Kızlar dün gece yatarken biraz konuştum eşimle dedim bizim daha büyük sorunlarımız var falan ddim neymiş dedi..İşte anllattım neden hep her tartışmamızda giderim yok böyle olmuyor boşanalım diyorsun dedim .kaçamak yaptı yok sen böylesn falan bende dedimki ben sana birşey sordum hayatım dedim cevap verirmisin dedim işte neden böylesin işte konuştum konuştum sevmiyen , ailesini düşünen bir erkeki ben hiç düşünmem hayatım dedim bunu bil dedim bir evliliği bitirmek kolaymı dedim ama sevmiyoran gidersen bir daha gelme falan dedim..kendin bilirsin hayatım dedim nasıl bana davranırsan o tavrı görürsün dedim .şu ölümlü dünyada bu hayatı kim yaşamak ister böyle dedim hayatının benim kıymetimi bil dedim bayabir konuştum güzelce ..sonra oturdu düşünü düşündü sessice hayatım sana ne oldu çok değişmissn dedi afalladım dedi ben kendime güvenmediğimden oluyor heralde dedi bana .ben çok şaşırdımm tabii birşey demedim .ve bana dediki seni kaybetmekten korkuyorum dedi...Çok şaşırdım birşey demedim ilk defa dedi...sen çok değismissin dedi.....