değiliz neyin sadakati demen gerekirdi
ben olsam öyle derdim
neyse bu sana bir tecrübe olsun, bir dahaki sefere sanaldan tanıştığın insanlardan gerçek hayatta tanışıp biraz gerçek bişeyler paylaşana kadar hiçbir beklentin olmasın
benim sana verebileceğim en net tavsiye budur
böyle insanlar için de canını sıkıp buraya konu açacak kadar dert etmeni önermem
bu hayatta her telden insan var, kaç senelik evli insanlar bile birbirlerine neler neler yapıyorlar çok iyi tanıdığın birisi de yamuk çıkabiliyor
bu tarz durumlar her zaman başına gelebilir tekrar benzer şeyleri başkasıyla yaşarsan güçlü dur ve onların seni üzmesine izin verme.