- 9 Haziran 2015
- 17
- -2
- 28
- Konu Sahibi maydanozzz123
Baştan söyliyim bu kişiyle yollarımı ayırdım. Uzun olcak okumaya zamanı olanlar için şimdiden teşekkür ederim. Ben birisiyle konuşuyordum. Forum sitesinde tanıştık daha önceden bu kişi arkadaşımdı. Ağustos ayında flörtten daha ileri konuşuyorduk hatta Sevgiliyiz sanıyordum çünkü bana sevgilin çok şanslı demişti( kendisi kastederek söyledi bunu) . Neyse biz konuşurken buna yazan sürekli mesaj atan bir kadın vardı. Sürekli sorduğu sorulara geliyorsu sorularını beğeniyordu. Bende sordum konuştuğum kişi o kadıb için yüssüz orospu vs diyordu. Bu arada o sitede mesaj kapatma özelliği var ve bana mesajlarımı kapattırdı kendiside kapattığını söyledi. Neyse hiçbir sorun yokken konuşmayı bitirdi bir hafta yazmadı bu bana. Bende mesaj attım neden bittiğini sordum cevap veremedi brbi engelledi. Bende bu arkasından yüssüz dediği kızı az stalkladım cinselliklel alakalı yazdığı görüşlerini beğenmiş normal görüşlerini beğenmiş. Kıza yazdım direkt. Kız beni çok kıskanıyor vs dedi. Hatta bana mesajlarımı kapattım demişti ya meğersem o kızın mesajlarını silmeden kapatmış. Sırf kız yazabilsin diye. Bana iyi ki varsın derken o kızada yazıp kıskanıyormuş. Kıza kimseyle konuşmuyorum nasıl ispatlarım demiş sesini atmış adını söylemiş. Kıza çok güzelsin beni neden sevmedin bana kötü davranıyorsun diyip resmen sevgi dilenmiş. Ben engelle diyordum hatta engelemiyordu o kızı meğeraem yavşadığı için engellemiyormuş. Konu şu asla aldattığını yalan söylediğini kabul etmiyor. Bana yazmaya devam etti lakin sitede başka kızları beğenince onlarıda takip ediyor. Ben sürekli konuşmayı kesiyorum. Hatta geçen bir kızı beğenip peşinde koştu baya onla arası olmayınca yine bana yazdı. Ben kavga edip yüzüne vuruyorum bu yaptıklarını yok asla kabul etmiyor . Be aldattığını kabul ediyor nede kızların peşinden ezik gibi koştuğunu kabul ediyor . Nede özür dileyip güven vermeye çalışıyor. Hatta ben kavga edince kızlarla cıvık cıvık konuşuyor sonrada hesap mı vercem vs diyor. Ben tamamen kestim iletişimi ama zoruma gidiyor bütün kötü davranışları yapan o aldatan yalan söyleyen kız peşinde koşan vs ben laf sokup yüzüne vurunca suçlu oldum. Birde dürüst sadık olduğunu falan iddia ediyor bunların hiçbirini yapmamış güyaa külliyen yalan bu erkeklerin hepsimi böyle manipüleci narşist . Bir inan neden yaptığını inkar eder ki